Cum să faci tot ce vrei să faci cu viața ta

Te afli întrebând: "De ce nu pot face nimic cu viața mea?" Trebuie să-ți dai seama că nu poți să aștepți să începi viața. Trebuie să stabilești obiective și să planifici cum să ajungi la ele. Trucul de a face tot ce vrei cu viața ta este să-ți dai seama ce te face fericit și să nu lași nimic să stea în calea ta de a obține acea fericire.

Cap 1
Descoperind ceea ce vrei

 1. Experimentează ceva nou.
  1
  Experimentează ceva nou. Cu cât călătoriți mai mult, învățați și experimentați, cu atât veți afla mai mult despre dvs., ce vă place și ce vă face fericiți. Descoperirea de noi interese vă va ajuta să vă dați seama ce vreți să faceți cu viața voastră. Există experiențe nelimitate pe care le puteți încerca. Puteți să vă plantați o grădină, să călătoriți în întreaga lume, să citiți cărți, să mâncați alimente noi sau să învățați o nouă limbă. Faceți cât mai multe lucruri noi pe cât puteți. În cele din urmă, veți cădea peste ceva ce vă place. [1]
 2. Notați-vă toate interesele și visele.
  2
  Notați-vă toate interesele și visele. Înregistrați tot ce ați vrut vreodată să faceți în viața voastră, ceea ce credeți că vă va face fericiți. Odată ce ai lista ta, pune-le în ordine de la cel mai dorit la cel mai mic și începe să le faci unul câte unul. Nu te teme să te străduiești pentru ceva care ar putea dura ani pentru a reuși. Timpul are o mică consecință atunci când lucrați la ceva ce vă place cu adevărat.
 3. Creați o placă de viziune.
  3
  Creați o placă de viziune. O placă de viziune este un poster cu poze pe care le lipiți de lucrurile pe care le doriți în viața voastră. Ideea este să vă înconjurați cu locurile pe care doriți să călătoriți, lucruri pe care doriți să le faceți, locuri de muncă pe care doriți să le aveți sau visuri pe care doriți să le atingeți, astfel încât viața dvs. să poată începe să se schimbe pentru a se potrivi acelor imagini. reprezentarea vizuală a lucrurilor pe care le doriți, vă poate ajuta să vă puneți în mintea potrivită pentru a le atinge. [4]

Cap 2
Elaborarea unui plan

 1. Aflați ce este nevoie pentru a-ți îndeplini dorințele.
  1
  Aflați ce este nevoie pentru a-ți îndeplini dorințele. Pentru a face tot ce vrei, trebuie să înveți cerințele pentru a ajunge acolo. Aflați dacă obiectivele dvs. necesită colegiu, formare sau bani. Odată ce ați dat seama, aflați unde trebuie să mergeți pentru aceste servicii sau cum puteți obține ceea ce aveți nevoie. Ca și în cazul oricărui proiect, pregătirea și pregătirea plătesc. Cercetați-l, costați-l și dispuneți de un plan de proiect.
 2. Faceți un plan de cinci ani.
  2
  Faceți un plan de cinci ani. Nu vă gândiți doar la ceea ce doriți în viața dvs., ci scrieți în mod activ un plan detaliat pe cinci ani în legătură cu modul în care veți ajunge acolo. Încercați să creați o diagramă sau o foaie de calcul care conține categorii pentru lucrurile importante pentru dvs. și o coloană pentru fiecare an. De exemplu, puteți face un rând pentru educație, carieră sau relații, fiecare având cinci coloane, câte unul pentru fiecare an. Anul cinci va avea scopul tău final pe care îl faci pentru fiecare categorie. Acesta este modul în care puteți distinge planurile pe termen scurt și pe termen lung.
 3. Luați-o pas cu pas.
  3
  Luați-o pas cu pas. Dacă obiectivul pe care doriți să îl realizați pare a fi mare și consumatoare de timp, nu vă lăsați intimidați. Desfaceți calea care duce la visele dvs. în pași mai mici, mai ușor de gestionat. Acest lucru vă va permite să experimentați mai multe succese care vă vor menține motivat și pe drumul cel bun. [5]

