Cum să a crea bucle mascate lateral

E ceva elegant despre buclele mari, bouncy. Dacă sunteți în căutarea unei coafuri voluminoase pentru o afacere formală sau pentru o noapte în oraș, nu căutați mai departe decât bagheta curling. În loc să vă lăsați părul în bucle în jurul feței, tragerea lor într-o parte instantaneu creează un efect sofisticat. Cu câteva trucuri simple, puteți crea (și menține) bucle mari, frumoase, măturat lateral.

Cap 1
Blow uscarea părului tău

 1. Începeți cu părul umed.
  1
  Începeți cu părul umed. Cel mai simplu mod de a vă asigura că părul se află într-o parte este să-l uscați astfel! Dacă lucrați cu buclele rămase, cu siguranță nu trebuie să vă spălați părul din nou. Cu toate acestea, acest pas este cu siguranță util dacă parul tău a fost îndreptat sau dacă partea nu este pe partea laterală. Parul umed vă va lăsa să începeți cu o pânză nouă, și o puteți modela într-un stil măturat lateral chiar de pe lilieci. [1]
 2. Creați o parte laterală profundă.
  2
  Creați o parte laterală profundă. Pentru acest stil straniu, o parte adâncă funcționează cel mai bine. Împărțiți-o pe partea opusă că se va întâmpla părul. Cu alte cuvinte, o parte din partea stângă, dacă părul tău va trece peste umărul drept și invers. În acest fel, majoritatea părului dvs. va fi deja în direcția cea bună. Cu cât mai puțin trebuie să vă îngrijorați dacă vă țineți tras în lateral, cu atât mai bine. [2]
  Pentru a obține o parte perfect dreaptă, utilizați semnul ascuțit al unui pieptene de șobolan. Traceți partea din față în spate, trăgând părul în ambele părți.
 3. Aplicați agentul de protecție termică.
  3
  Aplicați agentul de protecție termică. Ori de câte ori lucrați cu instrumente fierbinți, este important să aplicați un agent de protecție termică. Uscătoarele de sânge și uneltele de curling sunt dăunătoare părului, iar un bun agent de protecție împotriva căldurii vă va împiedica să vă rupeți părul. Există spray-uri, creme și seruri pe piață, deci aveți mai multe opțiuni pentru a găsi unul care să funcționeze pentru părul dvs. [3] Puteți găsi protectori de căldură la magazinul local de frumusețe, precum și la farmacii.
  Protectoarele de căldură pot, de asemenea, să adauge strălucirea și să împiedice frizzul, deci alegeți un produs care să abordeze orice alte probleme de păr pe care le aveți.
 4. Suflați-vă părul.
  4
  Suflați-vă părul. După ce ți-ai despărțit părul și ți-ai aplicat protecția împotriva căldurii, este timpul să sufli suflare. Lucrul important de reținut în timp ce faceți acest lucru este pur și simplu să continuați să îl periați în direcția în care doriți să meargă. Folosind o perie rotundă sau o perie cu palete, continuați să vă mutați părul pe o parte. [4] Nu te îngrijora să faci o lovitură perfectă. Concentrați-vă pe tragerea părului în direcția corectă.

Cap 2
Curling părul tău

 1. Scoate-ți părul.
  1
  Scoate-ți părul. Odată ce părul este uscat, începe partea distractivă. Pe măsură ce bagheta curling se încălzește, trageți-vă părul. Ridicați părțile superioare și mijlocii ale părului, lăsând doar partea inferioară a părului jos. Prin curling o secțiune la un moment dat, vă puteți asigura că nu pierdeți nici un piese. [5]
 2. Începeți să vă curbați părul.
  2
  Începeți să vă curbați părul. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este cu o baghetă curling, pentru că puteți avea control total asupra buclelor pe care le creați. Dacă doriți bucle libere, vă puteți împacheta părul în jurul baghetei și puteți crea bucle mai stricte făcând opusul. Ridicați secțiuni de păr de 1 inch și înfășurați părul în cavitatea baghetei. [6]
  Țineți părul în jurul baghetei timp de trei până la cinci secunde. Cu cât țineți mai mult părul, cu atât mai strânse vor fi buclele.
 3. Alternați direcția buclelor.
  3
  Alternați direcția buclelor. În timp ce continuați să curbați bucăți și să lucrați prin secțiuni, alternați direcția pe care o înfiletați. Cu alte cuvinte, înfășurați niște bucăți care se îndreaptă către fața și alte bucăți de pe față. Acest lucru va ajuta la crearea unui volum suplimentar asigurându-vă că buclele multiple nu se amestecă într-o singură buclă mare. / / Îndoiți firele de păr de lângă fața ta, plecând de pe fața ta. Acest lucru vă va păstra aspectul elegant și îmblânzit.

Cap 3
Securizarea stilului tău lateral

 1. Adu-ți părul pe o parte.
  1
  Adu-ți părul pe o parte. Odată ce întregul cap de păr a fost curbat, trageți-vă părul în direcția dorită. Utilizați degetele pentru ao pieptene într-o parte, trecând peste umărul opus părții tale. Verificați dublu că toate componentele sunt curbate și că sunteți mulțumit de rezultat.
 2. Bobby îți strâng părul în poziție.
  2
  Bobby îți strâng părul în poziție. Odată ce tot parul tău este tras de o parte, folosește o mână ca să-l țină întinsă. Introduceți cu grijă un știft de bobby la nivelul gâtului, mergând în sus, ținând părul tras pe o parte. Introduceți alt picior de bobby direct deasupra primului, mergând din nou în sus. Adăugați cât mai multe pini de bobby de care aveți nevoie pentru a vă ține tot părul în poziție, mergând în lateral. Acestea ar trebui să formeze o linie verticală care să meargă până la jumătatea spatelui capului dvs. [7] / / Alegeți pini bobby care au aceeași culoare ca și părul tău. Veți fi ascunse cu părul după aceea, dar acest lucru va contribui la minimizarea oricărui pin care se arată prin părul tău.
 3. Acoperiți bolțurile cu păr.
  3
  Acoperiți bolțurile cu păr. Luați o secțiune de păr din capul capului deasupra pinilor bobby. Utilizați degetele sau o pensulă pentru a piepteni ușor părul și pentru a le fineți. Aduceți această secțiune în jos, astfel încât să ascundă linia de pivoți bobby pe care tocmai ați creat-o. Îndepărtați cu grijă capătul acestei secțiuni de păr la nivelul gâtului, fixându-l cu un alt bolț de bobi. De data aceasta, introduceți știftul bobby sub păr, astfel încât acesta să fie ascuns sub restul părului dvs. [8] Dacă aveți probleme cu vizualizarea acestui pas, gândiți-vă în acest fel. Primii pini de bobby vor ajuta să vă mătureți părul într-o parte și să îl țineți acolo. Apoi, părul din capul capului tău va merge direct în jos, ascunzând acești bobi. Acest par va fi asigurat prin împingerea acestuia sub părul răsucite lateral cu un alt picior ascuns Bobby.
 4. Asigurați stilul cu spray de păr.
  4
  Asigurați stilul cu spray de păr. După ce ați adăugat toți banii dvs. bobby, mișcați puțin capul. Verificați dublu că totul se simte în siguranță. Utilizați o oglindă în mână pentru a vă uita la partea din spate a capului și verificați dublu că pivoții dvs. bobby sunt mai mult ascunși. În cele din urmă, pulverizați-vă părul cu spray de păr. Acest lucru vă va ajuta să țineți bolțurile în loc și, de asemenea, să împiedicați eventualele perforări sau fire de par.