Cum să a compara brokerii online

Internetul oferă acces ușor brokerilor care se ocupă de acțiuni, produse de bază și multe alte instrumente financiare. Unii brokeri funcționează numai online, fără birouri fizice deloc. Iată câteva gânduri privind compararea brokerilor online, cu scopul de a găsi unul potrivit pentru dvs.

Paşi

 1. Comparați brokerii folosind site-urile lor specifice sau publicitatea media.
  1
  Comparați brokerii folosind site-urile lor specifice sau publicitatea media.
 2. Luați în considerare factorii specifici.
  2
  Luați în considerare factorii specifici. Vrei un broker cu discount? Taxa pe care o plătiți este mai importantă decât serviciul pentru clienți? Aveți nevoie de sfaturi de la brokerul dvs. sau puteți gestiona singuri investițiile dvs.?
 3. Consultați o agenție de reglementare.
  3
  Consultați o agenție de reglementare. Are brokerul o istorie a onestității, a tranzacțiilor corecte și a unui serviciu bun pentru clienți? Au fost depuse plângeri împotriva lui?
 4. Căutați recenzii online.
  4
  Căutați recenzii online. Vrei un broker care este atent la nevoile tale și răspunde rapid la întrebările și preocupările tale.
 5. Examinați documentele de cont.
  5
  Examinați documentele de cont. Citiți orice contract înainte de al semna. Asigurați-vă că vă protejează interesele, nu doar brokerul. Înțelegeți procesul de rezolvare a conflictelor.