Cum să vă apărați dreptul de a da naștere ca minor gravidă

S-ar putea să simțiți o varietate de emoții la gravidă: excitare, nervozitate, speranță. Cu toate acestea, dacă cineva încearcă să te constrângă să faci un avort, probabil că simți foarte mult stres. Ar trebui să știți că aveți dreptul de a da naștere ca minor gravidă. Pentru a apăra acest drept, probabil aveți nevoie de ajutorul sistemului judecătoresc. În 2013, un adolescent din Texas a câștigat o hotărâre judecătorească care i-a împiedicat pe părinți să o constrângă într-un avort. Puteți căuta ceva similar. Documentați hărțuirea sau intimidarea pe care o întâmpinați și apoi încercați să găsiți un avocat care vă poate ajuta să depuneți un proces.

Cap 1
Analizând situația dvs.

 1. Cunoaște-ți drepturile.
  1
  Cunoaște-ți drepturile. Nimeni nu te poate forța să faci un avort, nici măcar părinții tăi. [2] Prietenul tău nu poate. Deși prietenul dvs. poate fi, de asemenea, părintele copilului, el nu are nici un cuvânt de spus dacă aveți copilul sau nu. În consecință, trebuie să vă simțiți încrezători în dreptul dumneavoastră de a da naștere, chiar dacă sunteți minor. Asigurați-vă că mereu spuneți oamenilor că nu doriți un avort, dar doriți să naști. De exemplu, dacă părinții dvs. vă conduc într-o clinică de avort, spuneți lucrătorilor de acolo că nu vreți un avort. Nu semnați niciun fel de documente care ți-au fost date. Clinica nu poate efectua un avort fără consimțământul dvs. [3] Refuză să dea consimțământ verbal sau scris.
 2. Identificați un remediu legal.
  2
  Identificați un remediu legal. Acum că știți că aveți dreptul de a da naștere, trebuie să identificați modul în care veți proteja acest drept. Practic, puteți introduce un proces în instanță și puteți cere judecătorului o "acțiune" împotriva celor care vă presează să faceți un avort. O "ordine restrictivă" este un tip de ordin. O ordonanță este o hotărâre judecătorească pentru a nu mai face ceva. Poate fi și un ordin de a face ceva. [4] De exemplu, puteți primi o ordonanță prin care să-i ordonați fostului prieten să nu vă hărțuiească. De asemenea, puteți obține o ordonanță prin care părinții dvs. să vă plătească facturile medicale în timpul sarcinii. Există sancțiuni dacă persoana în cauză o încalcă. De exemplu, părinții dvs. ar putea să ignore ordinul și să nu vă lase să utilizați o mașină. În această situație, puteți face o "încercare" de a proceda în instanță. Judecătorul vă poate amenda părinții pentru ca aceștia să se conformeze. În cazuri extreme, judecătorul ar putea să-ți pună părinții în închisoare până când sunt de acord să respecte ordonanța.
 3. Documentați hărțuirea sau constrângerea.
  3
  Documentați hărțuirea sau constrângerea. Părinții dvs. sau prietenul dvs. ar putea încerca să vă intimideze pentru a obține un avort. Trebuie să documentați hărțuirea. Poate lua mai multe forme, inclusiv următoarele: [5] Îndepărtarea mașinii sau împiedicarea utilizării transportului. Îți împiedică să folosești telefonul. De exemplu, aceștia ar fi putut să vă ia telefonul mobil sau să nu vă lase să utilizați telefonul fix la domiciliu. Vă amenință. Ar trebui să scrieți toate amenințările făcute împotriva voastră. Notați data și ceea ce sa spus.
 4. Găsiți ajutor legal.
  4
  Găsiți ajutor legal. Veți avea nevoie de ajutor pentru depunerea unui proces. Chiar dacă sunteți minor, puteți obține un avocat. Cu toate acestea, cel mai mare obstacol va fi găsirea unuia. Căutați asistență juridică în următoarele locuri: Agenda telefonică. Avocații încă fac publicitate în agenda telefonică. Dacă nu aveți o carte de telefon acasă, verificați biblioteca școlii. Internetul. Din ce în ce mai mulți avocați acum fac publicitate online. Puteți găsi un avocat în apropierea dvs., tastând "orașul sau orașul tău" și "tatăl". Uitați-vă la site-ul fiecărui avocat și verificați dacă aceștia practică dreptul familiei. Organizații de asistență juridică. Aceste organizații oferă servicii juridice gratuite persoanelor care nu dispun de bani sau de bani [6]. Puteți căuta o organizație creștină de asistență juridică în zona dvs. Un avocat creștin de asistență juridică a ajutat un adolescent din Texas să obțină o injuncție împotriva părinților săi. Asociații de baruri locale sau de stat. Asociațiile de bară sunt organizații formate din avocați. Ele oferă adesea trimiteri către membrii lor. Puteți găsi cea mai apropiată asociație de baruri vizitând site-ul Asociației Baroului American [7]. Curtea-numit avocat. Puteți încerca să depuneți singur procesul și apoi să îi cereți judecătorului un avocat. Deoarece sunteți minor, judecătorul ar putea numi un avocat care să vă reprezinte. Personalul de la un centru de auto-ajutorare. Unele instanțe au centre de auto-ajutorare sau facilitatori ai dreptului familiei. Acești oameni pot răspunde la întrebările de bază și vă pot ajuta să găsiți un plan de acțiune.
 5. Sună-l pe avocat.
  5
  Sună-l pe avocat. Cel mai important lucru pe care îl puteți face este să obțineți asistență juridică profesională, astfel încât să aduneți curajul și să ridicați telefonul. Amintiți-vă, de asemenea, că avocatul trebuie să vă păstreze confidențele, așa că fiți sincer când descrieți situația dvs. El sau ea nu poate să-ți cheme părinții și să-i spună despre ce vorbești. Nu orice avocat vă poate reprezenta. Nu fi descurajat sau supărat dacă avocatul scade. Avocații refuză să reprezinte oameni pentru o varietate de motive - sunt prea ocupați, nu cunosc domeniul relevant al legii așa de bine, etc. [8] Dacă avocatul nu vă poate reprezenta, întrebați dacă el sau ea ar putea recomanda pe cineva care ar vrea. Adesea, avocații reprezintă o bună sursă de trimiteri. Primul avocat despre care vorbești nu ar putea să te ajute, dar te poate conecta la cineva care poate.

