Cum să canalizați furia cu exercițiul fizic

Te simți rupt că ești bătut și insultat în fiecare zi? Simți că mânia se grăbește prin corpul tău, dar nu știe ce să facă cu ea? Acest ghid vă va explica cum să transformați furia în ceva care vă va face mai puternici, așa că nu așteptați aici, citiți mai departe!

Paşi

 1. Aflați ce furie este și de ce te enervezi.
  1
  Aflați ce furie este și de ce te enervezi. A fost vina ta sau a altcuiva? Identificați cauzele dăunătoare de a fi prea supărat. Furia este o parte importantă a sănătății; atunci când este folosit în mod corespunzător, cum ar fi mânia vă motivează atunci când studiați, vă motivează atunci când sunteți jos. Dar când este folosit în răspuns fizic, este periculos și poate ruina persoana din interior, astfel încât să nu încercați niciodată să răspundeți fizic. Când exersați, mânia vă poate da acel impuls de care aveți nevoie.
 2. Cercetare.
  2
  Cercetare. Nu credeți că puteți merge direct în formare, aveți nevoie de forma corectă de exerciții fizice și de un fel de rutină. Mâncarea unei diete sănătoase va aduce beneficii corpului dumneavoastră și vă va face mai puternici. Încearcă să faci cercetări în acest sens.
 3. Tren.
  3
  Tren. Când aveți elementele de bază, decideți ce exerciții trebuie să faceți, cum ar fi exerciții de izolare sau exerciții compuse. Exercitiile compuse sunt bune pentru ca ajuta la cresterea muschilor, apoi la exercitii de izolare. Aici intră partea furiei. Dacă, în mod normal, faci 10 repetări, ține minte când ai fost bătut, ai vrut să fii mai tare și te-ai supărat că nu ai fost destul de puternic. Când vă amintiți gândurile care te-au supărat, te îndeamnă să faci mai mult de 10 repetări.
 4. Continuă.
  4
  Continuă. Fii un luptător și continuă, după izbucnirea energiei, te simți renunțând spunând că nu poți niciodată să atingi, dar greșești, poți. Puteți alege propria ta credință, nimeni nu o poate decide pentru tine. Întreabă-te: "Chiar vreau să fiu puternic? Dacă o fac, de ce renunț, ar trebui să continui!".
 5. Fi insuficient.
  5
  Fi insuficient. Dacă îți poți gestiona singur toate sarcinile, atunci nu este nevoie să dai nimănui nimic. Încercați să vă faceți munca proprie fără a întrerupe alții, deoarece unii oameni profită de acest lucru mai târziu (dar nu toți), așa că încercați să vă minți propria afacere. Amintiți-vă cum veți simți atunci când continuați să cereți ajutor și vă deranjează pe cei din jurul vostru, nu doriți să fiți respinși, așa că încercați să vă faceți propria muncă și să fiți amabili, atenți și cinstiți.
 6. Alerga.
  6
  Alerga. Rularea cu muzică liniștitoare pentru a vă ajuta să vă puteți oferi un avantaj suplimentar, pe măsură ce vă doriți să faceți bine, dar vă calmează, de asemenea, când ascultați muzică.
 7. Deveniți cei mai puternici.
  7
  Deveniți cei mai puternici. Folosind hotărârea dvs., încercați să deveniți cei mai puternici, deoarece veți afla că, în general, oamenii fac mai mulți prieteni cu oameni puternici, dar nu-ți folosesc puterile pentru a răni pe cineva, pentru a proteja pe cineva cu puterea ta.