Cum să schimbă limba în Windows 7

Windows 7 vă permite să modificați limba de afișare pentru cea mai mare parte a interfeței. Procesul este destul de simplu și cel mai cuprinzător dacă aveți Windows 7 Ultimate sau Enterprise. Dacă utilizați Windows 7 Starter, Basic sau Home, puteți instala pachetele Language Interface Packs, care traduc cele mai utilizate elemente în limba aleasă. De asemenea, puteți schimba limba de introducere a tastaturii astfel încât să puteți introduce cu ușurință în alte limbi.

Cap 1
Limba de afișare (ultimate și enterprise)

 1. Deschideți panoul de control.
  1
  Deschideți panoul de control. Dacă utilizați Windows 7 Ultimate sau Enterprise, puteți instala pachete de limbi care traduc cea mai mare parte a interfeței Windows. Acestea sunt disponibile numai pentru Ultimate și Enterprise. Dacă utilizați programul Starter, Basic sau Home, puteți instala pachetele de interfață lingvistică (LIPs). Acestea traduc părți ale interfeței și necesită instalarea unei limbi de bază. Consultați secțiunea următoare pentru detalii. [1] Puteți deschide panoul de control din meniul Start.
 2. Dați clic pe meniul "Vedeți după" și selectați "Pictograme mari" sau "Pictograme mici".
  2
  Dați clic pe meniul "Vedeți după" și selectați "Pictograme mari" sau "Pictograme mici". Acest lucru vă va permite să accesați rapid orice opțiune din Panoul de control.
 3. Selectați Windows Update.
  3
  Selectați Windows Update. Puteți utiliza instrumentul Actualizare Windows pentru a descărca oricare din pachetele de limbi disponibile.
 4. Faceți clic pe linkul "# updates optional are available".
  4
  Faceți clic pe linkul "# updates optional are available". Dacă linkul nu există, faceți clic pe "Verificați pentru actualizări".
 5. Bifați caseta pentru limba pe care doriți să o descărcați.
  5
  Bifați caseta pentru limba pe care doriți să o descărcați. După ce ați selectat limba, faceți clic pe OK.
 6. Apasă pe .
  6
  Apasă pe . Instalați actualizări.
 7. Reveniți la Panoul de control și selectați "Regiune și limbă".
  7
  Reveniți la Panoul de control și selectați "Regiune și limbă". Selectați fila Tastatură și limbă.
 8. Selectați limba pe care tocmai ați instalat-o din meniul derulant "Alegeți limba afișată".
  8
  Selectați limba pe care tocmai ați instalat-o din meniul derulant "Alegeți limba afișată". Toate limbile instalate vor fi listate aici. [2]
 9. Faceți clic pe.
  9
  Faceți clic pe. Aplicați și apoi
 10. Schimbați localizarea sistemului dacă limba nu se afișează în unele programe.
  10
  Schimbați localizarea sistemului dacă limba nu se afișează în unele programe. Este posibil ca unele programe să nu afișeze limba dvs. nouă până când nu modificați setările locale de sistem pentru a se potrivi cu regiunea respectivă. Deschideți panoul de control și selectați "Regiune și limbă". Faceți clic pe fila Administrare și faceți clic pe Modificare localizare sistem. Selectați limba pe care tocmai ați instalat-o și faceți clic pe OK. Vi se va cere să reporniți computerul dvs. [3]

Cap 2
Limba de afișare (orice versiune)

