Cum să închei o prietenie cu cel mai bun prieten al tău

Sa întâmplat ceva că nu te simți ca și cum ai fi mai buni prieteni cu bff-ul tău? Acest articol vă poate ajuta cu asta.

Cap 1
Efectuarea deciziei

 1. Întrebați-vă de ce doriți să puneți capăt prieteniei.
  1
  Întrebați-vă de ce doriți să puneți capăt prieteniei. Este important să examinați cu atenție motivele pentru care doriți să nu mai fiți prieteni cu cineva care a fost aproape. Esti o persoana diferita de tine? Este prietenia drenată, dificilă sau toxică? A provocat un conflict sau o problemă clară? Este ceva care poate fi depășit sau este mai bine să încheiem prietenia?
 2. Încercați să discutați cu prietenul dvs. despre o problemă specifică.
  2
  Încercați să discutați cu prietenul dvs. despre o problemă specifică. Dacă prietenul tău este frumos în general, dar ai avut o bătaie sau ai câteva puncte dureroase, vezi dacă poți avea o discuție onestă cu prietenul tău mai întâi. De exemplu, dacă prietenul tău te tachinează despre părul tău, dar altfel este bun, mai întâi spune-le că nu-ți place să fii tachinat. Dacă prietenul vă rănește involuntar sentimentele, uneori tot ce trebuie să faceți este să spuneți așa și ei se vor opri. Dacă prietenul tău nu-ți pasă de sentimentele tale, atunci este cu siguranță timpul să încetezi prietenia.
 3. Încearcă să faci o pauză.
  3
  Încearcă să faci o pauză. Uneori, te enervezi cu un prieten pentru că cheltuiești prea mult timp împreună. Petreceți mai mult timp singur pentru puțin timp și vedeți dacă este mai bine. De exemplu, dacă vă petreceți timp de 6 nopți în fiecare săptămână, încercați să fiți ocupați puțin mai des (fie că este vorba cu alți prieteni sau cu un film și popcorn), deci sunt doar 2 sau 3 nopți pe săptămână.

Cap 2
În mod natural,

 1. Fiți pregătit să vă dați timp.
  1
  Fiți pregătit să vă dați timp. Lăsarea unei prietenii să se estompeze nu este instantanee, iar prietenul tău poate dura ceva timp să se prindă.
 2. Incetiniți încet ritmul conversațiilor prin text sau e-mail.
  2
  Incetiniți încet ritmul conversațiilor prin text sau e-mail. S-ar putea să durezi mai mult pentru a răspunde decât de obicei și / sau pentru a oferi răspunsuri mai scurte, care sunt mai puțin interesante.
 3. Spuneți să nu mai stați mai des.
  3
  Spuneți să nu mai stați mai des. Nu pot, am multă temă. "Am făcut deja planuri pentru atunci." (Nu trebuie să menționezi că planurile astea sunt o baie caldă și un telefon cu tatăl tău.)
 4. Concentrați-vă pe alte lucruri.
  4
  Concentrați-vă pe alte lucruri. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să-ți ignori complet prietenul; poți fi politicos față de ei, concentrându-ți cea mai mare atenție asupra altor lucruri. Nu intră în discuții lungi despre problemele prietenului tău. Schimbați subiectul după un timp sau spuneți că trebuie să mergeți și să îi încurajați să vorbească cu altcineva. În setările de grup, fiti politicoși prietenului dvs., fără a acorda o atenție deosebită fiecăruia în mod individual.

Cap 3
Întrerupeți-l

 1. Alegeți un moment și un loc pentru a vorbi cu prietenul tău.
  1
  Alegeți un moment și un loc pentru a vorbi cu prietenul tău.
 2. Dați o explicație blândă unui prieten frumos.
  2
  Dați o explicație blândă unui prieten frumos. Poate că defectele lor îți revină, dar îți pasă de sentimentele lor. Îți poți răsplăti stima de sine spunând că cei doi nu sunt un meci bun sau chiar că nu-ți poți satisface nevoile în calitate de prieten. "Nu pot fi prietenul pe care vrei să fiu". (pentru un prieten aglomerat care vă scurge energia) "Prietenia noastră se simte multă muncă și nu mai am energie de la ea". "Trebuie să renunț la băut, pentru că mi-a rănit viața. Trebuie să mă îndepărtez de la bar și să fiu departe de ispită".
 3. Fii cinstit, dar nu crud, unui prieten mediu.
  3
  Fii cinstit, dar nu crud, unui prieten mediu. Să-ți păstrezi propria demnitate și să le spui ce ți-a rănit. Nu numiți nume sau nu vorbiți agresiv; nu vrei să fii tu un bătăuș. "Te-am intrebat de mai multe ori ca sa nu te distrezi de accentul meu Este un loc sensibil pentru mine si nu apreciez sa fiu tachinat despre asta Nu vreau sa fiu prieten cu cineva care in mod constant nu-mi ia in seama sentimentele. " "Nu a fost bine sa te distrezi de sora mea pentru a avea sindromul Down. E foarte important pentru mine si nu voi fi prieten cu cineva care se distra de oameni cu dizabilitati".
 4. Asteptati-va de nefericire.
  4
  Asteptati-va de nefericire. Prietenul tău s-ar putea să fie defensiv sau supărat. Acest lucru este dificil de rezolvat și este, de asemenea, normal.
 5. Dați-le spațiu și concentrați-vă energia în altă parte.
  5
  Dați-le spațiu și concentrați-vă energia în altă parte. Acum este un moment bun pentru a ajunge la noi și pentru a face noi prieteni, pentru a vă concentra pe relațiile existente sau pentru a lucra la un hobby sau la un proiect care vă place. Încheierea unei prietenii este dificilă, deci aveți grijă de voi înșivă.