Cum să gătești supa de tăiței cu ciuperci

Un castron simplu de supă de tăiței cu ciuperci este uneori exact ceea ce vrei. Acest fel de mâncare conține câteva ingrediente și nu este greu de făcut. Citiți de la pasul unu cum se face această supă.

Paşi

  1. Se încălzește apa până când atinge o temperatură de 90 ° C (194 ° F).
    1
    Se încălzește apa până când atinge o temperatură de 90 ° C (194 ° F).
  2. Introduceți fidea uscată în apă rece, pentru a putea fi puternică.
    2
    Introduceți fidea uscată în apă rece, pentru a putea fi puternică.
  3. Împărțiți ciupercile în bucăți și puneți-le în apă clocotită.
    3
    Împărțiți ciupercile în bucăți și puneți-le în apă clocotită.
  4. Așteptați 5 minute și adăugați creveții.
    4
    Așteptați 5 minute și adăugați creveții.
  5. După două minute adăugați sare și ulei vegetal.
    5
    După două minute adăugați sare și ulei vegetal.
  6. Așteptați 3 minute și adăugați fidea.
    6
    Așteptați 3 minute și adăugați fidea.
  7. Se amestecă fiecare în același vas până când totul se amestecă împreună.
    7
    Se amestecă fiecare în același vas până când totul se amestecă împreună.
  8. Terminat.
    8
    Terminat.