 1. Înțelegeți diferența dintre pachetele de limbi și pachetele de limbă interfață (LIP).
  1
  Înțelegeți diferența dintre pachetele de limbi și pachetele de limbă interfață (LIP). Limbile tradiționale de limbaj traduc majoritatea elementelor UI și sunt disponibile numai pentru utilizatorii Ultimate și Enterprise (a se vedea secțiunea de mai sus). Pentru toți ceilalți, există LIP-uri. Acestea sunt pachete mai mici care traduc cele mai utilizate părți ale interfeței. Acestea necesită instalarea unei limbi de bază, deoarece nu totul este tradus. [4]
 2. Vizitați pagina de descărcare LIP.
  2
  Vizitați pagina de descărcare LIP. Puteți căuta aici toate LIP-urile disponibile.
 3. Verificați cerințele.
  3
  Verificați cerințele. Cea de-a treia coloană a tabelului vă va informa despre ce limbă de bază necesită LIP, precum și cu ce versiuni de Windows funcționează. Dacă LIP necesită Ultimate sau Enterprise, va trebui să actualizați copia de Windows pentru a schimba limba.
 4. Faceți clic pe linkul "Obțineți acum".
  4
  Faceți clic pe linkul "Obțineți acum". Aceasta va deschide pagina pentru limba pe care ați selectat-o. Pagina va fi afișată în acea limbă.
 5. Faceți clic pe butonul "Descărcați".
  5
  Faceți clic pe butonul "Descărcați". Aceasta va deschide o nouă fereastră care afișează fișierele de limbă.
 6. Selectați fișierul corespunzător pentru computer.
  6
  Selectați fișierul corespunzător pentru computer. Veți avea opțiunea de a alege între un fișier pe 32 de biți sau pe 64 de biți. Puteți găsi versiunea pe care o aveți, deschizând meniul Start, făcând clic dreapta pe "Computer" și selectând "Properties". Căutați intrarea "Tipul de sistem".
 7. Bifați caseta pentru fișier și apoi faceți clic pe butonul "Descărcați".
  7
  Bifați caseta pentru fișier și apoi faceți clic pe butonul "Descărcați". Fișierul LIP va fi descărcat în dosarul Descărcări.
 8. Faceți dublu clic pe fișierul descărcat.
  8
  Faceți dublu clic pe fișierul descărcat. Aceasta va deschide programul de instalare a limbii cu noua limbă nouă selectată automat. Faceți clic pe Următorul pentru a începe instalarea. Vi se va cere să citiți și să acceptați termenii Microsoft înainte de instalarea limbii.
 9. Examinați fișierul ReadMe.
  9
  Examinați fișierul ReadMe. Fișierul ReadMe pentru limba pe care o selectați va fi afișată înainte de a fi instalată. De obicei, nu este necesar să examinați acest lucru, dar poate conține informații despre probleme cunoscute sau probleme de compatibilitate.
 10. Așteptați instalarea limbii.
  10
  Așteptați instalarea limbii. Acest lucru poate dura câteva momente.
 11. Selectați și aplicați noua limbă.
  11
  Selectați și aplicați noua limbă. După ce ați terminat instalarea, veți vedea o listă cu toate limbile instalate. Selectați limba nou instalată și faceți clic pe Modificare limbă de afișare. Dacă doriți ca ecranul de întâmpinare să se modifice, precum și orice conturi de sistem, bifați caseta de sub lista de limbi.
 12. Deconectați-vă pentru a finaliza modificarea.
  12
  Deconectați-vă pentru a finaliza modificarea. Vi se va cere să vă deconectați pentru ca noua dvs. limbă să fie aplicată. Când vă conectați din nou, Windows va folosi noua limbă. Orice lucru care nu este tradus cu LIP va fi afișat în limba de bază.
 13. Setați o locație nouă a sistemului dacă unele programe nu recunosc limba nouă.
  13
  Setați o locație nouă a sistemului dacă unele programe nu recunosc limba nouă. Unele programe concepute pentru anumite limbi vor afișa limba numai dacă sistemul este setat la acea regiune. Faceți clic pe meniul Start și deschideți Panoul de control. Deschideți opțiunea "Regiune și limbă". Faceți clic pe fila Administrare, apoi faceți clic pe Modificare localizare sistem. Selectați limba pe care tocmai ați instalat-o și reporniți computerul când vi se solicită.

Cap 3
Limbă de intrare

 1. Deschideți panoul de control.
  1
  Deschideți panoul de control. Puteți adăuga planuri de tastatură suplimentare la instalarea Windows care vă va permite să tastați în diferite limbi.
 2. Dați clic pe meniul derulant "Vedeți după" și selectați "Pictograme mari" sau "Pictograme mici".
  2
  Dați clic pe meniul derulant "Vedeți după" și selectați "Pictograme mari" sau "Pictograme mici". Acest lucru va facilita găsirea opțiunii corecte.
 3. Selectați "Regiune și limbă", apoi faceți clic pe.
  3
  Selectați "Regiune și limbă", apoi faceți clic pe. Tastatură și limbi.
 4. Faceți clic pe.
  4
  Faceți clic pe. Adăugați pentru a instala o altă limbă.
 5. Selectați limba tastaturii pe care doriți să o instalați.
  5
  Selectați limba tastaturii pe care doriți să o instalați. Extindeți limba și apoi extindeți opțiunea "Tastatură". Selectați forma specifică a acelei limbi pe care o doriți, bifând caseta. Faceți clic pe OK pentru a adăuga limba. Limbile vor avea mai multe opțiuni dacă diferite regiuni vorbesc diferite dialecte.
 6. Comutați între limbi utilizând bara de limbă.
  6
  Comutați între limbi utilizând bara de limbă. Acesta este localizat în bara de activități, în partea stângă a tăvii de sistem și ceas. Se va afișa abrevierea pentru limba activă. Dacă faceți clic pe abreviere, veți putea comuta între diferitele metode de introducere. Puteți, de asemenea, să apăsați ⊞ Win + Space pentru a naviga prin limbile instalate. Dacă nu găsiți bara de limbi, faceți clic dreapta pe bara de activități, selectați "Toolbars", apoi faceți clic pe "Bara de limbă"