Cum să instalează un vizualizator de echipă pe ubuntu

Team Viewer este un software folosit pentru conectarea la orice PC sau server din întreaga lume în câteva secunde. Puteți controla de la distanță partenerul PC-ului ca și cum ați fi în fața lui. Poate fi folosit pentru telecomandă la orice computer prin Internet sau poate fi folosit și pentru întâlniri online.TeamViewer funcționează cu Microsoft Windows, Mac OS X, iOS, Android și Linux.

Paşi

 1. Conectați-vă la Desktop-ul dvs. Ubuntu și răsfoiți site-ul Web de vizualizare a echipei pentru a descărca pachetul.
  1
  Conectați-vă la Desktop-ul dvs. Ubuntu și răsfoiți site-ul Web de vizualizare a echipei pentru a descărca pachetul. faceți clic pe linkul Descărcare și sub acesta, Toate descărcările.
 2. Selectați Linux ca Ubuntu este o aromă a Linux și sub Descărcări selectați 32/64 bit Multiarch.
  2
  Selectați Linux ca Ubuntu este o aromă a Linux și sub Descărcări selectați 32/64 bit Multiarch.
 3. Dați clic pe butonul de descărcare și salvați fișierul din sistemul dvs. Ubuntu și amintiți-vă căi. În cazul nostru, îl salvăm în Descărcări
  3
  Dați clic pe butonul de descărcare și salvați fișierul din sistemul dvs. Ubuntu și amintiți-vă căi. În cazul nostru, îl salvăm în Descărcări
 4. Descărcați pachetul de vizualizatori de echipă utilizând CLI.Go într-un director temporar, adică # root @ ubuntu:
  4
  Descărcați pachetul de vizualizatori de echipă utilizând CLI.Go într-un director temporar, adică # root @ ubuntu:  cd / tmp și apoi emite comanda de mai jos, acest lucru va primi pachetul de pe site-ul de vizualizare echipa. rădăcină @ ubuntu: / tmp # wget http:
  www.teamviewer.com/download/teamviewer_linux.deb
 5. Instalați / dezamorsați pachetul de vizualizare a echipei pe care l-am descărcat. Utilizați comanda "dpkg -i teamviewer_linux.deb"
  5
  Instalați / dezamorsați pachetul de vizualizare a echipei pe care l-am descărcat. Utilizați comanda "dpkg -i teamviewer_linux.deb"
 6. Introduceți "teamviewer" pe CLI și apăsați Enter.
  6
  Introduceți "teamviewer" pe CLI și apăsați Enter. Avem pagina Acordului de licență, Acceptă-o.
 7. Acum vedeți deschiderea aplicației.
  7
  Acum vedeți deschiderea aplicației. Puteți partaja ID-ul și parola pentru ca cineva să se conecteze la sistem sau să utilizeze ID-ul partenerului și să se conecteze la sistemul de la distanță.