Cum să a găsi videoclipuri populare pe youtube

Doriți să aflați ce este popular pe YouTube? Puteți să vizualizați videoclipuri populare bazate pe țări diferite, fără a utiliza instrumente pe YouTube.

Cap 1
Utilizarea listei de tendințe

 1. Accesați YouTube.
  1
  Accesați YouTube. Accesați youtube.com în browserul dvs. web. Veți fi duși la pagina principală, care afișează pagini populare dacă sunteți deconectat (ă). Dacă v-ați conectat, acesta va afișa videoclipuri de la creatorii la care v-ați abonat.
 2. Faceți clic pe "Trending" din meniul din partea stângă.
  2
  Faceți clic pe "Trending" din meniul din partea stângă. Există o pictogramă de flacără în partea stângă a cuvântului. Dacă meniul din stânga este ascuns, faceți clic pe pictograma de meniu (trei rânduri) pentru ao afișa. De asemenea, puteți merge la youtube.com/trending.
 3. Faceți clic pe un videoclip pentru ao viziona.
  3
  Faceți clic pe un videoclip pentru ao viziona.

Cap 2
Utilizarea canalelor "popular on youtube"

 1. Accesați YouTube.
  1
  Accesați YouTube. Accesați youtube.com în browserul dvs. web.
 2. Căutați popular pe YouTube.
  2
  Căutați popular pe YouTube. Introduceți termenul de căutare în partea de sus a paginii în bara de căutare și apăsați â † μ Enter. Opțional, includeți țara dvs. în termenii de căutare.
 3. Filtrați-vă căutarea pe canalele YouTube.
  3
  Filtrați-vă căutarea pe canalele YouTube. Faceți clic pe "Filtrați" și alegeți "Canal" sub coloana "TIP".
 4. Vizitați un canal.
  4
  Vizitați un canal. "Popular pe YouTube" este canalul general. Selectați un rezultat cu un nume de țară în el pentru a vedea videoclipuri populare în acea țară specifică. Vor fi diferite secțiuni cum ar fi Popular Right Now, Videoclipuri muzicale lansate, Sporturi și Momente minunate.