Cum să răsturnați 200 de dolari

Cu suficient efort și o planificare atentă, puteți să inversați o mică investiție de 200 de dolari și să faceți un profit destul de decent de la acesta. Cheia este de a gândi înainte și de a încerca o varietate de tactici diferite.

Cap 1
Efectuarea unui plan

 1. Cunoaște-ți scopul.
  1
  Cunoaște-ți scopul. Scopul "câștigării banilor" este prea vag. Veți avea nevoie să decideți asupra unei sume de bani pe care doriți să o faceți înainte de a încerca să vă răsturnați investiția inițială de 200 de dolari. Obiectivele vagi sunt dificil de planificat. Prin stabilirea unui obiectiv precis, puteți lucra cu numerele și puteți planifica în consecință. Poate că este posibil sau nu să atingi obiectivul final, dar șansele tale sunt, probabil, mai bune decât dacă te duci la întâmplare. Asigurați-vă că obiectivul dvs. este realist. De exemplu, nu ar fi foarte realist să spun că vrei să transformi 200 de dolari în 20.000 de dolari. În funcție de timpul pe care doriți să-l cheltuiți, este posibil să faceți până la 2.000 de dolari dintr-o investiție inițială de 200 de dolari. Dacă aveți doar o perioadă scurtă de timp, un obiectiv mai mic, cum ar fi 400 de dolari, ar fi chiar mai potrivit.
 2. Dă-ți o limită de timp.
  2
  Dă-ți o limită de timp. Termenele limită reprezintă un alt element-cheie al planurilor de succes. Stabilirea unei limite de timp vă va menține mai concentrat, permițându-vă să creați un plan mai structurat. [1] Cadrul de timp stabilit trebuie influențat de suma pe care doriți să o câștigați și invers. Va fi mai ușor să câștigi mai mulți bani pe o perioadă mai lungă de timp. Probabil ar trebui să vă dați cel puțin o lună dacă vreți să răsturnați 200 de dolari în 2000 de dolari. Pe de altă parte, dacă trebuie să faceți doar 400 $, este posibil să reușiți să o gestionați în decurs de una sau două săptămâni. Dacă intervalul dvs. de timp este deja stabilit de un anumit termen limită extern, poate fi necesar să ajustați obiectivul de finanțare pentru a se potrivi cu acesta. Atunci când niciuna dintre opțiuni nu poate fi ajustată, este posibil să fie necesar să luați în considerare investirea a peste 200 de dolari în proiectul dvs.
 3. Luați în considerare opțiunile dvs.
  3
  Luați în considerare opțiunile dvs. În timp ce există limite privind ceea ce faceți cu 200 de dolari, aveți câteva opțiuni diferite de luat în considerare. Cercetați fiecare opțiune și determinați care dintre ele credeți că veți avea cel mai mare succes. Dacă aveți abilitățile pentru aceasta, puteți cheltui banii pentru a face opere de artă, bijuterii, produse alimentare sau alte bunuri mici. Aceste mărfuri pot fi de asemenea vândute online sau în persoană. Anumite abilități sunt de asemenea comercializate. De exemplu, dacă sunteți capabil să fixați calculatoarele, să călăriți câini sau să efectuați alte servicii care sunt în căutare, ați putea să faceți un profit rapid anunțând aceste abilități persoanelor din vecinătatea dvs. Utilizați 200 $ (sau mai puțin) pentru publicitate.
 4. Împărțiți-vă fondurile.
  4
  Împărțiți-vă fondurile. Dacă vă decideți să vă implicați în mai multe activități, va trebui să decideți cât de mulți bani vă puteți permite să cheltuiți pentru fiecare parte a procesului înainte de a începe efectiv. Dacă începeți să cheltuiți fără un plan, probabil că veți realiza că 200 de dolari pot fi epuizate foarte repede și este posibil să nu aveți suficienți bani pentru a finaliza ulterior părți din proiectul dvs. Ca regulă generală, va trebui să stabiliți un buget care include trei elemente diferite: suma pe care o cheltuiți pe bunuri, suma pe care o cheltuiți pentru publicitate și suma pe care o cheltuiți pentru taxele aferente. Taxele sunt de obicei sume fixe, deci ar trebui să le dai mai întâi pe acestea. De exemplu, unele site-uri web ale pieței on-line pot percepe taxe pentru fiecare articol pe care îl enumerați. Vizitați fiecare site pe care intenționați să îl vindeți și aflați dacă există taxe asociate serviciului. După ce stabiliți ce taxe se poate aștepta să plătiți, puteți afla cum să utilizați restul investiției dvs. de 200 USD. Publicitatea la acest nivel va costa de obicei foarte puțin. Dacă intenționați să vindeți la vânzări în garaj și evenimente similare, ar trebui să rezervați o sumă mică de bani pentru a tipări fluturași și materiale promoționale similare. De exemplu, s-ar putea să știți că veți cheltui 10 USD pentru listarea comisioanelor pe diverse site-uri web, lăsându-vă cu încă 190 de dolari. Din această sumă rămasă, puteți alege să cheltuiți alte 10 dolari de imprimare și distribuirea pliante. Asta te lasă cu 180 de dolari pentru a-ți cheltui investițiile.

