Cum să a sari gratuit un cal / ponei

Vreți să vedeți saltul de ponei fără șa? Sau nu ai o bătaie, dar vrei să-ți sari calul? Ei bine, de ce nu încercați să sărituri gratuite? Sărituri gratuite nu ar trebui să fie o realizare de neatins. Ar trebui să fie un loc de muncă simplu, simplu, fără probleme, pe care să îl poți completa cu încredere.

Paşi

 1. Configurați saltul.
  1
  Configurați saltul. Va trebui să configurați saltul A) de-a lungul gardului. Sau B) În mijloc. Cu toate acestea, dacă aveți o arenă în aer liber asigurați-vă că saltul dvs. este mai mic
 2. Puneți blocul pe una sau două laturi ale gardului.
  2
  Puneți blocul pe una sau două laturi ale gardului. Blocurile înseamnă că calul tău are o șansă mai bună de a sări gardul drept.
 3. Pune un pol în cazul în care saltul va fi.
  3
  Pune un pol în cazul în care saltul va fi. Acest pol este utilizat atât ca ghid și ca salt cald. Aveți posibilitatea să așezați aripi pe fiecare parte a saltului dvs., dar asigurați-vă că aripile pe care le folosiți nu au atașate cupe. (Acestea reprezintă un pericol pentru siguranță)
 4. Ia-ți calul / ponei.
  4
  Ia-ți calul / ponei. Calul tău ar trebui să fie îngrijit, ca și când ai de gând să călătorești, dar nu ar trebui să fie adus în picioare. Puteți să vă exersați calul într-un cap de cap sau într-o mână (o căpăstru cu frâiele decoltate)
 5. Longeți-vă calul / ponei pentru a le încălzi.
  5
  Longeți-vă calul / ponei pentru a le încălzi. Lungarea calului vă permite să vă încălziți în siguranță, ca atunci când eliminați linia de furtună, controlul dvs. este limitat.
 6. Desfaceți linia de fugă.
  6
  Desfaceți linia de fugă. Ia-ți calul / ponei la halter / călăreț până la pol. La câțiva metri distanță, lăsați-vă calul / ponei. Îndrăznește-ți ponei pe stâlp cu mâinile, vocea și numai dacă e nevoie de un bici. Poate doriți să le conduceți mai întâi, dacă calul dvs. este tânăr sau nervos.
 7. Atunci când calul / ponei este folosit pentru a merge în jurul arenei, trotting și cantering, peste pol, pe fiecare rein atunci pune pol la un salt.
  7
  Atunci când calul / ponei este folosit pentru a merge în jurul arenei, trotting și cantering, peste pol, pe fiecare rein atunci pune pol la un salt. Amintiți-vă să începeți cu o cruce și să lucrați treptat în sus.
 8. Ia-ți calul / poneiul săriți cu încredere peste saltul ambelor mâini.
  8
  Ia-ți calul / poneiul săriți cu încredere peste saltul ambelor mâini.
 9. Dacă calul vostru se simte bine, este posibil să doriți să adăugați o oră sau o grilă.
  9
  Dacă calul vostru se simte bine, este posibil să doriți să adăugați o oră sau o grilă.
 10. Cand calul / ponela te simte pana la tine, poti pune saltul in sus sau adaugi mai multe provocari, cum ar fi spatii, umpluturi, porti, ape etc.
  10
  Cand calul / ponela te simte pana la tine, poti pune saltul in sus sau adaugi mai multe provocari, cum ar fi spatii, umpluturi, porti, ape etc.
 11. Dacă vrei o adevărată provocare, atunci poți încerca să-ți faci calul să treacă peste salturi în curs, fără blocuri.
  11
  Dacă vrei o adevărată provocare, atunci poți încerca să-ți faci calul să treacă peste salturi în curs, fără blocuri. Acest lucru se face complet în afara limbajului corpului.