Cum să vă îmbunătățiți leagănul de golf

Există zeci, probabil sute de mii de sfaturi de golf, pentru a vă îmbunătăți leagănul de golf pe internet, tipărit și deja în capul tău. Problema devine apoi filtrarea celor care lucrează față de cele care nu funcționează. Cheile pentru a vă îmbunătăți leagănul de golf într-adevăr vin până la patru pași. Patru pași, dar nu neapărat patru pași simpli.

Paşi

 1. Găsiți instrucțiuni de golf care funcționează - Nu luați în considerare doar cea mai recentă revistă completă la magazinul de colț sau una din sutele de cărți de instrucțiuni disponibile.
  1
  Găsiți instrucțiuni de golf care funcționează - Nu luați în considerare doar cea mai recentă revistă completă la magazinul de colț sau una din sutele de cărți de instrucțiuni disponibile. Aceasta este vârsta internetului! Există forumuri și instructori foarte renumiți pe internet, care oferă conținut on-line de valoare nu pentru faimă, ci mai degrabă pentru bucuria de a preda și a fiți fericiți să vedeți că jucătorii amatori se bucură de joc. Acum, mai mult decât oricând, puteți învăța golful online prin intermediul videoclipurilor, e-cărților, forumurilor etc. Trebuie să investești ceva timp și efort pentru a-ți îmbunătăți leagănul de golf, în afară de a leagă cluburile sau de a lovi mingi de golf într-o gamă largă.
 2. Aplicați învățătura lor la leagăn - Ce veți găsi sunt mii de încercări de testare și de eroare deja încheiate pentru tine.
  2
  Aplicați învățătura lor la leagăn - Ce veți găsi sunt mii de încercări de testare și de eroare deja încheiate pentru tine. Mulți oameni au plecat în fața dvs., care au exact aceleași zone în jocul lor de golf, care este lipsit ca tine. Dacă ceva lipsește în leagăn, aflați că instructorii aceștia iau acest element. Dacă sunteți în căutarea unei revizii complete, puteți găsi cu ușurință luarea lor pe elementele cheie la leagăn de golf. Faceți unele căutări și câteva citiri pe zonele jocului pe care doriți să le îmbunătățiți.
 3. Aflați teoria din spatele recomandării - NU luați doar cuvântul cuiva de ce să faceți ceva.
  3
  Aflați teoria din spatele recomandării - NU luați doar cuvântul cuiva de ce să faceți ceva. Este imperativ să înțelegeți de ce faceți acest lucru. Dacă tăiați mingea și cineva vă recomandă să "întăriți aderența", atunci ar trebui să înțelegeți cu certitudine ce este acesta și de ce ar trebui să funcționeze. Numai atunci vă veți împuternici să vă îmbunătățiți leagănul de golf.
 4. Practica, practica, practica - Odată ce ați găsit un site sau un instructor pe care să-l urmați și ați început să săpați în zonele defecte ale leagănului și ați găsit câteva lucruri pe care doriți să le practici, este timpul să ajungeți la locul de muncă.
  4
  Practica, practica, practica - Odată ce ați găsit un site sau un instructor pe care să-l urmați și ați început să săpați în zonele defecte ale leagănului și ați găsit câteva lucruri pe care doriți să le practici, este timpul să ajungeți la locul de muncă. Ar putea dura săptămâni sau luni de practică înainte de a vă putea îngropa o schimbare în leagăn. Acesta este un domeniu în care oamenii renunță prea curând. Nu renunta daca in timpul practicii ai lovit primele zeci de bile teribil. Este nevoie de timp pentru a face o schimbare. Doar amintiți-vă că investiți în viitoarea dvs. leagăn de golf.