Cum să face scandalul taoist

Taoismul, care este uneori scris Daoism, este o religie orientală. Are multe credințe și practici diferite care au ca scop armonizarea eului cu Tao-ul, care este o forță care curge prin toată viața. [1] Unul dintre modurile în care taoșii fac acest lucru prin chantarea mantrelor, care poate fi o formă de meditație foarte reconfortantă. Dacă găsiți o mantră taoistă și vă stabiliți intenția și practicându-vă în mod regulat, puteți face cu ușurință cântări taoiste.

Cap 1
Alegerea unei mantra

 1. Recunoașteți diferitele scopuri ale mantrelor.
  1
  Recunoașteți diferitele scopuri ale mantrelor. Mantrele sau invocările sunt linii de text pe care le repetați în mod continuu ca parte a cântarei voastre. [2] Fiecare invocare are vibrații diferite care pot corespunde unei intenții pe care o stabiliți. Simțind vibrațiile subtile ale mantrelor tale Taoiste alese, te poți ajuta să îți întruchipezi mai bine intenția, să efectuezi schimbări pozitive, să atingi toate obiectivele pe care le ai și să ajungi la o stare mai profundă a conștiinței. [3]
 2. Bucurați-vă de avantajele puternice ale unui simplu "om".
  2
  Bucurați-vă de avantajele puternice ale unui simplu "om". Omul sau aum este unul dintre cele mai elementare și mai puternice mantre. Deși este în general asociat cu budismul, unii taoși vor folosi de asemenea "omul" ca parte a cântării. [4] Fiți conștienți de numeroasele beneficii ale cântării "omului", inclusiv: crearea de vibrații pozitive, purificarea mediului înconjurător vă, permițându-vă să intrați într-o stare meditativă mai profundă, îmbunătățind concentrarea, eliminând toxinele din corpul vostru, relaxându-vă corpul și mintea, scăzând ritmul cardiac, sporind fericirea. Extindeți-l să cânte "om omni padme hum." Oricare dintre aceste invocări universale pot crea vibrații puternice și pozitive în burta inferioară.
 3. Porniți puterea celor șase sunete de vindecare.
  3
  Porniți puterea celor șase sunete de vindecare. Aceste sunete, care sunt numite uneori cele șase sunete de bază pentru sănătate, sunt cele mai cunoscute utilizări taoiste ale sunetului pentru cântare. Deși toate cele șase sunete pot vindeca boala, ele vor vindeca și bolile individuale atunci când sunt folosite ca parte a unei expirații. Repetați toate sau o selecție a următoarelor sunete adaptate nevoilor dvs. individuale: Chway pentru a expulza căldura Hoo pentru a expulza Shee rece pentru a elibera tensiunea ei pentru a elibera tensiunea Hsü pentru a elimina boala generală Sss pentru a recâștiga echilibrul.
 4. Lăudați cele trei pretenții.
  4
  Lăudați cele trei pretenții. Multe cânte taoiste provin de la Tao Te Ching, sau Lao-Tzu, care este cartea-cheie a taoismului. În Tao Te Ching, cele trei prudențe sunt raiul, omenirea și pământul. Lăudând cele trei prudențe poate invoca nu numai o lumină protectoare de aur în jurul vostru, ci și să promoveze vindecarea. [6] Spuneți-i pe San Ching Jiao Tzu Wu Liang Tien Tzun odată ce ați stabilit într-un loc confortabil și ați început cântatul.
 5. Aduceți sănătate și longevitate pentru dvs.
  5
  Aduceți sănătate și longevitate pentru dvs. Gândiți-vă la scrierea cuvintele Wah Sheen, Jing Ru, Bye Lien dacă sunteți în căutarea sănătății și a longevității. Cântarea înseamnă: "Inima mea este la fel de pură ca floarea de lotus alb" și este adesea scandată ca o invocare de seară. Luați în considerare cântând Huh Yu Wong Tong Cheung pentru sănătate și longevitate, de asemenea. Această invocare simplă înseamnă "poate viața universului trăi pentru totdeauna cu mine". [7]
 6. Lăudați Împăratul Jad.
  6
  Lăudați Împăratul Jad. Zeitatea taoistă care guvernează universul este Împăratul Jad. [8] Poți să cânți Împăratului Jad dacă îți dorești longevitatea sau binecuvântările, să mărturisești fapte greșite sau dacă vrei să fii o persoană mai bună. [9] Spune Yu Huang Ea Zui Tian Zun pentru a vă oferi lauda Împăratului Jade.
 7. Calmează-ți sufletul cu perla luminoasă.
  7
  Calmează-ți sufletul cu perla luminoasă. Chingul Shing chu yuan ming wu nu înseamnă "Mintea este ca o perlă luminoasă care se rostogolește fără nici o obstrucție". Folosiți acest chant dacă doriți să vă calmați gândurile și emoțiile negative. [10] Se poate ajuta Încercați să cântați Chiu Tien, Yen Yuan, Rei Sheng, Pu Hua, Tien Tsun și să vă liniștiți, de asemenea, puteți folosi acest cântec pentru a pune un spirit tulburat în ordine.

