Cum să obțineți emolga în alb-negru

Emolga, Pokemonul Sky Squirrel, este un Pokemon de tip Electric / Flying care a fost introdus în Pokemon Black and White. Citiți acest articol pentru a afla cum să obțineți această Pokemon veveriță drăguță.

Cap 1
Prin tranzacționare

 1. Obțineți un Boldore.
  1
  Obțineți un Boldore. Ea evoluează de la Roggenrola la nivelul 25, sau puteți prinde unul la Pestera Chargestone, Peștera Mistralton, Muntele Twist, Peștera lui Challenger, Drumul Victoriei sau Piscul Giant.
 2. Mergeți la Rută 7.
  2
  Mergeți la Rută 7. Calea 7 este la nord de Mistralton City.
 3. Intrați în prima casă pe care o găsiți pe traseu.
  3
  Intrați în prima casă pe care o găsiți pe traseu. Acolo, veți găsi un antrenor Hiker care să ceară un Boldore în schimbul lui Emolga. Sunt de acord cu comerțul și el îți va schimba Emolga. Va fi la nivelul 30, poreclit Minipete, și va avea un Lum Berry.

Cap 2
Prin trecerea ierbii

 1. Mergeți la Routes 5, 6, 7, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, Turnul Dragonspiral, Podul Village, Piscul Giant, Altarul abundent sau Pădurea Lostlorn.
  1
  Mergeți la Routes 5, 6, 7, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, Turnul Dragonspiral, Podul Village, Piscul Giant, Altarul abundent sau Pădurea Lostlorn.
 2. Rulați până când o parte din iarbă începe să se agită.
  2
  Rulați până când o parte din iarbă începe să se agită. Mergeți în această parte a ierbii și veți întâlni a Pokémon. Veți ști dacă ați făcut acest lucru corect de difuzarea muzicii diferite pentru întâlnire.
 3. În timp ce sunteți cel mai probabil să întâlniți Audino, veți întâlni în cele din urmă Emolga.
  3
  În timp ce sunteți cel mai probabil să întâlniți Audino, veți întâlni în cele din urmă Emolga. Prinde-l și este al tău!