Cum să te simti confortabil intr-un costum de baie

Senzația de inconfortabilitate în costume de baie este ceva pe care oamenii de toate vârstele, genurile, etnicii și dimensiunile de îmbrăcăminte se pot identifica. Insecuritatea este obișnuită, dar nu trebuie să vă împiedice să vă bucurați de timpul petrecut într-un costum de baie. Pregătiți-vă prin găsirea de costume de baie potrivite pentru corpul dvs., câștigând o mentalitate corporală pozitivă și concentrându-vă să rămâneți încrezători vă va ajuta să vă simțiți confortabil într-un costum de baie.

Cap 1
Pregătirea pentru a purta un costum de baie cu încredere

 1. Identificați ce părți ale corpului dvs. sunteți mulțumiți.
  1
  Identificați ce părți ale corpului dvs. sunteți mulțumiți. S-ar putea să vă simțiți inconfortabil cu corpul într-un costum de baie, dar cel mai mult toată lumea are o parte a corpului pe care o iubesc. Poate că aveți păr grozav, un zâmbet frumos sau picioare tonifiate. Admirarea aspectelor pozitive ale aspectului fizic vă va ajuta să găsiți încrederea pentru a pune un costum de baie. [1] Găsiți ce părți din corpul tău oameni compliment. Recunoașteți, de asemenea, ce părți ale corpului dumneavoastră încercați să accentuați zilnic. Toată lumea are trăsături fizice pozitive. Trebuie să le recunoașteți.
 2. Stabiliți că dimensiunea nu este importantă.
  2
  Stabiliți că dimensiunea nu este importantă. Corpul ideal este adesea portretizat ca un bărbat sau o femeie subțire într-un costum de baie mic, dar nu uitați că nu există un adevărat corp ideal. Alegerea unui costum de baie într-o dimensiune care pare mai puțin decât ideală poate fi intimidantă, când, de fapt, dimensiunea ideală este cea care te potrivește cel mai bine. Amintiți-vă că singura dimensiune care contează este cea în care vă simțiți sănătoși și fericiți. [2]
 3. Găsiți un costum de baie care vă plac cadavrul.
  3
  Găsiți un costum de baie care vă plac cadavrul. Alegeți un stil de costum de baie bazat pe caracteristicile dvs. preferate. Un costum de baie care este fabricat pentru tipul de corp și accentuează caracteristicile dvs. va fi mai ușor să vă simțiți confortabil. Dacă vă place osul gulerului, purtați un costum de baie care are benzi de trecere în față. Acest tip de costum de baie va sublinia manubriul (partea superioară a sternului). Dacă picioarele sunt ceea ce vă simțiți cel mai încrezător, alegeți un costum de baie mare tăiat. Încercați un modestkini care acoperă cea mai mare parte a corpului, dacă vă simțiți cel mai încrezător în îmbrăcăminte modestă. Alternativ, alegeți un costum de baie care vă face să vă simțiți mai încrezători în legătură cu o zonă nesigură. Dacă sunteți nesigur în legătură cu un bust mic, alegeți un vârf de costum de baie cu volane sau un vârf de triunghi pentru a crea iluzia curbelor. Dacă sunteți nesigur în ceea ce privește coapsele, încercați un costum de baie cu o fustă.
 4. Uită-te în ascunzătoarea înot.
  4
  Uită-te în ascunzătoarea înot. Dacă gândul de a purta altceva decât un costum de baie te face nervos, gândește-te la o învelitoare în înot care accentuează partea din corpul tău că ești nesigur. Acoperirile sunt o modalitate rapidă și la modă de a vă ușura purtarea costumului de baie în jurul altor persoane. [4] Pantalonii cu talie mare sunt o bună acoperire dacă nu sunteți sigur față de spatele și zona șoldului. O folie sarong este o acoperire drăguță pentru picioare și coapse. O haină de pantaloni sau o pânză de îmbrăcăminte sunt, de asemenea, mari ascunzătoare.
 5. Alege accesorii.
  5
  Alege accesorii. Există șanse ca nimeni să nu se uite la părțile corpului pe care le percepeți ca fiind defecte, dar accesoriile pot lua atenția de la costumul de baie. Accesorii sunt distractive pentru a purta și un mare încredere sporită. Alegeți ochelari de soare distracție, pene drăguțe sau un sunet floppy și potriviți-le cu costumele de baie. [5] Practicați moderarea atunci când alegeți accesorii. Prea multe accesorii simultan pot distrage atenția. Alegeți accesoriile potrivite pentru această ocazie. Este bine să purtați pene la o petrecere la piscină, dar acestea nu sunt mari pentru a purta la plajă.

