Cum să coaceți o plăcintă de fructe de iarnă

Squashul de iarnă este un ingredient adesea uitat cu ușurință, atât în ​​produsele alimentare dulci, cât și în alimentele savuroase. Această rețetă este o alternativă binevenită la cea mai frecventă prăjitură de cartof dulce sau dovleac. Această rețetă este foarte simplă și ușor de făcut și ușor de personalizat pentru gustul și dimensiunea de servire. Să începem să coacem!

Paşi

 1. Cunoașteți squashul de iarnă și alegeți un tip dulce.
  1
  Cunoașteți squashul de iarnă și alegeți un tip dulce. Un fruct de iarnă este crescut și, de fapt, are un fel de dovleci. Acestea sunt recolta în timpul sezonului rece (toamna) și produc o cultură pe an. Unele pahare pot fi numite în mod greșit dovleci în unele magazine. Grupul de fructe de legume este un grup foarte divers, iar culorile și formele noi apar pe piețe grație reproducerii de către experții în grădină. Puteți oricând pre-gusta un soi de squash pentru a fi sigur că este un dulce squash. Pentru a ști ce primesc, ia în considerare opțiunile principale de squash de iarnă :. Sucul de ghindă arată ca o lovitură 3D a cărților de joc și are o piele mai dură decât celelalte soiuri. Acest lucru are, de asemenea, piele cu nervuri sau cu nervuri. Este adesea o culoare verde închis verde, dar pot avea piei albe cremoase sau cremă. Acest squash ca gol și cavitatea lui este cel mai mare. Acesta are un gust dulce. Dacă un soi de ghiulea a devenit portocaliu sau galben, ar putea fi vechi. Sucul de butterut se remarcă prin forma neobișnuită a perelor. Este un tip solid cu pielea este de culoare maro deschis de culoare roz până la bej. Această piele de squash este foarte delicată, iar butternuturile au multă carne în raport cu o mică cavitate de sămânță. Uneori forma este ca un om de zăpadă împrăștiat! Semințele sunt întotdeauna în partea de jos. Gustul îi dă numele, pentru că are un gust foarte asemănător cu untul prăjit pecan sau nuci. Squashul de ciocolată are o formă turbană rotundă și este gol, cu o cavitate mică de semințe. Culorile sale pot fi de culoare roșie sau verde, cu dungi. Unele fructe au o "coroană" deasupra fructelor principale. Gustul său este mai dulce decât untul. Alte fructe de iarnă sunt mai rare, dar pot fi disponibile pe piețele fructelor sau pe piețele agricultorilor. Squashul Hubbard este în formă de suc de butternut, dar are o culoare roșu-portocalie sau o culoare cenușiu albastru și poate sau nu să aibă "niște neguri" pe piele. Cushaw, gâtul strâmb sau cartofii dulci din Tennessee este din punct de vedere tehnic un squash cu butternut cu piele verde închis și dungi albe. Cushaw și squashul hubbard poate fi de dimensiuni mari. Squashul delicat este un tip drăguț, cu formă cilindrică, cu piele colorată cremoasă și dungi verzi închise. Evitați squashul de spaghete pentru această rețetă. Acest squash galben în formă de gălbenuș nu se prepară ca niște squash de iarnă și are gusturi ca dovleceii. Carnea lui este galben pal și se prăvălește în tăiță ca niște fire.
 2. Alege-ți squash-ul.
  2
  Alege-ți squash-ul. Squashul de iarnă poate fi găsit pe multe piețe în orice moment al anului. Cu toate acestea, un squash bun va fi greu pentru dimensiunea sa și nu lumina. Dacă este ușor, carnea este uscată, înseamnă că squashul este vechi sau subțire și poate fi mai greu să gătești. Vechiul squash, atunci când este gătit, va lăsa mai multe bucăți "grele" în umplutura care va trebui eliminată și poate duce la o plăcintă dură. O dovleac greu bun se va găti foarte repede și se va umple mai ușor. Dimensiunea de squash va dicta cât de multe plăcinte poți face folosind această rețetă și cât de squash veți avea nevoie. Un squash mare de grasime de grasime va umple doua depozite aduse cruste de cruste de graham. Cele rotunde sau în formă de ghindă produc mai puțin carne decât butternuturile. Dimensiunea va trebui, de asemenea, să fie o considerație atunci când coaceți squashul. Sucul mai mare ar putea dura mai mult pentru a găti. Nu vă faceți griji despre vânătăi și "negi"; acestea sunt întâmplări naturale.
