Cum să ai un dulap de vară grozav (pentru tweens și adolescenți)

Cumpărarea de vară poate fi dificilă pentru copiii de 10-19 ani. Aceasta nu este doar o modalitate de bază; oferă calificare, îndrumare și stil pentru oricine, într-adevăr. Cumpărăturile ieftine sau ieftine de vară pot fi greu oriunde. Începeți la pasul unu pentru a obține propriul garderobă de vară, dacă sunteți un băiat sau o fată adolescentă sau adolescentă.

Paşi

 1. Planificați o primăvară în primăvară pentru a obține niște haine și accesorii de vară noi.
  1
  Planificați o primăvară în primăvară pentru a obține niște haine și accesorii de vară noi. Marșul este încă puțin vărsat în unele locuri, dar aprilie este un moment minunat în emisfera nordică, alegeți luna octombrie, dacă aceasta este a doua lună de primăvară în care locuiți. Încă unele îmbrăcăminte de primăvară, dar destul de vară, mai și iunie sunt prea târziu, toate hainele de vară se răcesc în mai și iunie, dacă nu locuiți undeva că nu sunt lunile de vară. Așadar, aprilie este un moment bun. Du-te cu mama ta și cu un prieten. S-ar putea să te gândești de ce o mamă? Mama ta a fost odată și tine. Fie că este o mamă bună, la modă sau nu, știe ce arată bine pe tine. Dacă mama ta nu este la modă, prietenul tău va ști ceva.
 2. Mergeți la cel puțin trei magazine.
  2
  Mergeți la cel puțin trei magazine. Două nu este de ajuns. Du-te la un mall sau orice altceva, cu o mulțime de varietate. Ar fi o idee bună să setați o limită de bani. Dacă doriți să aveți un dulap bun de vară, nu subestimați suma de bani pe care să o cheltuiți. Verificați online pentru a vedea ce vă place și adăugați-l pe un calculator. Mergeți între 10 și 20 de dolari peste suma pe care ați calculat-o și apoi tăiați din nou ceea ce doriți. Există cinci pași principali pentru a alege ceva: cunoașteți magazinul, ce dimensiune sunteți, ce culoare (și) arată bine pe dvs., dacă vă place foarte mult și o veți purta cu adevărat.
 3. Aflați dacă aveți nevoie de mai mult sau mai puțin.
  3
  Aflați dacă aveți nevoie de mai mult sau mai puțin. În jurul valorii de mai jos este un număr bun de lucruri: Tops: 4 Tricouri Flattering, probabil, cu înfrumusețare și cu un look strălucitor în timpul verii. Căutați florale sau țesături de in. Tank topuri: asigurați-vă că pentru a avea unele simple și unele distractiv. Florile de vară de vară sunt întotdeauna plăcute, dantele sunt întotdeauna elastice, păstrează lumina țesăturii și culorile tale distractive! Este vara, relaxează-te. 5 Crossover-uri între celebră și casual (Check out locuri ca Anthropologie, sau J echipaj pentru frumos cross overs, găsiți oferte bune la TJ Maxx) 2 pulovere cu mâneci scurte sau cu lungime de sfert (doar în cazul în care) Jachete: perechi de Khaki și Denim pantaloni scurti! Dacă ești în ele, o pereche de căpșuni de marfă ușor colorată s-ar putea afla acum. (Incercati o verdeata armata, inspirata de noua colectie a lui Balmain) Un mini denim (nu prea scurt sau rupt, nu doriti sa arata trashy) Costume de baie: Au una sau doua costume de baie. Este frumos să ai un bikini și o singură bucată sau un tancini.
 4. Aveți o acoperire până rochie sau fusta.
  4
  Aveți o acoperire până rochie sau fusta. Ceva subțire este bun. Terry fabrică de asemenea.
 5. Obțineți accesoriile (pungi, cercei, coliere, brățări, căști, etc.
  5
  Obțineți accesoriile (pungi, cercei, coliere, brățări, căști, etc. ) după
 6. Obțineți flip flops frumos / casual / drăguț și o culoare netedă.
  6
  Obțineți flip flops frumos / casual / drăguț și o culoare netedă. Negru, maro, roz, roșu și marină sunt bune. Albul se murdărește prea ușor.
 7. A merge la cumparaturi.
  7
  A merge la cumparaturi. Asigurați-vă că vizitați cele mai populare magazine din zona dvs. S-ar putea găsi chiar și niște lucruri drăguțe la buticuri! Nu le subestima!
 8. Coordonează și amestecă costumele.
  8
  Coordonează și amestecă costumele. Înainte de a cumpăra și după ce ați ales hainele, vedeți cât de multe aparate puteți crea dintr-un singur magazin. Primul magazin ar trebui să aibă trei vârfuri și trei funduri. Ia întâi hainele casual, apoi îmbrăcămintea în cele din urmă. Dacă aveți trei sau mai multe echipamente, sunteți buni. Dacă aveți mai puțin, continuați să căutați.
 9. Întoarce stilurile.
  9
  Întoarce stilurile. Obțineți bijuterii drăguțe, capuri de cap și pantofi pentru a face costumul mai scump. La urma urmei, accesoriile pot face cu adevărat tinuta. Împărțiți-le cu anumite echipamente. Ar trebui să aveți două coliere care pot merge cu două costume. Obțineți două coliere funky. Obțineți trei benzi de cap - o culoare simplă care se potrivește cu ceea ce ați obținut, unul răcoros, dar nu funky ca metalic sau unul cu paiete, și unul funky cu puncte polka sau un alt design misto. Asigurați-vă că tot ce vă potrivește. Aveți nevoie doar de unul sau două pungi și puteți merge cu voi în felul acesta.
 10. Bucurați-vă de haine și accesorii de vară!
  10
  Bucurați-vă de haine și accesorii de vară!