Cum să a exporta lista ta de cărți rafatate de la goodreads

Uneori poate fi greu să discernem o serie de cărți în lista de cărți cu rafturi Goodreads. O listă care poate fi descărcată poate ajuta, iar Goodreads ți-a acoperit. Cu câteva clicuri, puteți să exportați și să descărcați această listă, astfel încât să puteți utiliza aceste date offline, după cum doriți.

Paşi

 1. Deschideți și conectați-vă la Goodreads în browserul dvs. web.
  1
  Deschideți și conectați-vă la Goodreads în browserul dvs. web.
 2. Accesați pagina care vă va permite să exportați lista de cărți rafatate.
  2
  Accesați pagina care vă va permite să exportați lista de cărți rafatate. Faceți clic pe linkul Cărțile mele din partea de sus a paginii. Faceți clic pe linkul "import / export" din coloana din stânga a legăturilor de pagină din pagina care apare.
 3. Localizați și faceți clic pe butonul "Export bibliotecă".
  3
  Localizați și faceți clic pe butonul "Export bibliotecă". Acest buton va fi situat în partea dreaptă a paginii sub titlul / eticheta "Exportă cărțile dvs.".
 4. Așteptați câteva momente pentru a începe descărcarea.
  4
  Așteptați câteva momente pentru a începe descărcarea. În momentul în care începe descărcarea, pagina se actualizează și afișează un buton actualizat. Odată ce fișierul descărcat sosește, butonul "Export Library" va sări pe o linie și va fi afișată o nouă linie a foii de date exportate. Pentru conturile mari cu sute până la mii de cărți, acest lucru poate dura câteva minute, dar pentru cei care au mai puțini (aproximativ 50-75 de cărți rafatate), acest lucru ar trebui să dureze doar câteva secunde.
 5. Faceți clic pe linkul "Exportați".
  5
  Faceți clic pe linkul "Exportați". Acest link este fișierul dvs. CSV descărcat, pe care îl puteți vizualiza în majoritatea programelor de calcul tabelar și în unele programe de procesare a textului foarte simplu.
 6. Descărcați fișierul pe computer.
  6
  Descărcați fișierul pe computer. Deși locația de fișier descărcată va varia de la calculator la computer, cel mai adesea o veți găsi în dosarul Descărcări.
 7. Deschideți fișierul descărcat.
  7
  Deschideți fișierul descărcat. Faceți clic pe butonul "Deschis" (sau similar) din caseta de descărcare care apare pentru fișierul descărcat.
 8. Citiți această foaie de calcul.
  8
  Citiți această foaie de calcul. Este posibil să aveți nevoie doar de titlul și autorul, dar există și alte coloane, care conțin numărul de identificare Goodreads pentru cartea, numărul ISBN sau ASIN al cărții (în funcție de formatul articolului de carte pe care l-ați retras), tipul de cărți , numărul de pagini și unele date publicate. Dacă ați evaluat, ați revizuit sau ați organizat cărțile, veți vedea, de asemenea, o parte din text pentru revizuirea pe care ați scris-o, evaluările pentru aceste cărți și rafturile pe care au fost plasate cărțile, precum și data a adăugat și a dat date de citire și câteva alte informații rare utilizate.