Cum să umpleti batoanele de brioșe

Vasele de muffin sunt ușor de umplut după această metodă sugerată.

Paşi

  1. Faceți aluatul conform instrucțiunilor din rețeta dumneavoastră.
    1
    Faceți aluatul conform instrucțiunilor din rețeta dumneavoastră.
  2. Obțineți două linguri de aceeași mărime.
    2
    Obțineți două linguri de aceeași mărime. Lingurițe, linguri de desert sau linguri de supă sunt bine.
  3. Scoateți aluatul folosind prima lingură.
    3
    Scoateți aluatul folosind prima lingură.
  4. Utilizați spatele celeilalte linguri pentru a împinge batoanele de pe prima lingură și în tava de brioșă.
    4
    Utilizați spatele celeilalte linguri pentru a împinge batoanele de pe prima lingură și în tava de brioșă.
  5. Asigurați-vă că nu ați umplut complet găurile.
    5
    Asigurați-vă că nu ați umplut complet găurile. Când brioșul se ridică, se va revărsa și arde.
  6. Repetați până când toate găurile sunt umplute.
    6
    Repetați până când toate găurile sunt umplute. Beneficiul acestei metode este că ajută la menținerea unei forme rotunde.
  7. Terminat.
    7
    Terminat.