Cum să rezolvați un defect care este subliniat

Toată lumea are un defect și este natural, pentru că nimeni nu este perfect. Există lucruri pe care le exceluim și lucruri pe care ne putem îmbunătăți. Imaginați-vă că vă treziți și căutați acel zit care a venit peste noapte. Încercați să vă îmbrățișați pentru a vă ascunde, dar este atât de vizibil.

Cap 1
Paşi

 1. Defecțiunea la prima vedere.
  1
  Defecțiunea la prima vedere. Un defect nu este neapărat ceva care apare pe fața ta. Poate fi un râs ciudat sau un sport la care nu te simți prea bine. Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să recunoașteți ce este defectul dvs. La început, este posibil să nu recunoașteți defectele, deci este posibil să vă dați seama că prietenii / familia dvs. indică foarte mult, sau chiar vă dați seama.
 2. Încercați să vă îmbunătățiți.
  2
  Încercați să vă îmbunătățiți. Nu trebuie doar să "ascundeți" defectul (dacă nu este într-adevăr un cos și aveți nevoie de acoperire!), În loc să încercați să practicați evitarea acelui defect. De exemplu, dacă sunteți rău la un anumit sport, stabiliți un orar pentru fiecare zi, astfel încât să puteți merge și să-l exersați. Practicați-vă cu ceilalți, deoarece vă vor motiva. Dacă aveți nevoie de mai multe desene de exerciții, obțineți un prieten pentru a vă ajuta sau viziona tutoriale online. Acordați mai multă atenție și în clasă! Dacă sunteți puțin nervos în ceea ce privește cosurile, atunci practica păstrați-vă pielea clară și, dacă apar în mod neașteptat, încercați să obțineți un adult care să vă ajute cu acoperirea sau altă metodă.
 3. Încerca.
  3
  Încerca. Dacă încerci să-ți administrezi / controlezi defectele ... vei arăta că urmează planurile tale!
 4. Controleaza-te.
  4
  Controleaza-te. Dacă defectul dvs. este poate ceva ce nu puteți controla ca râsul sălbatic, recunoașteți-l și opriți-vă înainte de a merge prea departe. Amintiți-vă acest lucru folosind metoda proprie (cum ar fi panglica din jurul degetului) sau chiar a obține un prieten pentru a vă reaminti. Dacă vă reamintiți, ați putea să scapați de acel obicei!
 5. Stai departe.
  5
  Stai departe. Încercați să rămâneți departe de oamenii care credeți că ar putea să indice aceste defecte. De obicei, agresori sau oameni care nu sunt frumosi cu tine. Asta nu înseamnă că trebuie să le eviți sau să încerci să le ascunzi, pentru că s-ar putea să te apropie de tine. Acționați normal, dar încercați să nu începeți o conversație cu ei, dacă nu este necesar.
 6. Tratați-i pe alții așa cum doriți să fiți tratați.
  6
  Tratați-i pe alții așa cum doriți să fiți tratați. Un alt lucru pe care ar trebui să-l țineți cont este că dacă nu doriți ca alții să vă sublinieze defectele, nu ar trebui să indicați nici a lor. Fiți amabili tuturor și ajutați-i când au nevoie de asistență. În acest fel, vă vor trata în același mod în care doriți să fiți tratat în schimb. Este regula de aur!

Cap 2
Timpul de informare

 1. Încercați să cercetați cum să o îmbunătățiți dacă aveți o defecțiune specifică sau puteți să cercetați cum să preveniți aceasta în funcție de defectele dvs.
  1
  Încercați să cercetați cum să o îmbunătățiți dacă aveți o defecțiune specifică sau puteți să cercetați cum să preveniți aceasta în funcție de defectele dvs.
 2. De exemplu, dacă defectul dvs. este o zi proastă de păr, atunci de ce nu vă uitați la unele soluții online?
  2
  De exemplu, dacă defectul dvs. este o zi proastă de păr, atunci de ce nu vă uitați la unele soluții online? Defectele pot varia și nu sunt neapărat lucruri pe termen lung.