Cum să vă oferiți o manichiură inspirată de plajă

Nu trebuie să trăiți la plajă pentru a avea o bucată din ea cu tine tot timpul. Dacă visezi la soare și apă sărată, încercați să vă oferiți o manichiură inspirată de plajă! Nu trebuie să fii un artist de unghii profesionist pentru a obține acest aspect adorabil. Cu doar câteva produse de bază și o anumită răbdare, puteți crea o scenă pe plajă - de fapt, zece! - pentru a aduce un soare în viața de zi cu zi.

Cap 1
Adunarea consumabilelor

 1. Luați un alb, albastru deschis, un albastru închis și un lac de culoare nud.
  1
  Luați un alb, albastru deschis, un albastru închis și un lac de culoare nud. Această manichiură este o scenă pe plajă. Veți avea nevoie de lustruire pentru nisip și apă. Utilizați o culoare cafeniu sau nud pentru nisip, iar apoi veți amesteca cele două bluze (sau chiar verde) împreună pentru a crea apă dimensională. Simțiți-vă liber să folosiți oricare nuante dorite!
 2. Obțineți un burete de machiaj.
  2
  Obțineți un burete de machiaj. Pentru a crea fundalul, veți picta polizoarele pe burete. Apoi, apăsați buretele pe unghia ca o ștampilă. Puteți achiziționa bureți de machiaj pini la farmacia locală pentru foarte ieftine. Marginea pătrată a unui burete de pini funcționează perfect pentru această tehnică.
 3. Cumpărați o barieră de latex pentru piele.
  3
  Cumpărați o barieră de latex pentru piele. Tehnica buretelui creează un efect frumos, dar este posibil să obțineți unghii de lustruire pe toată suprafața pielii din jurul unghiei. Un produs de latex de peeling poate fi vopsit pe pielea din jurul unghiei pentru a acționa ca o barieră între piele și poloneză. După ce ți-ai ștanțat cuiul, poți pur și simplu să poți desprinde latexul pentru a expune pielea curată. Dacă nu doriți să cumpărați un produs nou și aveți deja un produs de îndepărtare a unghiilor și o perie mică sau un vârf Q, acest lucru poate funcționa la fel.
 4. Achiziționați niște pixuri de unghii.
  4
  Achiziționați niște pixuri de unghii. Dupa ce ai creat scena pe plaja, poti adauga detalii plaja. Investiți într-un stilou de unghii pentru a face acest lucru ușor - dacă nu sunteți calificați cu o perie standard de unghii. Luați culori în funcție de desenele pe care doriți să le creați. Culori cum ar fi aurul, coralul și maro pot face modele de stele. Brownii și verdele pot crea palmieri. Luați un galben sau portocaliu pentru a face un soare. Fii creativ!