Cap 2
Depunerea unei legături

 1. Proiectați o petiție.
  1
  Proiectați o petiție. Avocatul dvs. va începe procesul prin depunerea unei "acuzații" (denumită și "comisie"). Acesta este un document juridic care conține informații importante, cum ar fi de ce sugeți și ce vreți să vă dea judecătorul (o interdicție). Multe instanțe s-au tipărit, "se încadrează în petițiile goale" pe care le puteți folosi. [9] Verificați site-ul curții. În calitate de persoană care depune procesul, sunteți "plătitorul" sau "ofertantul". Numele depinde de instanță. Persoana pe care încercați să o restrângeți (părinții, prietenul, etc.) este "răpitorul" sau "corespondentul".
 2. Trimiteți petiția în instanța de judecată.
  2
  Trimiteți petiția în instanța de judecată. Instanțele de familie sunt instanțe speciale destinate să gestioneze problemele legate de dreptul familiei. Avocatul dvs. va depune probabil procesul dvs. în instanța judecătorească de familie pentru județul în care locuiesc părinții sau prietenul dvs. [10] În unele situații, avocatul ar putea fi nevoit să depună la curtea civilă obișnuită. El sau ea va ști unde să depună dosarul.
 3. Serviți notificarea părinților sau iubitului.
  3
  Serviți notificarea părinților sau iubitului. Trebuie să dați notificării inculpatului / pârâtei că ați depus procesul. Puteți să transmiteți această notificare trimițându-i o copie a petiției dvs. și o "memorie", pe care avocatul dvs. o va primi de la grefier. [11] Nu puteți să transmiteți personal o copie a petiției și o citație parintii tai. În schimb, va trebui să urmați regulile instanței dvs. pentru furnizarea notificării. În general, avocatul dvs. poate angaja un server de proces privat pentru a face livrarea mâinilor pentru o mică taxă. În mod alternativ, avocatul dvs. ar putea plăti șerifului județului sau polițistului să transmită documentele la partidul potrivit.
 4. Așteptați un răspuns.
  4
  Așteptați un răspuns. Dacă prietenul sau părinții dvs. nu sunt de acord cu dvs., ei pot depune un răspuns la procesul dvs. Citațiile vă vor spune cât timp au, ceea ce variază, în general, în funcție de starea dvs. În Florida, de exemplu, ei primesc 20 de zile pentru a răspunde. [12] Părinții tăi nu au un argument legal pentru a te forța să faci un avort. Din acest motiv, ar trebui să te aștepți ca ei să se îndoiască că nu te hărțuiesc. După ce părinții îți trimit răspunsul, ar trebui să trimită avocatului tău o copie.
 5. Participați la o audiere.
  5
  Participați la o audiere. Judecătorul va organiza o audiere pentru a determina dacă va emite o interdicție. Avocatul tău te va pregăti pentru ședință. Este posibil să trebuiască să depuneți mărturii și să explicați hărțuirea sau intimidarea cu care v-ați confruntat. Aveți sarcina de a dovedi că veți fi "răniți nereparabil" dacă nu primiți ordinul [13]. Acest lucru nu ar trebui să fie dificil. A fi forțată într-un avort se califică drept rău ireparabil. Judecătorul ar trebui să stabilească dacă va acorda o interdicție la sfârșitul ședinței. Dacă da, avocatul dvs. va primi o copie certificată. Părinții sau prietenul dvs. vor trebui, de asemenea, să obțină o copie pentru ca ei să știe ce a ordonat judecătorul să facă.

