Cum să scăpați de o situație conflictuală

Conflictul poate fi tratat pozitiv înainte de a intra într-o situație de anxietate ireparabilă. Iubirea și înțelegerea ne fac să ne dorim să fim departe de conflicte. Dorința naturală de a rămâne și de a lupta poate fi depășită prin pași simpli de urmat.

Paşi

 1. Ridică-te și intră într-o altă cameră.
  1
  Ridică-te și intră într-o altă cameră. Acest lucru necesită într-adevăr o acțiune și o politică "Faceți-o acum". Prin practică această artă poate fi stăpânită.
 2. Continuați să zâmbiți și să scăpați frumos de situație spunând "vă rog să mă scuzați.
  2
  Continuați să zâmbiți și să scăpați frumos de situație spunând "vă rog să mă scuzați. Nu pierdeți niciodată temperamentul, chiar dacă încearcă să vă oprească cu cuvinte enervante. Acesta este începutul întregului dvs. succes.
 3. Faceți un zbor pentru o vacanță, chiar dacă este costisitor.
  3
  Faceți un zbor pentru o vacanță, chiar dacă este costisitor. Banii nu înseamnă nimic, atunci când ne luăm timp pentru a ne îmbunătăți personalitatea, deoarece schimbările în sinele interior culege pacea și speranța de succes în viață.
 4. Efectuarea unui program de lucru ocupat cu unele activități de voluntariat.
  4
  Efectuarea unui program de lucru ocupat cu unele activități de voluntariat. Ajutarea bolnavilor în spital, direct sau indirect, prin efectuarea unor activități de voluntariat, oferă satisfacție.
 5. Du-te și bucurați-vă de mâncare bună într-un restaurant. Aceasta este o distracție plăcută pentru răbdarea dvs.
  5
  Du-te și bucurați-vă de mâncare bună într-un restaurant. Aceasta este o distracție plăcută pentru răbdarea dvs. Totul poate fi bun în vremuri bune, dar necesită ceva dincolo de vremuri grele. Așa că bucurați-vă de victoria dvs.
 6. Du-te la un film frumos.
  6
  Du-te la un film frumos. Puteți viziona laptopul sau într-un cinematograf. Nu te dezamăgi niciodată, avansează cu un zâmbet și speranță, în această viață minunată.
 7. Problemele cu care se confruntă sunt cu toții, dar modul în care reacționează le diferențiază de ceilalți.
  7
  Problemele cu care se confruntă sunt cu toții, dar modul în care reacționează le diferențiază de ceilalți. Aceasta înseamnă o mulțime de profunzime și înțelegere a vieții.