Cum să faci un turn de dans

Sunteți dansator sau persoană care dorește să danseze? Această instruire pas cu pas vă va ajuta să vă întoarceți. Această rotire specială se numește o pirouetă în balet.

Paşi

 1. Începeți să se îndoaie la sol.
  1
  Începeți să se îndoaie la sol. Puneți un picior în fața celuilalt, puneți toată greutatea pe piciorul din față. Dacă doriți să virați la dreapta puneți piciorul stâng în față pentru a face stânga este opusul. Amintiți-vă că greutatea dvs. ar trebui să fie pe piciorul din față, astfel încât să puteți împinge cu ușurință în rândul său.
 2. Ridicați un picior la înălțimea genunchiului.
  2
  Ridicați un picior la înălțimea genunchiului. Asigurați-vă că piciorul dvs. este conectat la piciorul de sprijin.
 3. Mișcările brațelor sunt foarte diferite.
  3
  Mișcările brațelor sunt foarte diferite. Când vă întoarceți la dreapta și sunteți în evidență, brațele sunt de partea voastră. Odată ce vă plieți, brațul drept ar trebui să fie drept și mâna stângă până în lateral. Când veniți la rândul său, brațele ar trebui să fie împreună.
 4. Practicați echilibrarea pe un picior cât mai mult posibil.
  4
  Practicați echilibrarea pe un picior cât mai mult posibil. Odată ce ai atârnat asta ... Pivotați-vă corpul la 360 de grade pe un picior. Practicați acest lucru din nou și din nou până când puteți face mai multe întoarceri fără a vă pune piciorul în jos. Puteți face mai multe întoarceri dacă vă vedeți capul, dacă mușchii stomacului sunt angajați și practicați frecvent.
 5. Punctul trebuie aplicat atunci când vă întoarceți.
  5
  Punctul trebuie aplicat atunci când vă întoarceți. Observarea este atunci când vă provocați capul și ochii să "înceapă mai întâi" și "să termine primul" pe parcursul secvenței de întoarcere, păstrând în același timp corpul dumneavoastră centrat. Ceea ce este important cu privire la spotting este că învățați să "separați" capul de corpul dvs. pe măsură ce vă întoarceți. Niciodată nu vei putea să faci mai multe întoarceri dacă nu găsești.