Cap 3
Îndeplinirea legăturii dvs.

 1. Rămâi în contact cu avocatul tău.
  1
  Rămâi în contact cu avocatul tău. Până când dai naștere, ar trebui să te contactezi periodic cu avocatul tău. Lasă-i să știe cât de bine părinții tăi respectă ordinul judecătorului. Dacă nu se conformează, atunci va trebui să vă întoarceți în instanță pentru a depune o procedură de dispreț. Este cel mai bine să vă apelați la avocatul dvs. atunci când sunteți la școală sau departe de părinții voștri. În felul acesta, nu pot monitoriza ceea ce spui.
 2. Documentați orice încălcare a ordinului.
  2
  Documentați orice încălcare a ordinului. Va trebui să dați dovadă judecătorului că părinții dvs. nu respectă ordinele judecătorului. Acest tip de probă poate lua mai multe forme, în funcție de circumstanțe. De exemplu: Obțineți o copie a unei notificări de anulare dacă părinții dvs. anulează telefonul mobil. Obțineți o copie a unui raport de poliție dacă prietenul dvs. apare la domiciliu și vă începe să vă hărțuiască. Notați datele pe care ați dorit să le utilizați pentru a merge la numirea unui doctor, dar părinții dvs. nu v-ar lăsa. Salvați copii ale facturilor medicale pe care părinții dvs. refuză să le plătească.
 3. Completați o moțiune pentru dispreț.
  3
  Completați o moțiune pentru dispreț. Aplicați ordonanța prin depunerea pentru "încercarea". Procesul diferă în funcție de instanța dvs. Adesea, însă, instanța trebuie să aibă o formă tipărită pe care o puteți folosi. Descărcați-l de pe site-ul instanței. În general, trebuie să-i spuneți judecătorului următoarele: [15] Data la care ați primit ordinul. Substanța ordinului (ceea ce a ordonat celeilalte părți să facă sau nu). Cum cealaltă parte nu a respectat ordonanța.
 4. Trimiteți mișcarea.
  4
  Trimiteți mișcarea. Trebuie să depuneți propunerea de dispreț la aceeași instanță care ți-a dat o injuncție. [16] Avocatul dvs. vă va depune dosarul. Întotdeauna asigurați-vă că păstrați o copie pentru propriile dvs. înregistrări. Așa cum ați dat părinților sau prietenului dvs. o copie a petiției dvs., trebuie să le notificați și despre orice procedură de dispreț. Utilizați o copie a mișcării pe cealaltă parte, utilizând aceeași metodă pe care ați folosit-o pentru a difuza o copie a petiției.
 5. Apariți în instanță.
  5
  Apariți în instanță. Judecătorul va trebui să țină o audiere disprețuitoare după ce părinții sau prietenul tău răspund mișcării tale de dispreț. În cadrul ședinței, veți avea sarcina de a demonstra că cealaltă parte nu a respectat ordinul [17]. Ar trebui să vă pregătiți pentru audiere făcând următoarele: Vorbiți cu avocatul dvs. cu privire la faptul dacă veți depune mărturie și la ce întrebări va cere judecătorul. Arătați dovezile avocatului dvs. că părinții dvs. nu au respectat ordinul. De exemplu, s-ar putea să fi anulat telefonul mobil. Obțineți o copie a anunțului de anulare.