Cap 2
Crearea unui fundal gradient

 1. Aplicați un strat de bază.
  1
  Aplicați un strat de bază. Cheia pentru orice manichiură bună este o fundație bună. Stratul de bază vă va ajuta manichiura să dureze cât mai mult posibil. Ajută la lipirea poloneză a unghiei dvs. prin crearea unei suprafețe mai adezive pentru aceasta. Puneți-o pe fiecare dintre unghiile dvs. și lăsați-o să se usuce bine înainte de a trece la pasul următor.
 2. Picteaza-ti unghiile in alb.
  2
  Picteaza-ti unghiile in alb. Aceasta va fi pânza pentru scena plajă. Tehnica gradientului de burete nu este opacă, deci aveți absolut nevoie de fundal alb pentru a obține acest aspect. Pictați fiecare cui, lăsându-l să se usuce bine. Veți aplica un strat de acoperire după ce ați creat gradientul, deci nu vă faceți griji acum. [2]
 3. Aplicați poloneza la burete de machiaj.
  3
  Aplicați poloneza la burete de machiaj. Pe vârful pătrat al buretelui dvs. de machiaj, pictați linii orizontale de poloneză. Vopsea câteva benzi de albastru, apoi câteva benzi de culoare cafeniu chiar deasupra ei. Această metodă de ștampilă este utilizată și atunci când faceți o manichiură de ombre. Nu trebuie să fie perfectă - asigurați-vă că atunci când o ștampilați pe unghia, ați creat o secțiune de nisip și o secțiune de apă. [3] Vopsea mai întâi culoarea albastră mai ușoară și apoi vopsea un pic de accente de albastru sau verde de apă deasupra acelor benzi.
 4. Apăsați buretele pe unghii.
  4
  Apăsați buretele pe unghii. Îndreaptă cu atenție buretele spre unghiile tale, astfel încât secțiunile albastru și cafeniu se presează în el. Scoateți încet buretele. Este posibil să trebuiască să aplicați mai mult polonez buretelui și să-l apăsați din nou pe unghie, în funcție de cât de întunecat se transferă lustruirea. Continuați să faceți acest lucru până când vă place cum arată. [4] Această manichiură inspirată de plajă arată grozav cu un accent de unghie, deci nu ezitați să omiteți declivitatea pe unul dintre unghii și să o salvați pentru accentul dvs. de unghii.
 5. Aplicați o acoperire transparentă.
  5
  Aplicați o acoperire transparentă. Odată ce buretele vostru pictase toate unghiile, permiteți-le să se usuce complet. Apoi, vopsiți-le cu un strat transparent, fără cip. Acest lucru va prelungi viata manichiurului, împiedicându-l sa se rupa. Aceasta va face, de asemenea, culorile dvs. diferite gradient se amestecă împreună, chiar mai mult fără sudură. [5]
 6. Desprindeți bariera de latex.
  6
  Desprindeți bariera de latex. Îndepărtați cu atenție latexul pe care l-ați pictat pe pielea din jurul unghiei. Acest lucru va elimina orice vopsea gradient care a intrat pe piele. Dacă alegeți să utilizați un produs de îndepărtare a unghiilor și o pensulă, curățați cu atenție vopseaua de pe piele. [6]

Cap 3
Crearea detaliilor beachy

 1. Creați-vă arta nail de plajă.
  1
  Creați-vă arta nail de plajă. În timp ce gradient este frumos de la sine, itnâ € ™ ta scena plajă completă. Cu ajutorul stilourilor de unghii, începeți să adăugați detaliile speciale. Creați o stea mică în nisip pentru a arăta ca o stea de mare. Desenați un palmier de-a lungul unei părți a unghiei, creând frunze de palmier care se întind deasupra vârfului unghiilor. Puteți adăuga pești mici în apă sau reflexia soarelui. Dacă doriți să definiți cu adevărat nisipul și apa, acesta vă poate ajuta să adăugați un pic de "spumă netedă" unde se întâlnesc bronzul și albastrul. Pe o bucată de hârtie sau pe altă suprafață de unică folosință, amestecați un pic de lac de unghii albastru și alb. Nu le amestecați complet - doriți un efect de colorare în cravată. Apoi, vopsiți culorile mixte în cazul în care se întâlnesc "apa" și "apa" pe unghii, așa că se pare că valurile se prăbușesc în nisip. Nu o pictezi pe o linie dreaptă, ar trebui să arate dezordonată și fluidă! Există o mulțime de moduri diferite de a vă crea creativ cu unghiile și de o inspirație nesfârșită pe Pinterest.
 2. Creați un unghi de accent.
  2
  Creați un unghi de accent. Accidentele cuie sunt exact ceea ce ei suna - un cui care arata diferit de restul, un accent deosebit. Acestea arata grozav cu manichiura ta plaja. Pentru acest cui, asigurați-vă că faceți ceva care merge împreună cu tema plajă. De exemplu, unghii albastru închis cu un soare strălucitor galben sau un cui de aur cu o creangă roz. Acestea sună extrem de dificil, dar stilourile de unghii fac mult mai ușor să creeze modele. Dacă puteți desena un design cu un stilou, îl puteți desena cu un stilou de unghii. Dacă nu reușiți să folosiți stilouri de unghii sau pur și simplu nu doriți să vă petreceți timpul, căutați tatuaje pentru unghii la magazinul local de frumusețe. Puteți găsi cu siguranță unele modele minunate, inspirate de plajă acolo!
 3. Adăugați sclipici.
  3
  Adăugați sclipici. Pentru a adăuga un pic mai mult interes și glitz pentru manichiura ta, încercați să stroking pe un strat subțire de luciu. Dacă aplicați-o pe apă, va arăta ca lumina soarelui lovind apa. Glitter poate adăuga, de asemenea, un pic de dimensiune la nisip. Oricum, se va adăuga o anumită strălucire manichiurului tău frumos inspirat pe plajă!