Cum să poate decide între un laptop sau un desktop

Atunci când decideți între un laptop și un computer desktop, cântăriți nevoile de calcul împotriva beneficiilor fiecărui tip.

Paşi

 1. În primul rând, gândiți-vă la ce doriți să faceți computerul.
  1
  În primul rând, gândiți-vă la ce doriți să faceți computerul. Realizarea unei liste poate ajuta.
 2. Laptop-uri
  2
  Laptop-uri Dacă credeți că veți folosi laptopul în afara casei (sau pe canapea), un laptop este, evident, alegerea potrivită. Având o mulțime de disponibilitate wi-fi în zona dvs. este un avantaj pentru laptop-uri, deoarece puteți lucra online de oriunde. Dacă sunteți student la facultate sau liceu și doriți ca laptopul să facă note în clasă sau în bibliotecă.
 3. Desktop-uri
  3
  Desktop-uri Dacă credeți că aveți nevoie sau doriți aceste lucruri, ar trebui să mergeți mai departe și să cumpărați un desktop Dacă aveți nevoie să partajați computerul acasă. Dacă aveți nevoie de mai multă performanță sau mai multe desktop-uri de stocare sunt mai bune sau, în orice caz, mai ieftine. De obicei, desktop-urile oferă o putere de calcul mai mare, deoarece sunt mereu conectate direct la o sursă de alimentare. Cu un PC desktop obții mai multă personalizare, din moment ce poți alege ceea ce ai nevoie cel mai mult și alege părți pentru a-ți construi propriul PC! (Este, de asemenea, o modalitate foarte bună de a economisi bani, deoarece PC-urile precompilate sunt adesea supraevaluate)