Cum să vă aduceți nota la sfârșitul semestrului

Dacă vă apropiați de sfârșitul semestrului, iar gradul dvs. nu este locul în care doriți să fie, nu vă puneți în panică! Încă mai aveți timp pentru a vă îmbunătăți gradul înainte de a termina termenul. Concentrați-vă energia pe obținerea celor mai bune note posibile în cadrul examenelor și proiectelor finale, înmânarea tuturor sarcinilor curente și tardive și completarea a cât mai multe lucrări de credit suplimentare pe măsură ce puteți.

Cap 1
Obținerea de grade bune la sfârșit

 1. Uită-te la vechea ta lucrare.
  1
  Uită-te la vechea ta lucrare. Dacă aveți o finală care vine sau o lucrare care se va întâmpla în curând, este o idee bună să aruncați o privire înapoi la munca pe care ați făcut-o deja pentru clasă. Acest lucru vă va ajuta să vă identificați punctele slabe, astfel încât să puteți lucra la îmbunătățirea acestora. [1] Dacă vă uitați înapoi la vechile examene și tot nu înțelegeți de ce ați greșit întrebările, asigurați-vă că consultați cartea dvs. sau întrebați-vă profesor pentru o explicație mai detaliată. Luați în considerare cererea profesorului dvs. ce crede că ar trebui să faceți pentru a obține o notă mai bună cu privire la următoarea misiune. Ar putea avea mai multe sfaturi pentru tine decât ceea ce a scris în ultima ta lucrare.

Cap 2
Finalizarea asignărilor dvs.

 1. Petreceți ceva timp suplimentar pe teme.
  1
  Petreceți ceva timp suplimentar pe teme. Dacă ați obținut note slabe pe temele de la domiciliu, este timpul să vă jucați și să vă depuneți ceva mai mult efort. Chiar dacă fiecare misiune nu merită atât de mult, gradul dvs. cumulativ pentru teme poate fi o mare parte din nota finală. [7] Asigurați-vă că înțelegeți ce trebuie să faceți înainte de a pleca din clasă. Dacă aveți întrebări cu privire la modul de a finaliza sarcina de lucru, adresați-vă profesorului dvs. pentru clarificări. Întotdeauna citiți instrucțiunile (sau le ascultați) și urmați-le exact. Nu fiți leneși și scrieți mai puține cuvinte decât v-ați cerut sau neglijați pentru a vă arăta munca.
 2. Transformați munca la timp.
  2
  Transformați munca la timp. Întotdeauna scrieți în jos atunci când fiecare datorie este datorată și înmântați-o la timp. Nu este nimic mai rău decât obținerea de puncte pentru a preda o sarcină târziu pentru că ai uitat că este datorat! [8] Dacă ține evidența misiunilor tale într-un planificator sau un calendar digital vă ajută să vă mențineți organizați, atunci asigurați-vă că vă înregistrați toate teme de acasă acolo. Încercați să planificați un anumit moment pentru a finaliza fiecare sarcină și asigurați-vă că ați luat în considerare și alte obligații. De exemplu, dacă știți că joci joi un joc de baschet și veți avea doar o oră pentru a lucra la temele de la domiciliu, nu detașați nicio misiune până joi, care poate fi terminată miercuri.
 3. Adresați-vă pentru a face misiuni pierdute.
  3
  Adresați-vă pentru a face misiuni pierdute. Dacă ați pierdut orice sarcini pentru că ați fost absent sau pentru că pur și simplu nu le-ați făcut, întrebați-vă profesorul dacă le puteți înmâna târziu. În timp ce puteți obține doar un credit parțial pentru munca de machiaj, este cu siguranță mai bună decât să aveți un zero pentru acea misiune. Întrebați despre posibilitatea de a face misiuni în clasă pe care le-ați pierdut, precum și temele. Oferiți-vă să veniți la sala de clasă în timpul prânzului sau o perioadă liberă pentru a lucra la ele.
 4. Solicitați să re-efectuați misiuni vechi.
  4
  Solicitați să re-efectuați misiuni vechi. Încercați să-l întrebați pe profesorul tău să revizuiască un eseu, să reia un test sau să redevină un proiect despre care ai o notă proastă. S-ar putea sugera că profesorul ar putea să înlocuiască clasa sau să medieze cele două grade împreună. Profesorul dvs. poate fi dispus să vă lase să faceți acest lucru dacă vă pareți angajat să aduceți gradul dvs. în sus. Încercați să vă concentrați asupra unor sarcini de fond care au un impact mai mare asupra gradului dvs. global, decât asupra unor sarcini mai mici, cum ar fi temele care nu pot face diferența.
 5. Prioritizarea.
  5
  Prioritizarea. În timp ce poate doriți să faceți tot ce vă puteți pentru a îmbunătăți un anumit grad, este important să fiți inteligenți în legătură cu acesta. Nu aduceți un grad în detrimentul altui, fie că este vorba de aceeași clasă sau de alta. Concentrați majoritatea energiei asupra sarcinilor care vă vor aduce cele mai multe puncte. De exemplu, în cazul în care proiectul dvs. final este în valoare de 50% din gradul dvs. și misiunile dvs. de la domiciliu sunt în valoare de 10%, petreceți mai mult timp studiind pentru finală decât lucrul la temele dumneavoastră. Acest lucru nu înseamnă că nu ar trebui să vă faceți cealaltă lucrare, ci pur și simplu că nu ar trebui să petreceți cât mai mult timp pe ea. Nu neglija niciodată o sarcină curentă în favoarea machiajului dacă nu sunteți sigur că veți câștiga mai multe puncte pentru aceasta. Nu vă neglijați și celelalte clase. Nu trebuie să ajungeți într-o clasă cu o notă proastă deoarece ați concentrat toată energia pe încercarea de a vă îmbunătăți gradul în altă clasă. Acest lucru va avea un efect negativ asupra GPA dvs. global.