Cap 2
Practicarea cântării și a meditației

 1. Taoistul tău cântă într-un loc confortabil.
  1
  Taoistul tău cântă într-un loc confortabil. Cele trei idei principale ale meditațiilor în taoism sunt calme, minunate și clare. O parte a realizării acestora în cântarea este capabilă să se concentreze fără distragerea exterioară, cum ar fi sunetul sau disconfortul. Găsiți un spațiu confortabil și liniștit pentru a vă face scandalul. Puteți găsi un spațiu la domiciliu, la birou sau chiar în locuri precum un studio de yoga sau un centru spiritual. [12] Găsiți un spațiu fără prea multă lumină, astfel încât să nu vă suprasolicitați sau supraîncălziți. Asigurați-vă că spațiul este expus la o mulțime de zgomote externe liniștite, astfel încât să puteți focaliza.
 2. Creați un altar ca centru al spațiului dvs. de cântări.
  2
  Creați un altar ca centru al spațiului dvs. de cântări. Altarul sunt spații foarte personale care conțin simboluri ale zeităților sau concepte care sunt importante pentru o persoană. Cântarea în fața unui altar pe care l-ați creat și consacrat vă poate ajuta să intrați mai adânc în practica voastră de cântat și în spațiul meditativ. Altarul în sine poate fi o masă mică din lemn. Unele elemente pe care doriți să le includeți pe altarul dvs. sunt: ​​[13] Imagine sau statuie a Dumnezeirii pe care o dețineți Reprezentări sacre ale celor Trei Prudențe Statuia tutorelui pentru zeități Arzător pentru tămâie plasat central în fața imaginilor Oferind cupe de apă, orez, și ceai Lumanari în culori cum ar fi roșu, portocaliu sau alb, care simbolizează soarele și luna. Clopotul de alamă să sune de 9 ori înainte de a cânta
 3. Urmați protocolul altarului propriu-zis.
  3
  Urmați protocolul altarului propriu-zis. Înainte de a începe cântatul, este important să urmați anumite reguli în jurul altarului. În timp ce acest lucru poate părea necesar, acesta poate menține spațiul calm și vă poate ajuta mai eficient și să vă introduceți mai adânc cântarea. Unele lucruri de reținut sunt: ​​[14] Scoateți pantofii Evitați să vă întindeți cu picioarele îndreptate spre altar Vorbiți în tonuri moi și calme Evitați să permiteți animalelor sau oricui nu ar respecta altarul din jurul lor
 4. Poartă haine taoiste sau haine libere.
  4
  Poartă haine taoiste sau haine libere. Preoții taoși poartă robe somptuoase, care sunt decorate cu multe dintre simbolurile religiei. Aceasta este menită să transforme zona dvs. de cântărire dintr-un spațiu obișnuit într-o curte cerească. Puteți alege să cumpărați și să purtați rochii taoiste pentru a vă îmbunătăți experiența de cântat sau purtați pur și simplu îmbrăcăminte confortabilă, care poate, de asemenea, să facă calmul tău, răcoros și clar. Căutați haine care au cele trei pudre, Lao-Tzu, și împăratul Jade pe ele. Aceste simboluri pot fi, de asemenea, o parte a alegerii alese de voi, iar luarea lor împreună pe corpul vostru și în inima voastră poate mări beneficiile cântării voastre. Puneți îmbrăcăminte confortabilă și în vrac în țesături naturale, dacă nu aveți o haină. Purtarea acestui tip de îmbrăcăminte vă poate ajuta să vă concentrați asupra cântecelor.
 5. Stați într-o poziție confortabilă.
  5
