Cum să obțineți bun pokà © mon în foc roșu

Pokemon Fire Red version, pentru Game Boy Advance, a fost lansat în 2004 împreună cu versiunea Pokemon Leaf Green. Aceste două jocuri sunt doar două dintre o varietate de titluri diferite în seria de jocuri Pokemon de bază. Dacă sunteți nou în versiunea Pokémon Fire Red, continuați să citiți pentru a afla cum să creați o echipă bună de Pokémon.

Paşi

 1. Concentrați-vă pe a avea o echipă variată.
  1
  Concentrați-vă pe a avea o echipă variată. De-a lungul jocului, vor exista mulți traineri diferiți cu multe tipuri diferite de Pokémon. Tipurile Pokémon au multe puncte forte și puncte slabe, iar cunoașterea acestor lucruri este doar primul pas în obținerea unui bun Pokémon! În Fire Red, Liderii Gimnaziului și Patru Elite se vor concentra pe următoarele tipuri din lista de mai jos. Deci, adăugarea Pokémon care are avantaje împotriva acestor tipuri vă va ajuta de-a lungul călătoriei dumneavoastră prin joc. Dacă te concentrezi pe un singur tip, vei fi într-un dezavantaj mare! Rock (tipuri de lupte, iarbă, sol, oțel și apă vor ajuta) Apă (tipuri electrice și de iarbă ajută aici) Electric (tipuri de sol ajuta aici) Tipurile psihice și de sol vor ajuta) Psihic (tipuri de bug-uri, întuneric și fantome ajută aici) Foc (tipuri de apă, sol și roci ajută aici) Pământ (apă, iarbă și gheață vor ajuta) , și tipuri de oțel vor ajuta) Combaterea (Flying și Psychic tipuri de ajutor aici) Ghost (tipuri întunecate și alte tipuri fantomă ajuta aici) Dragon (tipuri de gheață și alte tipuri de Dragon va ajuta)
 2. Evoluți Pokémonul.
  2
  Evoluți Pokémonul. Evoluția unui Pokémon o face mai puternică și ar putea să-l ajute să câștige și un tip nou. Cea mai obișnuită metodă de evoluție este nivelarea Pokémonului, astfel încât să câștige un anumit nivel înainte de a evolua. Cu toate acestea, există și multe metode diferite de evoluție, cum ar fi: Pietrele Evoluționale (Piatră de Foc, Piatră de Apă, Piatră Thunder, ETC.) Elemente Evoluționale (nu trebuie să fie o piatră) Nivel de Fericire Având un anumit Pokém în partidul dvs. Unele Pokémon au evoluții exclusiv pe sexe Trading (cu excepția cazului în care aveți o copie a Pokémon Ruby, Sapphire, Leaf Green, Emerald sau altă copie a Fire Red, cel puțin două promoții Game Boy și cel puțin o legătură Cablu). Trainingul Pokémon care evoluează prin această metodă, cum ar fi Kadabra și Haunter în Alakazam și respectiv Gengar, nu este recomandat. Tranzacționarea cu Fire Red este deosebit de dificilă, deoarece a fost lansată înainte ca Pokémon să introducă comerțul fără fir, fără a fi nevoie de un element, și este foarte dificil, aproape imposibil să găsești o copie a unuia dintre aceste jocuri și o legătură Cable, făcând meserii în acest joc aproape imposibil în sine.
 3. Urmați o echipă de probă.
  3
  Urmați o echipă de probă. În timp ce nu trebuie să folosiți această echipă exactă, iată un exemplu de echipă bună (și posibilă formare) în Pokémon Fire Red. Observă modul în care Pokémon din această echipă este de diferite tipuri și poate fi un Pokémon grozav cu pregătirea potrivită. Venusaur: o dublă Grass and Poison tip Pokémon, este Evoluția Finală a Bulbasaur, care este unul dintre cei trei începători ai Pokémonului la începutul jocului) Pidgeot: un dublu Normal și Flying tip Pokémon, acest Pokémon este Evoluția Finală a lui Pidgey, care poate fi obținută pe parcursurile primare ale jocului) Hitmonchan: un tip de luptă Pokémon, acest Pokémon poate fi obținut ca o alegere când ajungeți la Dojo din Saffron City, care se află lângă sală de gimnastică) Raichu: un tip Pokémon de tip electric, acest Pokémon evoluează din Pikachu când utilizați o piatră Thunder pe ea) Arcanine: un tip de foc Pokémon exclusiv pentru Fire Red (în Leaf Green, poți obțineți un Ninetales ca înlocuitor), acest Pokémon evoluează din Growlithe, care poate fi capturat pe anumite rute, cel care leagă orașul Lavender și orașul Celadon) Vaporeon: un tip de apă Pokémon, acest Pokémon este una dintre Eveveelutions Kanto (împreună cu Flareon și Jolteon), care se poate obține folosind o piatră de apă o n Eevee, una liberă poate fi găsită într-o anumită clădire din orașul Celadon
 4. Instruiește-ți Pokémonul.
  4
  Instruiește-ți Pokémonul. Acum că aveți un plan posibil al echipei dvs. finale, este timpul să învățați să-i antrenați! Văzând din experiență modul în care Fire Red este unul dintre cele mai dificile jocuri din serie, este o idee bună să vă distrugeți un nivel decent înainte de a vă confrunta cu următorul lider Gimnazial sau să încercați din nou să eliminați Team Rocket. Dacă încercați să mergeți cu fluxul fără o preocupare reală de antrenament, puteți ajunge cu ușurință într-un loc strâns. Poți fi cel mai bine antrenat antrenor atunci când ești în jurul valorii de sală de gimnastică trei, dar ești îngrozitor subalimentat de sală de gimnastică cinci. Luptați pe fiecare antrenor pe care îl vedeți (este posibil să nu fie distractiv să căutați pe fiecare antrenor din zonă, dar acesta va fi în valoare de el în cele din urmă). Bătălia cât mai multe Pokémon sălbatice posibil (cu excepția cazului în care sunteți în grabă, nu vă fie frică să provocați fiecare Pokée sălbatic te înfrunta). Dacă sunteți în măsură să găsiți elemente care măresc punctele de experiență, utilizați-le! Dacă există un anumit Pokémon în partidul dvs. pe care doriți să îl ridicați, trimiteți-l ca conducător al partidului dvs. și comutați-l cu un Pokémon mai puternic în partidul dvs. Amintiți-vă că aceasta este a treia generație de Pokémon, și nu cea de-a șasea generație, unde puteți activa și dezactiva experiența Share, care va împărtăși experiența cu toți Pokémii simultan.