Cum să face broderia de hârtie

Hârtia de broderie este o alternativă foarte mică la alte medii de artă pe hârtie. Este simplu și elegant și oferă o senzație 3D unei bucăți. În mod normal, nu durează mai mult de câteva ore, în funcție de dimensiunea imaginii folosite.

Paşi

 1. Alegeți oricare imagine pe care doriți să o transformați într-un șablon.
  1
  Alegeți oricare imagine pe care doriți să o transformați într-un șablon. Trebuie să fie o imagine pe care nu vă deranjează să o aruncați după ce ați terminat cu ea și trebuie să fie o imagine fizică, ca o piesă imprimată sau fotocopiată.
 2. Identificați ce parte a imaginii este conturul principal (prea multe detalii pot supraaglomera broderia) și ce culori de fire doriți să le utilizați pentru aceasta.
  2
  Identificați ce parte a imaginii este conturul principal (prea multe detalii pot supraaglomera broderia) și ce culori de fire doriți să le utilizați pentru aceasta. Culorile ar trebui să corespundă culorii elementului pe care îl conturează.
 3. Luați o bucată de carton ondulat și setați hârtia pe care doriți să o executați pe partea superioară a acestuia.
  3
  Luați o bucată de carton ondulat și setați hârtia pe care doriți să o executați pe partea superioară a acestuia. Apoi ia șablonul pentru a pune peste asta. Țineți-le în poziție cu capse - dacă broderia este mai mică decât spațiul utilizat și nu vă deranjează găurile lăsate în urmă - sau cârligele. Șuruburile de hârtie pot ține hârtia în poziție, dar aveți grijă să nu alunecați hârtia la accident.
 4. Împingeți conturul cu un ac sau un bolț.
  4
  Împingeți conturul cu un ac sau un bolț. Asigurați-vă că există o cantitate suficientă de spațiu între găuri și că vă străpungeți conturul în numere parțiale. Primul ar împiedica ruperea, iar acesta din urmă se asigură că fiecare gaură are o pereche astfel încât firul să se întoarcă întotdeauna curat pe partea de sus.
 5. Scoateți hârtia între carton și șablon.
  5
  Scoateți hârtia între carton și șablon.
 6. Conectați acul cu unul dintre culorile conturului ales și începeți pe un capăt al unei linii.
  6
  Conectați acul cu unul dintre culorile conturului ales și începeți pe un capăt al unei linii. Începeți prin a trece prin partea din spate a hârtiei și ajungeți la perechea gaurii. Continuați până când linia este terminată.
 7. Îndreptați firul odată ce linia este terminată.
  7
  Îndreptați firul odată ce linia este terminată. Acest lucru se poate face în mai multe moduri. Firul poate fi tăiat de ac și legat ca șireturi. Sau, firul poate fi luat într-o buclă și legat înainte ca firul să fie tăiat de ac.
 8. Continuați până când piesa este terminată.
  8
  Continuați până când piesa este terminată.
 9. Dacă imaginea a fost făcută doar pentru afișare, luați produsul finit și găsiți un manșon, o rama sau alt suport de protecție pentru a fi afișate.
  9
  Dacă imaginea a fost făcută doar pentru afișare, luați produsul finit și găsiți un manșon, o rama sau alt suport de protecție pentru a fi afișate. Dacă imaginea a fost făcută pe un card sau alt proiect de artizanat, procedați corespunzător cu acesta.