Cap 3
Dezvoltarea gândirii corecte

 1. Crede în tine.
  1
  Crede în tine. Pentru a reuși, trebuie să crezi că ești capabil să îți realizezi visele. Scrieți toate calitățile cele mai bune și le citiți în fiecare dimineață. Umpleți-vă gândurile cu gândire pozitivă. Spune-te: "Pot să fac orice, să fiu ceva, să realizez orice!" și nu uitați. Nu permiteți nimănui să vă spună despre ce sunteți capabil. Nimeni nu te cunoaște mai bine decât știi tu.
 2. Ascultați discursurile motivante.
  2
  Ascultați discursurile motivante. Poate că este greu să te duci să auzi unul în persoană, dar te poți inspira din cuvintele împuternicite ale altora din surse online. Ascultarea celorlalți vorbind despre experiențele lor și cum au găsit motivația, vă pot ajuta să ajungeți în locul potrivit pentru a-ți urmări scopurile.
 3. Nu vă fie teamă de eșec.
  3
  Nu vă fie teamă de eșec. Este normal să se teamă de eșec, dar, în loc să vă lase să vă împiedică să mergeți înainte, învățați de la ea. Utilizați fiecare experiență dificilă pe care o aveți ca instrument de învățare pentru a vă ajuta să deveniți mai înțelepți în viitor. Înțelegeți că eșecul este o parte a vieții pe care toată lumea o trece. Pentru a avea succes, trebuie să vă schimbați și să corectați în mod constant calea pentru a ajunge acolo.
 4. Rămâneți motivat cu afirmații.
  4
  Rămâneți motivat cu afirmații. Încercați să scrieți mesaje pe bucăți de hârtie și să le lipiți în jurul casei. Aceasta ar putea include calități deosebite despre dvs. sau obiective pe care le veți realiza. În fiecare zi veți avea încurajări în jurul vostru, chiar dacă este de la dvs. [7] Utilizați limbajul "Voi" sau "Eu" când vă referim la obiectivele dvs. pentru viitor. Evitați utilizarea limbilor ca "Doresc" sau "Ar trebui".
 5. Luați ocazii când apar.
  5
  Luați ocazii când apar. Pentru a ajunge acolo unde doriți, trebuie să începeți de obicei în partea de jos. Nu vă fie teamă să faceți o muncă murdară. Partea de jos este locul în care mulți oameni de succes încep să învețe funiile. [8] De exemplu, dacă doriți să aveți un restaurant într-o zi, nu vă simțiți descurajați dacă trebuie să porniți mai întâi ca mașină de spălat vase. Orice lucru pentru a vă pune piciorul în ușă și pentru a afla mai multe despre lucrarea pe care o doriți în cele din urmă este un pas în direcția cea bună.

Cap 4
Găsirea suportului

 1. Obțineți sprijin din partea familiei și a prietenilor.
  1
  Obțineți sprijin din partea familiei și a prietenilor. Adresați-vă oamenilor apropiați de dvs. pentru sfaturi despre cum să vă atingeți obiectivele. Aceștia pot avea idei și resurse care vă pot ajuta să vă apropiați mai mult de a face ceea ce doriți și vor fi alături de dvs. pe termen lung.
 2. Găsiți comunități online.
  2
  Găsiți comunități online. Prin aderarea la comunități pline cu oameni asemănători, puteți crea conexiuni și relații care vă vor ajuta să găsiți cel mai bun mod de a obține ceea ce doriți să faceți. Aceasta este o modalitate de a începe crearea de rețele, care vă poate duce la noi oportunități. [9]
 3. Acceptați ajutorul altora care vă interesează și vă susțin visele.
  3
  Acceptați ajutorul altora care vă interesează și vă susțin visele. Dacă cineva vă oferă să vă ajute în orice fel posibil, fiți smerit și acceptați-l. Nu vă simțiți rușine să acceptați asistență de la cei care doresc să o ofere.