Cap 2
Cheltuielile de 200 de dolari

 1. Faceți-vă magazinul pentru un junk bun.
  1
  Faceți-vă magazinul pentru un junk bun. Încercați să găsiți articole ieftine, nedorite pe care alte persoane nu le mai doresc. Este posibil să trebuiască să efectuați câteva reparații înainte de a putea vinde obiectele altora, dar costurile ar putea fi în continuare meritate. Încercați să mergeți la vânzări imobiliare, piețe de purici și magazine second-hand. Dacă credeți că nu veți putea vinde un element pentru mai mult decât va trebui să plătiți pentru el, treceți-l. Orice element care credeți că puteți vinde pentru un preț mai mare ar putea fi în valoare de ridicare, deși. Întreabă-i pe oamenii pe care îi știi dacă au vreun junk pe care sunt dispuși să-i împărtășească. Ele vă pot oferi gratuit sau la un preț scăzut. Uită-te și pe bordură în timpul zilei de gunoi. Cele mai multe lucruri aruncate vor avea nevoie de unele reparații, dar dacă vă simțiți încrezători în capacitatea dvs. de a repara în mod corespunzător, deveniți o persoană fixă ​​și câștigați niște bani din comerțul dvs.
 2. Sortați-vă prin junk.
  2
  Sortați-vă prin junk. [2] Sortați prin cutiile vechi stocate în dulapurile, mansardele și subsolul pentru bunurile pe care nu le mai doriți sau nu doriți. Elementele care sunt în formă bună ar putea fi în valoare de vânzare. În majoritatea cazurilor, veți găsi probabil articole mici, cum ar fi cărți, CD-uri și DVD-uri. Majoritatea acestor elemente nu vor aduce mult profit, dar atâta timp cât le puteți vinde pentru câțiva dolari, merită încă să vă petreceți timpul. Colecțiile și obiectele mari pot fi vândute pentru sume mai mari, desigur. Acestea pot include vechile electronice, cum ar fi playerele DVD și televizoarele, sau alte produse scumpe care nu sunt electronice, cum ar fi cărucioarele pentru copii sau mobilierul.
 3. Faceți reparații minore pentru elementele de vânzare potențiale.
  3
  Faceți reparații minore pentru elementele de vânzare potențiale. Nu renunța la un potențial element de vânzare dacă aveți abilitatea de ao repara, dar, dimpotrivă, nu cheltuiți o sumă excesivă de bani pentru a obține ceva reparat. Reparațiile minore includ orice reparație pe care o puteți face singură cu utilizarea a doar câteva consumabile ieftine. De exemplu, adăugarea unui strat nou de vopsea sau pete de lemn ar putea fi considerată o reparație minoră. Reparațiile majore includ orice reparație pe care trebuie să o plătiți pentru a finaliza sau pentru orice reparație care implică utilizarea de piese de schimb scumpe. Astfel de reparații ar putea fi în valoare de efort dacă intenționați să faceți o sumă mai mare de bani, dar când aveți doar 200 de dolari pentru a lucra, este mai bine să le evitați.
 4. Creați-vă propriile produse.
  4
  Creați-vă propriile produse. Dacă aveți un anumit nivel de pricepere ca un artizan, vă recomandăm să faceți propriile dvs. mărfuri mici de mână. Includeți costul materialelor ca parte a investiției dvs. de 200 $. Aptitudinile tale ar trebui să fie la nivel semiprofesional. Nu trebuie să fii expert, dar trebuie să fii mai bun decât un începător. Ca regulă generală, întrebați-vă dacă ați cumpăra ceva făcut de cineva de nivelul de calificare. Dacă răspunsul este "ochi", atunci această opțiune ar putea fi în valoare de urmărire. Când proiectați produse și achiziționați materiale, țineți cont de prețul acestor materiale. S-ar putea să aveți mai mult succes cumpărați materiale în condiții de cost în vrac și să produceți bucăți mai mici decât veți face dacă investiți toți banii în materiale scumpe necesare pentru a crea o lucrare de artă.