Cap 3
Făcând un credit suplimentar

 1. Nu vă fie frică să întrebați.
  1
  Nu vă fie frică să întrebați. Doar pentru că profesorul tău nu a anunțat oportunități de credit suplimentare, nu înseamnă neapărat că nu există niciunul. Dacă credeți că veți beneficia de un credit suplimentar, cereți întotdeauna profesorului dvs. ce puteți face pentru a vă îmbunătăți gradul. Dacă se petrece ceva în viața dvs. care a afectat notele dvs., asigurați-vă că profesorul dvs. știe despre asta. Ea ar putea fi mai dispusă să lucreze cu dvs. dacă aveți o scuză legitimă pentru că ați fost în urmă în primul rând. [11] Asigurați-vă că ați comunicat că sunteți cu adevărat dispuși să lucrați pentru a vă îmbunătăți gradul. Profesorii nu vă vor schimba gradul dacă nu vă depuneți mult efort. Înțelegeți înainte de timp cât de mult poate avea un credit suplimentar pentru clasa dvs. Acest lucru va varia de la clasă la clasă, astfel încât nu vă așteptați niciodată să vă transformați C într-un A prin scrierea unui eseu suplimentar doar pentru că a lucrat într-o altă clasă.
 2. Vedeți-l ca un cadou.
  2
  Vedeți-l ca un cadou. Unii profesori oferă o mulțime de oportunități suplimentare de credit, dar unii nu oferă deloc, deci nu vă așteptați. În cazul în care profesorul dvs. vă oferă șansa de a-și îndeplini sarcinile suplimentare de credit, vă mulțumim pentru acest lucru. [12] Nu vă plângeți despre cantitatea de muncă necesară sau numărul de puncte pe care le puteți câștiga pentru ea. Profesorul dvs. nu a trebuit să vă ofere niciun fel de oportunități suplimentare de creditare. Faceți cât mai multe credite suplimentare, atâta timp cât nu interferează cu celelalte sarcini. Ar trebui să completați întotdeauna sarcinile necesare pentru clasa dumneavoastră înainte de a trece la credit suplimentar.
 3. Implicați-vă.
  3
  Implicați-vă. Dacă vi s-a dat o sarcină suplimentară de credit, depinde de dvs. să profitați la maximum de aceasta. Pentru a arăta profesorului dvs. că vă pasă și pentru a obține cele mai bune grade posibil, trebuie să vă puneți totul în munca voastră. Ca și în cazul altor sarcini, asigurați-vă că înțelegeți așteptările. Nu vă fie frică să întrebați profesorul dvs. pentru a explica cerințele dacă nu le înțelegeți. Dacă profesorul dvs. vă oferă opțiunea de a vă alege sarcina suplimentară de creditare, faceți-o ceva despre care sunteți pasionat. De exemplu, dacă trebuie să scrieți o lucrare de cercetare despre o problemă controversată pe care o alegeți, alegeți un subiect pe care îl considerați interesant. Veți avea un timp mult mai ușor de completat de atribuire (și probabil că veți lucra mai bine) dacă vă place să învățați despre subiect. Retrageți întotdeauna creditul suplimentar la timp. Nu-ți dezamăgesc profesorii din nou, întorcându-ți munca târziu.