Cap 4
Căutarea asistenței financiare

 1. Știu că părinții tăi trebuie să te susțină.
  1
  Știu că părinții tăi trebuie să te susțină. Părinții dvs. nu pot decide să renunțe la sprijinirea copiilor, chiar dacă dați naștere. O excepție există numai dacă vă căsătoriți. Ca parte a ordinului, instanța le poate ordona să plătească pentru tratamentul dvs. medical și să vă lase să locuiți în casa lor. În mod legal, părinții dvs. trebuie să vă susțină până când sunteți 18 ani. [18] Ca o problemă practică, totuși, părinții dvs. ar putea face imposibilă viața în casă.
 2. Găsiți un loc sigur pentru a rămâne.
  2
  Găsiți un loc sigur pentru a rămâne. Este posibil să trebuiască să vă mutați de acasă doar pentru a vă proteja sănătatea fizică sau psihică. Dacă da, încercați să găsiți un loc sigur pentru a rămâne în locul unui adăpost. Ajungeți mai întâi la alți membri ai familiei, cum ar fi bunicii, mătușile sau unchii, sau frații adulți.
 3. Beneficiile statului de cercetare.
  3
  Beneficiile statului de cercetare. Statul dvs. oferă, de asemenea, beneficii financiare mamelor cu copii. Trebuie să vă înscrieți pentru aceste beneficii cât mai curând posibil. Puteți găsi informații și link-uri utile la avantajele statului dvs., vizitând site-ul Benefits.gov. Faceți clic pe starea dvs. pentru a citi mai multe despre programele lor. [19]
 4. Căutați sprijinul copilului de la tată.
  4
  Căutați sprijinul copilului de la tată. Părinții sunt obligați din punct de vedere legal să-și întrețină copiii, în general, până când copilul atinge vârsta de 18 ani. Va trebui să lucrați cu avocatul dvs. pentru a obține un ordin de întreținere a copilului. Avocatul dvs. va trebui să depună un formular în instanța judecătorească pentru dreptul familiei. Alternativ, puteți contacta divizia de asistență pentru copii a statului, care de obicei face parte din Biroul Attorney General. Ele pot ajuta la obținerea unui ordin de sprijin pentru copii. În conformitate cu legea federală, părinții tatălui sunt legal responsabili pentru plata ajutorului pentru copii în cazul în care tatăl este sub 18 ani și primiți beneficii guvernamentale. Ei trebuie să plătească până când tatăl devine adult. [20]