Cum să a obține un aspect natural de machiaj pentru școala de mijloc

Acesta este un machiaj simplu care este potrivit pentru școala de mijloc, dar totuși oferă o acoperire adecvată pe care o doresc tinerii.

Paşi

 1. Curățați-vă și hidratați fața.
  1
  Curățați-vă și hidratați fața. Dacă aveți probleme cu acneea, încercați să utilizați un produs de curățare fără ulei, deoarece acest lucru ar trebui să împiedice spălarea sau loțiunea în sine să vă înfundă porii. Poate dura câteva zile sau chiar câteva săptămâni, dar după primele încercări trebuie să vezi o îmbunătățire. Pentru un hidratant, vă recomandăm să încercați unul care spune că durează toată ziua și unul care vă poate oferi protecție solară, deoarece acestea oferă cea mai mare și cea mai bună protecție.
 2. Aplicați agentul concealer.
  2
  Aplicați agentul concealer. Deoarece sunteți tineri, doriți să rămâneți departe de hidratante și fundații colorate, deși un mic adeziv nu rănește pe nimeni niciodată. Încercați să obțineți un concealer cu greutate redusă și aplicați cât mai aproape de tonul pielii cu ajutorul unei pensule sau a unui burete pentru a acoperi eventualele pete, cercuri ale ochilor sau pete roșii pe care le puteți avea.
 3. Aplică blush.
  3
  Aplică blush. Blushul este întotdeauna opțional, la fel ca orice alt machiaj, totuși face ca fața să pară mai vibrantă și mai trează. Pentru ca blushul să pară mai natural, încercați să cumpărați o fard de obraz. Pentru a face ca blushul să apară și mai natural, încercați să alegeți unul în culoarea similară cu luciu de buze sau cu ruj. Trucul este să gândiți înainte și să vă asigurați că fiecare parte a machiajului dvs. arată bine împreună.
 4. Îmbunătățiți-vă ochii.
  4
  Îmbunătățiți-vă ochii. Pentru a începe, încurcați genele, deoarece acest lucru face ca toată fața să pară mai trează și mai strălucitoare. Bineînțeles, acest lucru este opțional și poate fi un pic cam complicat, așa că poate doriți să obțineți ajutor la prima încercare. Mulți oameni cred că eyeliner nu este potrivit pentru școală de mijloc, dar dacă doriți să aplicați un pic încercați un maro închis sau negru. Apoi, o rimelă limpede are un drum lung, făcând genele să aibă aspect umed. Dacă aveți gene ușoare cu puțin păr mai întunecat, vă recomandăm să luați în considerare o rimelă subțire, neagră. Singura remiză în acest sens este că poate să vă aglomeneze genele și poate fi un pic dezordonat. Dacă în mod accidental aglomerați genele, spălați toate culorile din perie și periați-vă genele cu peria curată, ca și cum ați aplica din nou rimelul. Aceasta ar trebui să înlăture în mod suficient toate aglomerările. Cea mai bună alegere a fardului de ochi ar fi o cremă sau umbre nudă, cum ar fi șampania. Nu încercați nimic prea luminos, tinde să fie un pic vechi caută în școala de mijloc.
 5. Ridichează buzele.
  5
  Ridichează buzele. Oricare lipgloss, chapstick, balsam de buze, ruj deschis sau pete de buze va face. Mulți oameni preferă pată pentru buze, care arată foarte naturală și rămâne mai lungă.