Cum să vă decorați casa pentru primăvară

Soarele strălucește, lumina soarelui strălucește prin ferestrele ... Primăvara lui! Sezonul vieții noi, Paștilor și începuturilor proaspete! Nu mai rămâneți blocați în timpul iernii și decorați pentru primăvară.

Paşi

 1. Finalizați curățarea de primăvară (vedeți legăturile), schimbați toate așternuturile și pernele.
  1
  Finalizați curățarea de primăvară (vedeți legăturile), schimbați toate așternuturile și pernele. Scoateți pernele dvs. (veți fi surprinși ce pulbere devine sub perna) și schimbați patul. Dacă aveți o acoperire de iarna mai greoaie, schimbați-o la ceva mai ușor, cum ar fi o pătură de bumbac sau un pătuț. Puteți să-l păstrați dacă o utilizați pe tot parcursul anului, dar eliminați păturile suplimentare, cu excepția cazului în care camera dumneavoastră este foarte rece.
 2. Deschideți ferestrele și aerisiți-vă casa / camera.
  2
  Deschideți ferestrele și aerisiți-vă casa / camera. Lăsați aerul curat, proaspăt, să scape de mustul rămas de la lunile rece ale iernii.
 3. Adăugați o mulțime de flori proaspete și schimbați-le des de multe ori!
  3
  Adăugați o mulțime de flori proaspete și schimbați-le des de multe ori! Nu aveți nevoie să cumpărați flori scumpe, doar căutați în curtea dvs. pentru niște margarete, păpădie și alte flori sălbatice. (deși buruienile din punct de vedere tehnic, ele pot fi destul de frumoase.) le puneți în vase colorate în pastelate, disponibile la orice magazin de artizanat. Pentru a le face frumoase, puteți lipi ricotul ieftin, panglica sau dantele pentru a le face să iasă în evidență. Plasați-le pe mese, în noaptea, etc.
 4. Adăugați perne de aruncare în culoarea pastelului pe canapea, scaune, orice!
  4
  Adăugați perne de aruncare în culoarea pastelului pe canapea, scaune, orice! Căutați printuri florale, culori strălucitoare sau orice altceva care ar face ca camera să fie mai strălucitoare.
 5. Puneți o masă de masă cu fundă de primăvară sau colorată pe masa de masă sau o masă de cafea.
  5
  Puneți o masă de masă cu fundă de primăvară sau colorată pe masa de masă sau o masă de cafea.
 6. Adăugați magneți de arc la frigider.
  6
  Adăugați magneți de arc la frigider.
 7. Puneți foarte multe accente, dacă doriți.
  7
  Puneți foarte multe accente, dacă doriți. Ei vor face casa să pară mai distractivă și capricioasă. Paste sau scena de primavara functioneaza bine, daca le puteti gasi.