Cum să căutați o licitație folosind godaddy

Secțiunea de licitație Godaddy vă permite să alegeți dintre toate domeniile disponibile și active ale site-urilor disponibile în prezent pentru alegere. În licitație, puteți obține numele de domeniu pentru site-ul dvs. web la o taxă foarte scăzută prin licitarea publică. Navigarea în licitație folosind Godaddy este foarte simplă; începeți prin a vă conecta la contul dvs. Godaddy.

Cap 1
Intră în godaddy

 1. Deschideți un browser web.
  1
  Deschideți un browser web. Faceți dublu clic pe pictograma browserului web de pe desktop pentru al lansa.
 2. Se îndreaptă spre site-ul Godaddy.
  2
  Se îndreaptă spre site-ul Godaddy. După deschiderea browserului, tastați www.godaddy.com pe bara de adrese din partea superioară a ecranului și apăsați Enter. Veți fi duși la ecranul de pornire al site-ului.
 3. Înregistrați-vă în contul tău Godaddy.
  3
  Înregistrați-vă în contul tău Godaddy. Introduceți numele de utilizator și parola în câmpurile furnizate apoi faceți clic pe "Sign in" pentru a vă accesa contul.

Cap 2
Vizualizarea licitațiilor

 1. Accesați pagina de licitație Godaddy.
  1
  Accesați pagina de licitație Godaddy. Faceți clic pe "Domenii" din butoanele de meniu din partea de sus a paginii și selectați "Apelați la licitație" din meniul derulant care va apărea. Aceasta vă va duce la secțiunea / pagina de licitație a lui Godaddy.
 2. Căutați o anumită intrare la licitație.
  2
  Căutați o anumită intrare la licitație. Introduceți elementele pe care doriți să le căutați în câmpul de text furnizat situat în partea superioară a paginii și faceți clic pe "Go" pentru a porni interogarea de căutare. Toate intrările de licitații legate de elementul pe care l-ați introdus vor fi afișate sub formă de tabel.
 3. Răsfoiți după căutări populare.
  3
  Răsfoiți după căutări populare. Opțiunea Căutări populare vă permite să răsfoiți intrările de licitații pe categorii. Acest lucru sortează domeniile până la licitație după dată, statut sau în ordine alfabetică. Faceți clic pe lista verticală "Căutări populare" și alegeți modul în care doriți să vedeți pagina Licitație.
 4. Specificați numărul de domenii / înregistrări ale licitațiilor afișate pe pagina Licitație.
  4
  Specificați numărul de domenii / înregistrări ale licitațiilor afișate pe pagina Licitație. Dați clic pe meniul derulant "Rezultatele căutării până la returnare" și selectați numărul dorit de elemente pentru afișare.
 5. Vizualizați detaliile de licitare.
  5
  Vizualizați detaliile de licitare. Faceți clic pe numele domeniului afișat în listă, iar detaliile de licitare vor apărea chiar sub intrare. Detaliile licitației conțin următoarele informații: Licitația se încheie - Data la care licitația pentru domeniu se va încheia Numărul # - Numărul articolului din domeniul licitației Preț - Prețul curent / cea mai mare ofertă pentru domeniu / intrare în licitație Statut - Afișează starea licitației (indiferent dacă este încă deschisă pentru licitare sau deja închisă) Tipul vânzării - Se indică dacă intrarea este o licitație publică sau privată Licitație / Ofertă - Numărul din sumele licitate pentru intrarea în licitație Vârsta - Cât timp are domeniul în lista de licitații Vizualizări - Cât de mult a fost vizualizată intrarea de către utilizatori

Cap 3
Licitarea în godaddy

 1. Începeți licitarea.
  1
  Începeți licitarea. Pe lângă numele fiecărui domeniu afișat în pagina Licitație este o casetă de text numită "Ofertă $ sau mai mult". Aici puteți introduce prețul pe care doriți să îl licitați pentru orice site pe care îl alegeți. După ce ați terminat, apăsați butonul "Intrare" de pe tastatură pentru a plasa suma licitată. Va apărea un ecran de examinare care conține rezumatul ofertei dvs. Faceți clic pe butonul "Trimiteți" pentru a confirma și afișa suma licitată.
 2. Cumpărați un domeniu.
  2
  Cumpărați un domeniu. Dacă nu doriți să licitați și doriți să cumpărați intrarea licitației imediat, faceți clic pe "Acum, acum", iar intrarea / domeniul de licitație va fi adăugat în coșul contului dvs.
 3. Adăugați intrările de licitații în lista de vizionări.
  3
  Adăugați intrările de licitații în lista de vizionări. În partea stângă a numelui de intrare la licitație, veți vedea o pictogramă gri, care adaugă intrarea de licitație selectată în lista dvs. de vizionări când ați făcut clic. Acest lucru vă permite să urmăriți îndeaproape activitățile care au loc în cadrul licitației.
 4. Așteptați încheierea licitației.
  4
  Așteptați încheierea licitației. După terminarea licitației, intrarea în domeniu / licitație va fi atribuită membrului cu cea mai mare valoare a sumelor licitate.