Cum să verificați dacă aveți un mandat online

Dacă sunteți căutat de poliție, puteți fi reținuți în orice moment, la domiciliu, la serviciu sau în timpul unei opriri de trafic de rutină. Pentru a evita alte complicații, amenzi sau penalități, ar trebui să încercați să vă rezolvați mandatul cât mai curând posibil. Este posibil să găsiți informațiile online ale mandatului de arestare al județului prin intermediul unui site web guvernamental. În caz contrar, există site-uri terțe care oferă aceste informații, deși informațiile pot fi incomplete sau inexacte.

Cap 1
Căutarea unui mandat

 1. Identificați jurisdicția.
  1
  Identificați jurisdicția. Opțiunile de mandat sunt de obicei emise de instanțele județene, deci va trebui să identificați județul în care doriți să căutați un mandat. Dacă aveți un proces în instanță sau ați comis o infracțiune într-un anumit județ, un județ vecin este puțin probabil să aibă acces la informații despre mandatul de arestare. Dacă nu sunteți sigur unde să căutați, încercați județele în care locuiți sau unde vizitați frecvent. În plus față de instanțele de stat, există, de asemenea, curți federale federale, care se ocupă cu încălcările legii federale. Instanțele federale pot emite mandate federale de arestare. Cu toate acestea, instanțele federale nu oferă baze de date de mandat public. Pentru a afla despre un mandat federal, va trebui să apelați la un grefier și să cereți mai multe informații.
 2. Vizitați site-ul departamentului șerifului.
  2
  Vizitați site-ul departamentului șerifului. Navigați pe site-ul biroului șerifului pentru județul pe care doriți să-l căutați. Căutați informații despre mandat. Diferite județe își pun informațiile de garanție în diferite formate. Unele județe, cum ar fi San Diego County, California, vă permit să căutați după nume. Alții, cum ar fi Lake County, Illinois, periodic post liste extinse de mandate active. [2] Unele baze de date căutate vă permit să rafinați căutarea după porecla, data nașterii și alte caracteristici de identificare. Unele județe nu au informații de mandat disponibile public. Este posibil să fie necesar să contactați departamentul șerifului sau grefierul direct. Dacă nu puteți găsi informații privind mandatul pe site-ul departamentului șerifului, vizitați site-ul web al instanței locale sau al secției de poliție. De asemenea, puteți utiliza motorul dvs. de căutare pentru a căuta, de exemplu, "Căutarea de mandat de arestare în Placer County".
 3. Luați în considerare un serviciu online al terților.
  3
  Luați în considerare un serviciu online al terților. Unele site-uri neguvernamentale intenționează să furnizeze căutări de mandat. Unele sunt gratuite, cum ar fi GotWarrants.org, dar majoritatea celorlalți vă cer să plătiți o taxă sau să vă înscrieți pentru un serviciu de abonament. [4] Fiți conștienți de faptul că aceste site-uri nu sunt administrate sau responsabile de guvern, astfel încât informațiile pe care le furnizează nu pot fi complete sau exacte. De exemplu, ei pot întoarce înregistrările adreselor, proprietății și a nașterilor, dar pierd istoria criminalității unei persoane [5].

