Cum să convingeți oamenii să placă metalul

Acesta este un articol care vă va arăta cum să-i convingem pe prietenul dvs. să vă bucure de metal. Este posibil ca acest lucru să nu funcționeze pentru toți oamenii, deoarece fiecare are gusturi diferite.

Paşi

 1. Explicați de ce vă place metalul.
  1
  Explicați de ce vă place metalul. Oamenii nu încep să se bucure de muzică. Spune-le despre toate riffurile de chitară grele, vocile impresionante și tobele rapide.
 2. Fii convingator.
  2
  Fii convingator. Odată ce ați evidențiat toate biții buni, trebuie să îi convingeți că genul dvs. este mai bun decât al lor. Dacă ei cred că ceea ce ascultă îți bate muzica, de ce o vor verifica?
 3. Confruntați-le.
  3
  Confruntați-le. Întrebați-le de ce nu le place despre metal. Încercați să combateți toate argumentele lor cu unele dintre muzica voastră. Dacă ei cred că totul țipă, arătați-le Iron Maiden. Dacă ei cred că muzica este, în general, prea grea, le arăta o trupă ca Black Sabbath.
 4. Introduceți-le la lumina metalică și le arătați treptat mai greu.
  4
  Introduceți-le la lumina metalică și le arătați treptat mai greu. Oamenii nu sunt obișnuiți cu vocile dure și chitarile distorsionate ale genului de metal. Dacă sari cu Cannibal Corpse, vor urî metalul pentru totdeauna. Arătându-le muzică rock hard ca AC / DC este o modalitate bună de a le ușura treptat în gen.
 5. Ascultați-i în jurul lor.
  5
  Ascultați-i în jurul lor. Schimbă muzica când te roagă. Le poate face să nu vrea să o asculte dacă sunt forțați.