Cum să personalizați uniforma școlară fără ca profesorul dvs. să observe

Este posibil să-ți exprimi propriul stil, chiar dacă trebuie să poarte o uniformă școlară. Iată cum să faceți acest lucru fără a risca o detenție.

Paşi

 1. Aflați despre politica uniformă a școlii și verificați cu atenție toate găurile de buclă.
  1
  Aflați despre politica uniformă a școlii și verificați cu atenție toate găurile de buclă. Cât de mult vă veți putea personaliza uniforma depinde de cât de strictă este școala dvs. Nu merge prea departe și riscați detenția.
 2. Majoritatea școlilor nu insistă să purtați o anumită dimensiune sau o lungime - în rațiune.
  2
  Majoritatea școlilor nu insistă să purtați o anumită dimensiune sau o lungime - în rațiune. De exemplu, dacă vă plac hainele goale, alegeți un blazer într-o dimensiune puțin mai mare, astfel încât acesta să se blocheze într-un stil bagat.
 3. Dacă trebuie să porți o cravată, gândește-te cum o vei purta - poate că ți-ar plăcea foarte scurt, cu un nod de grăsime sau poate o preferi mult timp cu un nod subțire.
  3
  Dacă trebuie să porți o cravată, gândește-te cum o vei purta - poate că ți-ar plăcea foarte scurt, cu un nod de grăsime sau poate o preferi mult timp cu un nod subțire. Experiment.
 4. Verificați vânzările de uniforme școlare second-hand - cele mai multe le-au anual.
  4
  Verificați vânzările de uniforme școlare second-hand - cele mai multe le-au anual. Modelele de uniforme școlare se schimbă subtil de-a lungul anilor și ați putea prefera stilul de vintage al unui articol de mâna a doua celor care se află în prezent în magazine.
 5. Investigați elementele pe care le-ați permis să alegeți pentru dvs. și apoi să vă exprimați cu adevărat gustul cu ei.
  5
  Investigați elementele pe care le-ați permis să alegeți pentru dvs. și apoi să vă exprimați cu adevărat gustul cu ei. De exemplu, rucsaci pot fi transformate cu o ambreiaj de inele de chei decorative, pantofii pot fi actualizați prin adăugarea de șireturi colorate și o nouă coafură poate fi creată cu diferite clipuri și mânere.