Cap 2
Noțiuni de bază în modul corect de gândire

 1. Counter ganduri negative.
  1
  Counter ganduri negative. Nu uitați să fiți recunoscător pentru corpul vostru. În loc să vă îngrijorați părțile corpului care nu apar la fel cum v-ar plăcea să fie, fiți recunoscător că sunteți în poziția de a merge la plajă, la piscină sau la lac. Concentrându-vă asupra a ceea ce face corpul vostru pentru dvs. împiedică gândurile negative să se instaleze. [6] Alternativ, dacă vă concentrați asupra unei părți a corpului pe care sunteți nesigur, contracare-l cu gândul la o parte a corpului pe care sunteți încrezător. De exemplu, dacă nu sunteți sigur față de picioare, amintiți-vă că aveți brațe mari.
 2. Nu vă arătați defectele.
  2
  Nu vă arătați defectele. Este uneori tentant să vă arătați defectele altor persoane. Afirmând în mod repetat defectele tale te va determina să crezi în ceea ce spui în timp. Arătând defectele în jurul altora le va face incomod și, eventual, îi va face să creadă că veți căuta defecte și în ele.
 3. Ignorați mesajele media.
  3
  Ignorați mesajele media. Amintiți-vă că sunteți mai mult decât corpul vostru. Presiunea socială și mass-media au pus o importanță pe un tip de corp ideal, dar este important să ne amintim că nu sunteți corpul vostru. Un corp sanatos este important, dar în cele din urmă este "doar" un corp. Ceea ce contează este modul în care acționați, ceea ce sunteți pasionat și cum îi tratați pe ceilalți. Oamenii se vor concentra asupra felului în care te portreti mult mai mult decât se vor concentra asupra unui costum de baie. [8]
 4. Practica purtarea costumului de baie.
  4
  Practica purtarea costumului de baie. Petreceți timp în costum de baie sau în haine pe care nu le-ați purta în mod normal. Este posibil să vă simțiți inconfortabil la început, dar acest lucru vă va ajuta să construiți curajul de a purta un costum de baie fără gânduri negative. [9] Începeți prin purtarea costumului de baie în jurul casei. Petreceți timpul plimbându-vă în jur sau vizavi de activitățile zilnice, ca de obicei. Apoi, invitați câțiva oameni pentru o petrecere cu tematică de plajă. Specificați în invitație că trebuie să vă purtați costume de baie sau îmbrăcăminte pe plajă. Odată ce vă simțiți mai confortabil în costumul de baie, vizitați o piscină locală. Poate vizita în timpul unei ore sau o zi lentă când nu este prea aglomerată. Du-te la plajă, la lac sau la piscină, fără a lua în considerare câți oameni ar putea fi acolo odată ce ai început să te simți confortabil în costumul de baie.
 5. Înconjurați-vă cu oamenii potriviți.
  5
  Înconjurați-vă cu oamenii potriviți. Timpul petrecut cu oameni care sunt prea critici față de ei înșiși va împiedica în cele din urmă pe tine. Evitați în special persoanele care acționează negativ față de dvs. Înconjurarea cu oameni pozitivi va fi benefică pentru dvs. [10]
 6. Meditează pe pozitiv.
  6
  Meditează pe pozitiv. Petreceți cinci până la zece minute gândirea gândurilor pozitive înainte de a ieși în costum de baie. Goliți-vă mintea de judecată și de nesiguranță. Începeți-vă timpul în costum de baie cu gândirea potrivită împiedică disconfortul care provine din gândurile dăunătoare. [11] Repetați-vă mantrele, cum ar fi "poate fi fericit".

Cap 3
Stați confortabil în costumele de baie

 1. Nu te compari cu ceilalti.
  1
  Nu te compari cu ceilalti. O modalitate rapidă de a distruge confortul și încrederea este să te compari cu ceilalți. Încearcă să-ți amintești că fiecare organism este unic și toți ceilalți care poartă un costum de baie se confruntă, probabil, și cu nesiguranță. Sărbătați diferențele în loc să admirați un tip specific de corp. [12]
 2. Amintiți-vă de ce purtați costumele de baie.
  2
  Amintiți-vă de ce purtați costumele de baie. Probabil purtați un costum de baie pentru a merge la o piscină, la plajă sau la un lac. Nu permiteți disconfortului să-ți ruineze experiența. Amintiți-vă că sunteți acolo în primul rând pentru a vă bucura de tine și de compania altora. [13]
 3. Înțelegeți că sunteți cel mai critic judecător.
  3
  Înțelegeți că sunteți cel mai critic judecător. Nimeni nu este atât de critic față de corpul tău ca și tine. Aproape toată lumea exagerează defectele fizice. S-ar putea să fii singurul care observă ceea ce percepi ca o imperfecțiune. [14]
 4. Defavorați atenția negativă.
  4
  Defavorați atenția negativă. Nu există cel mai probabil nici un motiv pentru cineva să spună ceva rău pentru tine. Dacă cineva spune ceva negativ despre tine, fa tot ce-ți trebuie pentru a nu lăsa să ajungă la tine. [15] Întoarce negativitatea lor cu un compliment. Dacă cineva spune că nu arată bine în costumul de baie pe care îl purtați, răspundeți complimentându-i accesoriile, articolele de îmbrăcăminte sau părul. Lăsați-i să știe că ceea ce au spus ei este rău și schimbă subiectul. Spuneți persoanei care v-a insultat că nu apreciați comportamentul necorespunzător și continuați să comentați ocazia sau împrejurimile dvs. Ignorați comentariul și continuați să discutați cu prietenii. Acționați ca și cum nu ați auzit ce sa spus și discutați cu prietenii despre un subiect care nu are legătură cu comentariul negativ.
 5. Refocalizați-vă gândurile.
  5
  Refocalizați-vă gândurile. Starea confortabilă poate merge bine la început, dar nesiguranța poate începe să vină în minte pe măsură ce timpul trece în costumul de baie. Dacă se întâmplă acest lucru, faceți câteva minute pentru a vă întoarce la meditație. Reamintește-ți ce-ți place de tine, de ce ești acolo și că ar trebui să fii fericit.
 6. Practicați încrederea și pozitivitatea.
  6
  Practicați încrederea și pozitivitatea. Fii încrezător în ciuda neliniștilor tale. Nimic nu este mai sexy decât să fii încrezător în tine dacă îți faci pace cu corpul tău. Este mai ușor de spus decât de făcut, dar este posibil cu perseverență.