Cum să curățați o monedă veche cu sare minerală

Dacă într-o zi cineva îți dă o monedă veche decolorată, o poți face să strălucească din nou. Citiți articolul de mai jos și aflați cum se face.

Paşi

 1. Obțineți o monedă veche decolorată.
  1
  Obțineți o monedă veche decolorată. Nu trebuie neapărat să fie decolorată, pot exista zgârieturi sau orice alte semne de vârstă / decădere. Unele monede dezvoltă rugina sau încep să aibă pete datorită sensibilității.
 2. Puneți oțet și sare minerală într-un castron.
  2
  Puneți oțet și sare minerală într-un castron. Se amestecă bine cu o lingură. Cu cât îl amesteci mai greu, cu atât va fi mai eficient. Cei doi acizi se ciocnesc unul cu celălalt și apoi există șanse mai mari ca moneda să fie curățată.
 3. Puneți moneda în soluție timp de un minut.
  3
  Puneți moneda în soluție timp de un minut. Deplasați moneda cu o lingură, astfel încât să puteți asigura că fiecare parte a monedei va fi spălată bine în interiorul amestecului. După ce l-ați împins timp de treizeci de secunde, lăsați-l să fie în următoarele treizeci de secunde. Trageți-l cu grijă cu mâinile în genți.
 4. Veți vedea o monedă strălucitoare.
  4
  Veți vedea o monedă strălucitoare. Ștergeți-l bine cu un prosop abraziv, astfel încât prosoapele brute se pot lovi în toate colțurile și crăpăturile. Bucurați-vă de moneda strălucitoare!