Cum să a schimba imaginea de profil pe bubblews

Bubblews este un site minunat de folosit dacă sunteți interesat să vă împărtășiți părerile cu oameni din întreaga lume. Puteți scrie despre orice doriți și oricine (utilizatorul Bubblews sau altfel) de la Timbuktu până la coasta din Maine poate vedea ceea ce aveți de spus. Dacă aveți un cont Bubblews, luați în considerare fie prezentarea unei imagini de profil, fie schimbarea celei existente într-o reprezentare mai atrăgătoare a dvs. Acest lucru va oferi mai mult credibilitate pentru contul dvs., iar cititorii dvs. pot face față lucrurilor pe care le postați, precum și încurajați cititorii să interacționeze cu dvs. mai deschis. Schimbarea sau adăugarea unei imagini de profil în contul dvs. este foarte ușoară și merită efortul.

Paşi

 1. Du-te la site-ul Bubblews.
  1
  Du-te la site-ul Bubblews. Deschideți browserul dvs. preferat, introduceți www.bubblews.com pe bara de adrese și apăsați Enter. Veți fi direcționat către pagina principală a site-ului web, unde vi se va solicita să vă conectați.
 2. Conectați-vă la contul dvs. Bubblews.
  2
  Conectați-vă la contul dvs. Bubblews. Conectați-vă prin introducerea e-mailului și a parolei în casetele corespunzătoare din partea de sus a ecranului. După ce introduceți informațiile solicitate, faceți clic pe fila "Sign In" pentru a accesa informațiile despre contul dvs.
 3. Încărcați pagina de profil.
  3
  Încărcați pagina de profil. Pentru aceasta, după ce v-ați conectat la contul dvs., căutați pictograma pentru două persoane din partea dreaptă a ecranului. Sub această pictogramă este numele dvs. de utilizator; faceți clic pe acesta pentru a încărca pagina dvs. de profil.
 4. Găsiți și selectați butonul "Editați profilul".
  4
  Găsiți și selectați butonul "Editați profilul". Fereastra pe care o vizualizați afișează imaginea dvs. de profil și numele dvs. de utilizator, alături de care este butonul "Editare profil". Faceți clic pe acel buton.
 5. Căutați caseta Alegeți fișierul.
  5
  Căutați caseta Alegeți fișierul. După ce faceți clic pe "Editare profil", o listă lungă de opțiuni se va afișa pe un alt ecran. Derulați până la partea de jos a opțiunilor respective, iar în partea dreaptă veți vedea "ProFile Picture" cu majuscule. Faceți clic pe caseta mică "Selectați fișierul" de mai jos "ProFile Pictures" pentru a continua.
 6. Selectați o fotografie.
  6
  Selectați o fotografie. După ce faceți clic pe "Selectați fișierul", se va deschide o fereastră în care puteți naviga prin fotografiile din computer. Pur și simplu utilizați folderele din partea stângă a căsuței pentru a naviga. Odată ce decideți o fotografie, faceți clic pe ea și veți vedea că fotografia dvs. va fi afișată automat în caseta Alegeți fișierul mic.
 7. Salvați noua fotografie de profil.
  7
  Salvați noua fotografie de profil. Trebuie doar să dați clic pe butonul galben "Trimiteți acest avatar" sub imaginea de profil nouă pentru ao salva în profilul dvs. Asta e tot ce este acolo!