Cum să creezi un beat House

Se pare ca muzica de casa a aparut in Chicago la mijlocul anilor '80, cu o fuziune mai putin probabila intre electro, hi-NRG si disco clasic. În curând sa răspândit rapid pe tot globul, câștigând popularitate subterană și comercială, chiar lovind grafice pop din întreaga lume. În acest articol, vom analiza cum să construim binelui clasic pe patru etaje în detaliu - de la tamburul de bază, până la cotletul vocal. Citiți dacă vă atrage atenția!

Paşi

 1. Înainte de a face orice altceva, trebuie să vă setați tempo.
  1
  Înainte de a face orice altceva, trebuie să vă setați tempo. Acest lucru este în mare măsură făcut pentru gustul personal și ar trebui să fie într-adevăr până la imaginația ta. Există bătăi de casă variind de la 110 Bpm (sau chiar mai jos), care este considerabil lent, până la 130 Bpm care este destul de rapid pentru casa în aceste zile. Casa clasică din Chicago a fost atât de rapidă.
 2. Sursă o tambur cu lovitură.
  2
  Sursă o tambur cu lovitură. Tamburul de lovire este nucleul oricărei piste de casă și, prin urmare, trebuie să fie perfect! Puteți să încercați unul de la alt cântec, să obțineți unul dintr-un pachet de eșantioane sau chiar să creați unul de la zero. Când aveți tamburul tău ales, jucați-l pe fiecare bătălie în stilul patru la etaj care urmează aproape toate pasajele casei. Hit-uri suplimentare pot fi adăugate ulterior; ca și acum, vrem să ne concentrăm asupra aspectelor sonore ale sunetului. Este probabil ca va trebui să EQ lovitură pentru a elimina / amplifica anumite frecvențe. Acest lucru se face în mare măsură pentru gustul personal; dar amintiți-vă, trucurile cum ar fi îndepărtarea frecvențelor medii fac sunetul loviturii goale și sunetele mai puțin acustice. Compresia este un alt truc pe care îl puteți folosi pentru a crește nivelul general și a scoate în evidență anumite frecvențe.
 3. Adăugați hi-pălării.
  3
  Adăugați hi-pălării. Hi-pălmările sunt calea cea mai sigură de a adăuga un impuls unei piste. Programați-le într-un șablon recurent de 16 note în afara locului dintre fiecare tambur de lansare pentru a începe cu. Acesta este modelul standard pentru casele de case, dar nu ezitați să improvizați și să adăugați alții în locuri diferite - precum și variația între pălăriile deschise și cele închise. Recent, producătorii și-au amestecat pălăriile foarte strălucitoare, așa că poate doriți să urmați exemplul și să creșteți ușor frecvențele high-end. S-ar putea de asemenea să fie benefic să eliminați unele dintre frecvențele joase care pot face sunetul noroios și gros.
 4. Deplasați-vă pe cap și bateți.
  4
  Deplasați-vă pe cap și bateți. Laptele trebuie să fie plin de criză și de lovitură, în timp ce bâta trebuie să fie strălucitoare și piercing. Inițial puneți-le pe ambele bătăi, dar apoi mutați bate, astfel încât să coboare puțin înainte de lovitură și ușor după ea. Aceste ajustări minime de temporizare adaugă leagăn la canelură. O persoană, de asemenea, a întărit ușor întotdeauna capătul superior al clapetei și a micșorat capătul mijlociu, astfel încât să coboare într-un interval de frecvență ușor diferit de cel al capcanelor. S-ar putea să doriți să acționați și să loviți puțin și să părăsiți un pic la stânga și la dreapta, pentru a adăuga o imagine stereo la bate.
 5. Acum pentru chopul vocal.
  5
  Acum pentru chopul vocal. Acesta este un mod instantaneu de a adăuga originalitatea și groove-ul într-un ritm de bază foarte ușor de repetat. Ar fi mai bine să ai o înregistrare originală; dar dacă nu, o mostră va face truc. Este posibil să fie nevoie să re-pitch sau timestretch eșantion în funcție de înregistrare - dacă da, faceți acest lucru înainte de a trece la modificarea reală. Redați prin eșantion, ascultând pentru silabe și respirații individuale. Apoi slice-le în părți individuale, și ștergeți cele pe care nu le simțiți că sunt deosebit de inspiratoare. Acum rearanjați piesele rămase, astfel încât acestea să fie departe de tamburul de lovire și de prindere. Veți găsi că acest lucru adaugă un vibrație complet nou la bătăi, fără a vă supraîncărca canelura originală.