Cap 2
Găsirea informațiilor suplimentare

 1. Telefonați grefierul.
  1
  Telefonați grefierul. Dacă doriți mai multe informații despre un mandat pe care l-ați găsit online (sau dacă căutarea dvs. online nu a avut succes), puteți apela grefierul. Cereți funcționarului să facă o căutare de mandat pentru numele dvs. S-ar putea să nu doriți să dezvăluiți că sunteți persoana numită, în cazul funcționarului. Fiți pregătit să vă furnizați data de naștere, numărul de securitate socială și / sau numărul cazului dacă grefierul solicită informații suplimentare de identificare. [6] În cazurile delicate, cum ar fi delincvența familială, delincvența juvenilă și violența domestică, grefierul nu poate fi capabil să vă ofere informații specifice despre caz, din cauza intereselor de confidențialitate ale celorlalte părți. Încă ar trebui să puteți obține orice informații privind mandatul.
 2. Revizuiți dosarele publice la instanța de judecată.
  2
  Revizuiți dosarele publice la instanța de judecată. Curțile de obicei au calculatoare disponibile pentru uzul public. Puteți utiliza un computer public pentru a căuta înregistrările instanței pentru informații privind mandatul. Puteți să căutați pe altcineva în numele dvs. dacă sunteți îngrijorat de a fi arestat în timpul vizitei în instanță.
 3. Observați detaliile.
  3
  Observați detaliile. Indiferent dacă căutați online, vorbiți cu un grefier sau consultați înregistrările publice, trebuie să remarcați anumite detalii importante despre mandat. Este posibil ca aceste detalii să nu fie disponibile online, prin urmare trebuie să contactați funcționarul pentru informații mai complete. Când a fost emis mandatul? Este posibil să descoperiți un mandat pe care nu știați că ați existat. Învățarea atunci când a fost emisă vă poate ajuta să vă amintiți sau să aflați ce incident din trecut a condus la emiterea unui mandat de arestare. Au fost acumulate amenzile? Mandatele au uneori amenzi asociate cu acestea, care se pot acumula atâta timp cât nu se plătesc amenzile. Întrebați dacă există amenzi neplătite legate de mandat și dacă se acumulează încă mai multe amenzi. Care sunt taxele? Dacă taxele sunt grave, ar trebui să luați în considerare angajarea unui avocat pentru a începe pregătirea apărării. Care este suma de cauțiune? Dacă cunoașteți suma de cauțiune, puteți decide cât de mulți bani să aduceți cu dvs. când vă întoarceți sau să vă asigurați că plata cauțiunii va fi plătită de altcineva.

Cap 3
Răspunsul la un mandat

 1. Nu întârzia.
  1
  Nu întârzia. Având un mandat excepțional poate duce la acumularea de taxe, amenzi și acuzații penale. În plus, rezolvarea proactivă a mandatului va atenua stresul întrebării dacă și când veți fi arestat.
 2. Închiriați un avocat.
  2
  Închiriați un avocat. Un avocat vă poate ajuta să obțineți mai multe informații despre mandatul dvs., să răspundeți corespunzător și să vă pregătiți apărarea. Avocatul dvs. trebuie să contacteze instanța sau avocatul districtului pentru a programa o nouă audiere sau să vă însoțească să vă întoarceți. Dacă vă întoarceți înainte de a păstra un avocat, va trebui să așteptați până la închisoare vă oferă posibilitatea de a contacta un avocat sau până când un apărător public este repartizat în cazul dvs., dacă nu vă puteți permite un avocat). [7] Adresați-vă prietenilor și familiei pentru avocați. De asemenea, puteți consulta site-urile Web ale asociațiilor locale ale barourilor locale pentru serviciile de recomandare a avocaților sau doar căutați online. Dacă nu vă puteți permite să angajați un avocat privat de apărare penală, contactați biroul apărătorului public local cu privire la mandatul dumneavoastră înainte de a vă întoarce.
 3. Întoarce-te.
  3
  Întoarce-te. Puteți să vă întoarceți prin vizitarea închisorii locale. Aduceți-vă identitatea fotografiei, toate documentele instanței pe care le aveți și numerarul pentru a vă plăti suma de cauțiune. [9] De asemenea, puteți aduce un prieten sau un membru al familiei pentru a posta cauțiunea pentru dvs. Dacă nu sunteți eligibil pentru eliberare pe cauțiune sau dacă nu vă puteți permite să plasați cauțiunea, puteți fi reținut până la judecarea dvs. Evitați să vă întoarceți într-o vineri sau înainte de o sărbătoare, deoarece ar putea fi necesar să vă țineți în închisoare peste week-end.