Cum să te îndrepți spre partea bună a profesorului fără a arăta ca un animal de companie al unui profesor

Nu vrei să intri în probleme de profesorul tău. Dar, de asemenea, nu doriți să fiți un animal de companie al unui profesor. Acest articol vă va oferi pași pentru a fi un student bun și pentru a vă face ca profesorul să vă placă, fără a vă deranja colegii de clasă.

Paşi

 1. Faceți o impresie bună.
  1
  Faceți o impresie bună. Nu veniți în haine îmbrăcate în haine neglijente și purtați-vă ca și cum nu doriți să fiți acolo. Aceasta va arăta învățătorului tău că nu-ți place școala și mai bine ai face altceva. În schimb, veniți la clasă îmbrăcați în haine curate și acționați ca și cum ați fi bucuroși să obțineți o educație. (Care ar trebui să fii). Întotdeauna spălați-vă hainele, uscați-le, călcați-le etc.
 2. Întotdeauna fă-ți temele!
  2
  Întotdeauna fă-ți temele! De îndată ce obțineți sarcina dvs., scrieți-o în planificatorul dvs. sau în cartea în care vă păstrați temele. Și dacă îți poți începe temele. Amintiți-vă: pur și simplu nu faceți prea bine temele, trebuie să le activați.
 3. Întreabă întrebări.
  3
  Întreabă întrebări. Dacă nu înțelegeți ceva sau dacă aveți nevoie de profesorul dvs. pentru a repeta ceea ce a spus, întrebați-l! Aceasta va arăta profesorului dvs. că ascultați ceea ce spune el. De asemenea, arată că vă pasă.
 4. Întrebați dacă profesorul tău are nevoie de ajutor.
  4
  Întrebați dacă profesorul tău are nevoie de ajutor. Oamenii pot crede că ești un animal de companie al unui profesor. Dar, într-adevăr, arătați profesorului că sunteți o persoană drăguță, și nu vă deranjează să vă luați timpul să-l ajutați.
 5. Vino pregătită.
  5
  Vino pregătită. Nimic nu devine un profesor mai nebun decât a avea un student întrerupe învățarea pentru o clasă întreagă doar pentru a împrumuta un creion sau hârtie! Ar trebui să aveți mereu două creioane, o gumă de șters și un stilou.
 6. Încercați să fiți cea mai inteligentă persoană din clasă.
  6
  Încercați să fiți cea mai inteligentă persoană din clasă.