Cum să a deveni un jucător mai obiectiv în echipa halo 3

Dacă dvs. din echipa care capturează steagul, țineți oddball, și poate timp de timp de deal, trebuie să fie jucător Obiectiv. Dacă sunteți jucătorul obiectiv al echipei dvs. Halo 3, urmați acești pași și echipa dvs. vă va iubi pentru asta.

Paşi

 1. Melee Kills.
  1
  Melee Kills. Aflați cum să utilizați Mauler CORECT. Dacă îți dai seama de distanța maximă pe care o poți împușca pe Mauler și tot provoacă o pagubă bună adversarului, îți poți face treaba corect. Mauler are aceeași distanță de fugă ca și "ștanțarea" cu Hammer Gravity. Infamul combo Mauler Beatdown este cel mai mare avantaj atunci când grăbiți steagul, dealul sau mingea. Când joci împotriva unor oameni care știu cum joc când găsesc Mauler, își pierd toate munițiile. Când îl apucă pe Mauler, ar trebui să-ți sperie adversarii să facă același lucru.
 2. Verificați tabloul de bord la fiecare cincisprezece secunde dacă nu vă aflați într-o bătălie
  2
  Verificați tabloul de bord la fiecare cincisprezece secunde dacă nu vă aflați într-o bătălie Dacă nu știți cum să verificați tabloul de bord hit select. Când faceți acest lucru, va apărea un tablou de bord literal care arată cine este lăsat în picioare care este în jos și câte puncte fiecare echipă și individ are. Atunci când se joacă jocul bazat pe obiective, doi sau mai mulți dușmani jos = du-te pentru obiectivul principal. doi sau mai mulți aliați în jos = abandonați-vă într-o zonă sigură și nu grăbiți obiectivul decât dacă doi sau mai mulți dintre adversari sunt în jos.
 3. Rulează steagul.
  3
  Rulează steagul. Acest lucru nu înseamnă să-l ridicați și să-l încărcați. Aceasta înseamnă că ridicați și aruncați steagul, apoi o faceți din nou imediat. Obțineți un impuls de viteză pentru aceasta și confundă echipa adversă dacă echipa dvs. poate trece cu succes steagul între ele. Puteți rula cu oddball pentru a intra în zonele de siguranță, dar nu veți câștiga timp.
 4. Nu în ultimul rând, rezervă rachete, lunetist și pistoale cu plasmă pentru vânătoare și nu suportă pentru tine.
  4
  Nu în ultimul rând, rezervă rachete, lunetist și pistoale cu plasmă pentru vânătoare și nu suportă pentru tine. Veți intra în bătălii strânse, astfel încât rachetele și lunetiștii devin inutili. Plasma pistolului funcționează doar pentru suporturi deoarece ar trebui să se ascundă în timp ce încă lovesc adversarii. Singurele arme pe care un jucător Obiectiv ar trebui să le poarte sunt Mauler, BR, și ca CAST RESORT carabina.