 5. Publicați-vă abilitățile.
  5
  Publicați-vă abilitățile. S-ar putea să câștigați bani oferindu-vă să realizați o anumită abilitate mică, comercializabilă pentru un anumit preț. Cu toate acestea, va trebui să faceți publicitate serviciilor dvs., ceea ce va costa o parte din investiția inițială de 200 de dolari. Creați-vă creativitate, dar alegeți o abilitate practică. De exemplu, oferiți-vă abilitățile de tutore în subiectele pe care le excelați sau oferiți lecții de muzică pentru un instrument pe care îl jucați bine. Dacă vă simțiți cel mai confortabil să faceți o muncă fizică, ați putea să vă oferiți să vopsiți case, să tundeți pajiștile sau să împodobiți zăpada. Fii în față cu privire la suma pe care intenționezi să o plătești pentru munca ta. Faceți o mică cercetare în prealabil pentru a determina câți bani alți oameni fac același serviciu, apoi stabiliți un salariu comparabil pentru propriile eforturi.
 6. Construiți o afacere online.
  6
  Construiți o afacere online. Dacă aveți cunoștințele corespunzătoare, puteți începe să faceți bani online rapid și ușor. De exemplu, dacă puteți să construiți site-uri web, să oferiți servicii de optimizare pentru motoarele de căutare (SEO) sau să investiți în nume de domenii, puteți face mult mai mult decât investiția inițială de 200 USD. Noi site-uri web se afișează în fiecare zi și proprietarii acestor site-uri web caută servicii SEO. Familiarizați-vă cu tactici SEO și oferiți-vă serviciile la un preț competitiv. [3] Una dintre cele mai bune modalități de a face publicitate afacerii dvs. este să vă dovediți capabilitățile SEO pornind de la propriul dvs. site web și producătoare de conținut care se ocupă de cuvinte cheie specifice. Asta te va costa sub 200 de dolari, te va expune și vei dovedi că știi ce faci. De asemenea, puteți profita dacă cumpărați un nume de domeniu care nu este în cerere mare, dar ar putea fi o zi. Odată ce cineva cu buzunare adânci este interesat de numele de domeniu, ai putea să faci un profit ordonat vânzându-l. Imaginați-vă dacă ați cumpărat numele de domeniu "cheap-laptops.com" cu mult timp în urmă pentru doar câțiva dolari. Cât de mult credeți că ar merita azi? Rețineți că nu puteți cumpăra un nume de domeniu bazat pe o marcă comercială înregistrată și speră să profitați de aceasta prin vânzarea acesteia către proprietarul mărcii comerciale. Aceasta este o încălcare a legii federale. Alegeți un nume generic, fără marcă comercială.
 7. Vindem ceva care este foarte solicitat la un moment dat.
  7
  Vindem ceva care este foarte solicitat la un moment dat. Dacă este fierbinte în afară, de ce nu ridicați niște apă îmbuteliată la prețul ieftin la magazinul dvs. local și vindeți-l într-un parc din apropiere pentru un marcaj semnificativ? S-ar putea să aveți nevoie de un permis și / sau o anumită permisiune pentru a face acest lucru, dar aveți grijă de asta înainte de timp. Veți avea nevoie, de asemenea, de un răcitor pentru a menține apa rece, dar acestea costă de obicei mult mai puțin de 200 de dolari.

