Cum să permite accesul complet la tastatura bitmoji pe iphone sau ipad

Acest eduCum vă învață cum să permiteți accesul complet la tastatura Bitmoji din setările iPhone sau iPad pentru a finaliza configurarea aplicației Bitmoji.

Paşi

 1. Deschideți setările iPhone sau iPad.
  1
  Deschideți setările iPhone sau iPad. Aplicația Setări arată ca o pictogramă gri pe uneltele de pe ecranul de pornire al dispozitivului.
 2. Derulați în jos și atingeți General.
  2
  Derulați în jos și atingeți General. Această opțiune este afișată lângă o pictogramă gri din partea de sus a celei de-a treia secțiuni din meniul Setări.
 3. Derulați în jos și atingeți tastatura.
  3
  Derulați în jos și atingeți tastatura. Această opțiune se află în partea de jos a meniului general.
 4. Apăsați tastatura.
  4
  Apăsați tastatura. Această opțiune se va afla în partea de sus a ecranului după ce ați apăsat tastatura în meniul Setări. Acesta va deschide o listă a tuturor tastaturilor dvs. active pe care le puteți comuta în timp ce scrieți.
 5. Atingeți Adăugați tastatură nouă.
  5
  Atingeți Adăugați tastatură nouă. Acesta va fi în partea de jos a meniului Tastaturi. Acesta va deschide o listă a tuturor tastaturilor disponibile pe care le puteți adăuga la lista dvs. de clape active.
 6. Derulați în jos și selectați Bitmoji.
  6
  Derulați în jos și selectați Bitmoji. Aceasta va adăuga opțiunea de tastatură Bitmoji în lista dvs. de clape active și reveniți la meniul tastaturii.
 7. Atingeți Bitmoji în meniul Tastaturi.
  7
  Atingeți Bitmoji în meniul Tastaturi.
 8. Glisați comutatorul Permiteți accesul complet în poziția Pornit.
  8
  Glisați comutatorul Permiteți accesul complet în poziția Pornit. Comutatorul va deveni verde. O casetă de confirmare va apărea pe ecran.
 9. Atingeți Permiteți în caseta de tip pop-up.
  9
  Atingeți Permiteți în caseta de tip pop-up. Aceasta va confirma acțiunea dvs. și va permite accesul complet la tastatura Bitmoji.