  Stați într-o poziție confortabilă. Majoritatea oamenilor sunt obișnuiți să treacă chanting legat, dar Taoismul oferă de fapt două tipuri de ședere Înainte de a începe meditația mantrei, stați într-o poziție confortabilă cu picioarele încrucișate, cu șoldurile ridicate deasupra genunchilor, cu ochii închiși. Acest lucru vă va ajuta să vă așezați cu o coloană vertebrală dreaptă, ajutându-vă corpul să absoarbă cel mai bine vibrațiile mantrei și să se concentreze asupra intenției dvs. [16] Așezați-vă cu picioarele încrucișate pe podea într-o poziție în jumătate de lotus. Capul tău trebuie să fie înălțat cu o pătură sau un tampon. Dacă nu sunteți în stare să stați cu picioarele încrucișate, puteți să vă așezați în poziție verticală pe scaunul sau scaunul jos, cu picioarele paralele și cu lățimea umărului. Puneți mâinile ușor pe fiecare dintre coapse pentru a vă echilibra chi-ul. De asemenea, puteți să vă întindeți ușor palmele și apoi puneți unul peste celălalt, întrețându-vă degetele.
 6. Concentrează-te pe respirația ta.
  6
  Concentrează-te pe respirația ta. Inhalarea și expirarea sunt părți importante ale cântării în taoism. Inhalările voastre aduc forța vieții, sau chi, în corpul vostru, iar expirațiile voastre vă vor permite să cântați mantra dată. Concentrându-te pe ceea ce simți fiecare inhalare și expirație, vă pot ajuta să cântați mai eficient. Totuși, trebuie să vă amintiți să permiteți respirația dumneavoastră să curgă în mod natural. [17] Recunoașteți că poate fi nevoie de o anumită practică pentru a nu vă controla respirația, dar învățând să o lăsați să plece, sunând oprirea și observarea, este o parte esențială a cântării taoiste. Cu cât cântați mai mult, cu atât va fi mai ușor acest lucru.
 7. Cântați-vă mantra aleasă.
  7
  Cântați-vă mantra aleasă. Este timpul să cântați mantra pe care ați ales-o! Mulți taoși au cântece de dimineață și de seară, dar puteți practica ori de câte ori doriți. Pur și simplu necesită repetarea cântului ales de fiecare dată pentru un timp alocat. Amintiți-vă că chiar și cinci minute de cântare pot avea beneficii pentru dvs. [18] Lăsați puțină tămâie înainte de a începe dacă doriți. Inspirați și apoi spuneți cântul ales când expirați. Simțiți cum vorbește cuvintele în burta inferioară. Încercați să stați mai sus dacă nu puteți simți acest lucru. [19] Permiteți-vă gândurile să apară și apoi să plecați în același mod. Ținând cont de orice gânduri vă poate împiedica să aveți o practică efectivă de cântat. Amintiți-vă că probabil veți fi cântat într-o altă limbă și că pronunția perfectă nu este importantă. Faceți acest lucru pentru bunăstarea generală și vă faceți griji cu privire la pronunțare, în timp ce cântările vă pot împiedica să vă îndepliniți intenția. Recunoașteți că puteți să cântați cu voce tare sau tăcut pentru tine. Ar putea suna ciudat la început să vă auziți cântecul, dar vă puteți obișnui cu timpul în timp ce treceți. Permiteți corpului și minții să curgă cu ceea ce vor. Poate doriți să cântați cu voce tare uneori, în timp ce alteori ați dori să reciți în tăcere invocările pentru voi înșivă.
 8. Practicați-vă cât timp doriți.
  8
  Practicați-vă cât timp doriți. Dacă începeți doar să cântați, puteți afla că o puteți face doar câteva minute la un moment dat. Nu uita să nu te forțezi. În schimb, construiți treptat timpul de cântat. Când ați terminat de cântat, puteți sta în meditație tăcută pentru câteva minute pentru a vedea dacă ați terminat sau doriți să încercați un nou cânt. Acest lucru vă permite să vă concentrați asupra intenției dvs. și vă poate ajuta să vă relaxați. Gândiți-vă la dimineața și serile pentru a vă ajuta să vă construiți rezistența. Permiteți-vă să vă concentrați asupra vibrațiilor persistente de la cântările voastre. [20] Amintiți-vă că cântarea meditativă durează practică consistentă. S-ar putea să aveți zile frumoase, cu sesiuni lungi de cântări și zile rele pe care nu vă puteți concentra deloc. Acceptarea asta face parte din călătorie.