 3. Alegeți-vă crusta plăcintă.
  3
  Alegeți-vă crusta plăcintă. Puteți folosi fie o crustă de pâine gata făcută în magazin, fie puteți crea o crustă proprie folosind orice rețetă. Puteți, de asemenea, să umpleți tigaia cu plăcuța cu umplutura în primul rând și să lăsați crusta în formă de găluște, crumă sau cobbler. graham cracker sau cookie crusts de lucru frumos cu această rețetă.
 4. Coaceți squashul.
  4
  Coaceți squashul. Puteți utiliza cuptorul cu microunde sau cuptorul. Pentru cuptorul cu microunde:
 5. Scoateți umplutura pentru a îndepărta pielea și semințele.
  5
  Scoateți umplutura pentru a îndepărta pielea și semințele. În cazul în care squash-ul este suficient de rece pentru a se ocupa, tăiați squash-ul în jumătate dacă utilizați o formă rotundă sau în formă de ghindă. Dacă utilizați o formă în formă de păr, tăiați capătul de grăsime și apoi tăiați jumătate. Trebuie doar să înlăturați pielea de pe partea slabă sau "gâtului" din squash și să aveți o mulțime de carne. Cu o lingură sau o lingură, scoateți semințele. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la îndepărtarea pulpei de coajă. Pulpa este plină de umiditate și aromă și este foarte delicată. Răsturnați carnea de pe piele și aruncați pielea și semințele. Dacă întâlniți niște "bucăți" grele, care nu gătesc sau nu, aruncați-le afară. De asemenea, aruncați cele două "capete", care sunt partea superioară și inferioară a fructului. Acorn squash poate avea, de asemenea, siruri de caractere la fiecare "creasta sau deal"; scapa si de acestea.
 6. Adăugați zahăr și condimente dulci.
  6
  Adăugați zahăr și condimente dulci. Este în totalitate la gustul dvs. și puteți adăuga un pic sau o mulțime de dulceață. Un combo dulce bun este zaharul, nucsoara, ghimbirul, varful, cuișoarele, anasonul, scortisoara si / sau 5 condimente. Se amestecă amestecul într-un recipient mare până când se amestecă bine. Squash-ul se va transforma într-o textura neteda de catifea. Îndepărtați orice semințe, bucăți tari și piei care ar fi putut fi ratate când mergeți. Cuișoare, varză și ghimbir sunt foarte puternice! Nu puneți prea mult din aceste trei sau că vor copleși celelalte condimente și aromele de fructe. Gustați-vă mai întâi speciile pentru a vedea cât de puternice sunt acestea înainte de adăugare. Nu există lapte, cremă sau ouă suplimentare în această rețetă. Squash are multă apă în el deja în el. Adăugarea de mai multă umiditate va face o plăcintă de supă care nu se va întări imediat după coacere. De asemenea, va distruge textura squash-ului. Dați mixerului o odihnă! Nu vrei să faci un piure de squash.
 7. Puneți plăcuța de fructe în tava de crustă.
  7
  Puneți plăcuța de fructe în tava de crustă. Lăsați un pic de margine crustă arătând. Nu vă faceți griji în legătură cu umplerea, deoarece squashul nu se balansează sau nu se ridică.
 8. Coaceți la cuptorul de înaltă (375 până la 400 de grade) timp de 1 oră până la 2 ore.
  8
  Coaceți la cuptorul de înaltă (375 până la 400 de grade) timp de 1 oră până la 2 ore. Dacă crusta dvs. începe să ardă oricând în timpul coacerii, răsturnați cuptorul. Placinta este gata când umplutura se usucă și un cuț introdus în centrul plăcii vine curat.
 9. Lăsați plăcinta să stea timp de 1 până la 6 ore.
  9
  Lăsați plăcinta să stea timp de 1 până la 6 ore. Rezistați la prima felie și lasă aromele să se dezvolte.
 10. Serviți ca o plăcintă dulce de cartof sau dovleac cu smântână, înghețată sau lapte.
  10
  Serviți ca o plăcintă dulce de cartof sau dovleac cu smântână, înghețată sau lapte. S-ar putea să încercați chiar și niște nuci cu ea.