Cum să a alege un gecko leopard

Leopard Geckos sunt reptilele nocturne care sunt cele mai populare în comerțul cu animale de companie. Dacă credeți că puteți trata un gecko leopard ca un animal de companie, asigurați-vă că știți despre ele și în special cât de vechi au. Acest articol vă va spune cum să alegeți un gecko sănătos!

Paşi

 1. Uită-te la coada gecko-ului.
  1
  Uită-te la coada gecko-ului. Ar trebui să fie plată și grăsime, preferabil la fel de largă sau mai largă decât spațiul dintre umerii gecko-ului. Coada ar trebui să fie oarecum rotunjită și să nu aibă un aspect scânteiat.
 2. Gecko nu ar trebui, de asemenea, să aibă semne de boală și să aibă ochi, gură și nas clar.
  2
  Gecko nu ar trebui, de asemenea, să aibă semne de boală și să aibă ochi, gură și nas clar.
 3. Dacă aruncați o privire în față, nu ar trebui să aibă nici un "goop" în jurul sau pe ochi, și nu urme de zgârieturi, arsuri sau mușcături ar trebui să fie văzut, și maxilarul ar trebui să se închidă în mod corespunzător.
  3
  Dacă aruncați o privire în față, nu ar trebui să aibă nici un "goop" în jurul sau pe ochi, și nu urme de zgârieturi, arsuri sau mușcături ar trebui să fie văzut, și maxilarul ar trebui să se închidă în mod corespunzător.
 4. Gecko trebuie să aibă toate degetele de la picioare.
  4
  Gecko trebuie să aibă toate degetele de la picioare. Unii gecki de leopard se nasc cu degetele de la picioare, dar cei care sunt infectați nu sunt sanitari și ar putea costa o mulțime de bani ca rezultat. Degetele de la picioare trebuie să fie fără umflături și chiar.
 5. Corpul ar trebui să fie in-line și neted, fără bucăți mari.
  5
  Corpul ar trebui să fie in-line și neted, fără bucăți mari. Ar putea fi o boală. Nu ar trebui să existe oase care să arate ca niște coaste.
 6. Uitați-vă la ochi.
  6
  Uitați-vă la ochi. Nici unul nu ar trebui să fie "lipit" închis, mai mare sau mai mic decât celălalt, murdar sau lipicios. Evitați geckos cu ochii bug-uri sau ochi mici.
 7. Dacă există colivii în cușcă, uitați-vă la acestea.
  7
  Dacă există colivii în cușcă, uitați-vă la acestea. Acestea ar trebui să fie semiformate și oarecum în formă de pelete. Culoarea trebuie să fie întunecată cu urate albe. Pale, galben-portocaliu, de culoare deschisă, fecale sau paste fecale duce la un gecko bolnav; semne de boală posibilă.
 8. Cereți vânzătorului să vă permită să vedeți gecko-ul.
  8
  Cereți vânzătorului să vă permită să vedeți gecko-ul. Ar trebui să aibă o aerisire clară și fără spumă, zgârieturi fecale sau material caked. De asemenea, gecko-ul trebuie să fie vigilent și vigilent, cu ochi strălucitori.