Cap 3
Stabilirea intenției dvs.

 1. Recunoașteți motivele pentru care doriți să cântați.
  1
  Recunoașteți motivele pentru care doriți să cântați. Poate doriți să utilizați scandarea taoistă meditativă din mai multe motive, de la beneficiile sale de sănătate la găsirea unei conexiuni spirituale. Identificarea intenției dvs. vă poate ajuta să găsiți cele mai bune mantre pentru a cânta. Realizați faptul că cântatul și meditația au multe beneficii pentru sănătate, cum ar fi scăderea tensiunii arteriale și ritmului cardiac, scăderea depresiei și a anxietății, reducerea stresului și promovarea relaxării și a sentimentelor de bunăstare globală. Taita și meditația taoistă pot aduce, de asemenea, beneficii spirituale, cum ar fi învățarea voastră de a renunța la lucruri pe care nu le puteți controla. [21]
 2. Găsiți-vă intenția.
  2
  Găsiți-vă intenția. Cele mai multe cântece se fac împreună cu meditația. Dacă scrii o anumită mantra pentru a atinge un anumit scop, faceți câteva secunde pentru a vă dedica practica acestei intenții. Acest lucru vă poate ajuta să vă concentrați cântările și să ajungeți într-o stare meditativă mai profundă. [22] Așezați-vă palmele ușor, odihnindu-vă încet vârful degetelor pe mâna opusă. Lăsați un spațiu mic între palme pentru a permite fluxului de energie sau chi. Apoi pleacă bărbia spre piept. Amintiți-vă că mantra dvs. poate fi la fel de simplă ca "plecarea goală a ceea ce nu pot controla."
 3. Dedicați-vă practica.
  3
  Dedicați-vă practica. Cântarea și meditația voastră este adesea menită să atingă un scop mai înalt pentru voi înșivă. Cu toate acestea, îl puteți dedica, de asemenea, unei alte persoane sau ființei pentru care sperați același lucru. Pur și simplu gândiți-vă la această ființă pe măsură ce cântați și le trimiteți aceleași beneficii pe care le simțiți din practica voastră. De asemenea, puteți să vă dedicați practica Spiritului Mare al Tao și Mamei Pământ, care vă ajută să deschideți porțile spre fericirea voastră. [23]