Cap 3
Câștigați banii

 1. Prețul pentru a obține un profit.
  1
  Prețul pentru a obține un profit. Indiferent de ce vindeți și de unde îl vindeți, trebuie să vă asigurați că prețul pe care îl vindeți va face ca efortul să merite. Atunci când veți avea nevoie de seriozitate pentru a face matematica. Va trebui să țineți cont de valoarea de piață a ceea ce încercați să vindeți, de suma pe care ați cheltuit-o pentru fiecare element și de suma totală pe care doriți să o câștigați. Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este analiza concurenței. Cât sunt alți vânzători care solicită elemente similare? Prețul dvs. va trebui să fie comparabil cu prețul standard sau cu valoarea de piață a acelui element. Veți avea nevoie, de asemenea, să dați seama cât de mulți bani aveți nevoie pentru a încărca pentru a face tipul de profit pe care doriți. Pentru a răsturna ceva mai mic de 200 de dolari, probabil că veți putea scăpa cu prețul fiecărui element la un cost echivalent cu valoarea profitului pe care doriți să îl vedeți. De exemplu, dacă doriți să câștigați un total de 400 de dolari (ceea ce ar însemna un profit de 200 de dolari), prețul mediu pe care îl vindeți pentru ele ar trebui să fie dublu față de prețul pe care l-ați plătit pentru acesta. Când luați în considerare prețul plătit, trebuie să luați în considerare costul articolului, costul reparațiilor, costul taxelor de înscriere și costul reclamei.
 2. Vindem bunuri online.
  2
  Vindem bunuri online. În zilele noastre, există multe site-uri web pe care le puteți vinde prin intermediul produselor. Site-ul potrivit va depinde de tipul de produse pe care doriți să le vindeți. [4] Dacă aveți mai mult de un tip de element, nu vă fie teamă să vindeți prin intermediul unor site-uri diferite. Doar asigurați-vă că nu listați în mod accidental un anumit element pe mai multe site-uri web. Craigslist este o opțiune bună, în special pentru obiectele mari care altfel ar costa foarte mult pentru nave. Cărțile, CD-urile și filmele folosite pot fi vândute pe Amazon sau pe Half.com de la eBay. Crafting consumabile și bunuri lucrate manual pot fi vândute pe Etsy, și aproape orice altceva poate fi vândut pe eBay. eBay și Etsy sunt platforme relativ sigure. Cu toate acestea, alții, cum ar fi Craigslist, nu au o metodă organizată de a vă scoate din vânzări frauduloase. Nu trimiteți niciodată bunurile dvs. cumpărătorilor fără primirea plății. Dacă trebuie să întâlniți cumpărătorul în persoană, faceți acest lucru într-un loc public în fața camerelor de securitate sau a unor grupuri mari de persoane.
 3. Țineți o vânzare de garaj sau o vânzare în curte.
  3
  Țineți o vânzare de garaj sau o vânzare în curte. Dacă vremea este plăcută și ați adunat un număr mare de articole potențiale de vânzare, vă recomandăm să creați un magazin în aria dvs. de acces sau în curtea din față. Rulați vânzarea pentru cel puțin trei până la patru zile, asigurându-vă că vineri, sâmbătă și duminică sunt incluse în datele dvs. Acestea sunt zilele în care majoritatea oamenilor vor ieși afară, deci sunt de obicei zilele în care majoritatea oamenilor se vor opri pentru a vedea ce aveți de vânzare. Dacă alegeți să rulați o vânzare de garaj și să vindeți online, nu enumerați articolele de vânzare la garaj online decât după terminarea vânzării garajului. Vânzarea unui element prin mai multe locații este, în general, o idee proastă. Asigurați-vă că faceți publicitate în mod adecvat vânzării garajului. Va trebui să postați pliante care direcționează oamenii spre casa dvs. Aceste pliante ar trebui să se extindă de la domiciliu până la cea mai apropiată stradă principală sau pe drumuri foarte populate. Luați în considerare postarea de pliante suplimentare și pe buletinele comunității. Vânzările de garaj sunt reglementate în unele municipalități. Asigurați-vă că aveți toate permisele corespunzătoare înainte de a ține unul.
 4. Participați la evenimente de piață mai mari.
  4
  Participați la evenimente de piață mai mari. Verificați evenimentele de piață la scară largă din zona dvs. pe care vă puteți alătura. Există probabil o taxă pe care trebuie să o plătiți pentru a înființa o masă acolo, dar nu va trebui să vă faceți griji cu privire la taxele de publicitate. Luați în considerare înființarea unui tabel la o mare piață comunitară de purici sau schimburi. Dacă aveți produse realizate manual, puteți să vă pregătiți și o masă la un spectacol de artizanat. Toate aceste opțiuni atrage mulțimi mari de persoane interesate să cumpere bunuri ieftine. Alte opțiuni includ magazinele de amanet și magazinele de expediții. Puteți vinde aproape orice la aceste magazine, dar obiectele care pot fi vândute pentru un profit mai mare, cum ar fi bijuterii, mobilier și îmbrăcăminte, vor funcționa de obicei mai bine decât cuțite mici, meșteșuguri, cărți sau electronice.
 5. Urmați-vă pe locuri de muncă independente.
  5
  Urmați-vă pe locuri de muncă independente. Dacă v-ați hotărât să vindeți o anumită abilitate, serviciu sau formă de muncă, trebuie să urmați toate ideile pe care le obțineți și să luați ofertele care par rezonabile. Asigurați-vă că sa ajuns la un acord privind plata și că ați decis în scris înainte de a începe să lucrați. De asemenea, căutați anunțuri independente "Ajutor Wanted" postate online sau în format tipărit. Verificați ziarele locale, buletinele comunitare, Craigslist și alte resurse similare.