Cum să încorporați problemele într-o piesă

Vrei să-ți faci problemele într-o piesă. Ei bine, acest lucru vă va arăta exact cum să faceți asta!

Paşi

 1. Scrieți un script pentru jocul dvs.
  1
  Scrieți un script pentru jocul dvs. De asemenea, decideți dacă vreți să aveți melodii, dacă există, apoi decideți ce melodii vor fi în joc. Cine sunt personajul tău principal? Luați timp pentru a face acest lucru, Nu vă grăbiți să vă faceți timp pentru a face acest lucru. Nu spuneți nimănui despre acest joc decât după ce ați scris scenariul. Dacă faci, nu vei putea să-ți iei timpul, vor afla foarte repede.
 2. Când ați terminat de scris scenariul, decideți unde veți face acest lucru, asigurați-vă că aveți loc pentru ca un public să vină, să vă așezați și să vă urmăriți jocul!
  2
  Când ați terminat de scris scenariul, decideți unde veți face acest lucru, asigurați-vă că aveți loc pentru ca un public să vină, să vă așezați și să vă urmăriți jocul! De asemenea, asigurați-vă că există o scenă sau undeva unde puteți juca.
 3. Începe să-ți dai poporul.
  3
  Începe să-ți dai poporul. Auditii și decide cine va juca cine. Dacă există melodii în joc, asigurați-vă că pot să cânte. Amintiți-vă să aruncați pe toți chiar și pe cei extra în jocul dvs.
 4. Începe să repeți.
  4
  Începe să repeți. Reperează foarte mult. O lună va fi suficientă timp de repetiție, dar cel puțin o repetiție pe săptămână este cheia! Asigurați-vă că ați avut suficientă repetiție și că toată lumea știe ce fac.