Cum să faci un dans traditional cu panglica

Dansul cu panglică este utilizat în multe țări asiatice, cum ar fi China, Coreea și Japonia. Ea este în mod tradițional realizată de femei, dar YouTube face populare panglici-dansatori populare prea.

Paşi

 1. Verificați "Cum se fac mișcări pentru o panglică tradițională" și exersați mișcările enumerate fără panglici.
  1
  Verificați "Cum se fac mișcări pentru o panglică tradițională" și exersați mișcările enumerate fără panglici. De asemenea, puteți viziona videoclipuri pe YouTube pentru idei. Practica fără panglici vă ajută mai întâi să simțiți mișcarea fără riscul de a vă împiedica.
 2. Găsește niște panglici.
  2
  Găsește niște panglici. Panglicile tradiționale sunt de 3 m lungime, cu lățimea de 1 metru (0,3 m), din mătase și montate pe un baston pictat și lăcuit. Cârnații regulate și panglicile largi ar trebui să funcționeze bine. Practicați mai întâi o versiune mai scurtă.
 3. Trebuie doar să răsuciți panglicile și să fiti grațioși (sau cel puțin să vă prefaceți).
  3
  Trebuie doar să răsuciți panglicile și să fiti grațioși (sau cel puțin să vă prefaceți). Acest pas nu este necesar, dar este distractiv.
 4. Acum, puneți împreună pașii pe care i-ați practicat cu panglicile.
  4
  Acum, puneți împreună pașii pe care i-ați practicat cu panglicile. O performanță este, desigur, necesară. Cum altfel puteți să vă prezentați?