Cum să adaugă un login cu un buton twitter

Implementarea unei autentificări folosind Twitter direct prin intermediul punctelor finale API furnizate poate fi obositoare și necesită cunoașterea sistemelor externe, cum ar fi protocolul OAuth. Există câteva biblioteci utile care vă pot ajuta să implementați rapid și ușor un buton "Conectați prin Twitter" și să îi conectați pe utilizatori prin site-ul dvs. Acest articol va trece prin pașii pentru a crea o bibliotecă comună PHP folosită pentru a gestiona autentificarea și funcționalitatea autentificării Twitter Twitter.

Paşi

 1. Descărcați pachetul Twitter OAuth pe care îl veți utiliza pentru a configura datele de conectare utilizând un buton Twitter.
  1
  Descărcați pachetul Twitter OAuth pe care îl veți utiliza pentru a configura datele de conectare utilizând un buton Twitter.
 2. Importați clasa TwitterOAuth pe pagina dvs. și inițializați conexiunea.
  2
  Importați clasa TwitterOAuth pe pagina dvs. și inițializați conexiunea. Accesați https:
  github.com/abraham/twitteroauth pentru import.
 3. Creați o aplicație Twitter pe site-ul Twitter dev la adresa https://dev.twitter.com/
  3
  Creați o aplicație Twitter pe site-ul Twitter dev la adresa https://dev.twitter.com/ .
 4. Înlocuiți definițiile de mai sus cu următoarele detalii din App:
  4
  Înlocuiți definițiile de mai sus cu următoarele detalii din App: <Consumer Key> - Cheia de consum găsită în aplicația creată găsită sub chei și chei de acces. <Secretul consumatorului> - Secretul consumatorului găsit în aplicația creată găsită sub chei și chei de acces. <Callback Location> - Adresa URL la care doriți să se întoarcă un utilizator după autentificarea cu succes.
 5. Generați un jeton de solicitare care va fi folosit pentru a genera o adresă URL care va declanșa fereastra de autentificare Twitter.
  5
  Generați un jeton de solicitare care va fi folosit pentru a genera o adresă URL care va declanșa fereastra de autentificare Twitter. Din obiectul de răspuns captați "autoturisme" și "autostradă" pentru utilizare ulterioară.
 6. Generați adresa URL care va fi utilizată pentru a afișa interfața de autentificare pentru conectare socială Twitter.
  6
  Generați adresa URL care va fi utilizată pentru a afișa interfața de autentificare pentru conectare socială Twitter.
 7. Configurați un buton sau declanșator pentru a determina utilizatorii să navigheze către adresa URL care va afișa interfața de conectare socială Twitter.
  7
  Configurați un buton sau declanșator pentru a determina utilizatorii să navigheze către adresa URL care va afișa interfața de conectare socială Twitter. Odată ce un utilizator a fost autentificat cu succes, acesta va fi redirecționat către locația pe care ați specificat-o în URL-ul request_token OAUTH_CALLBACK.
 8. În pagina dvs. de inversare, importați din nou clasa TwitterOAuth.
  8
  În pagina dvs. de inversare, importați din nou clasa TwitterOAuth.
 9. Inițializați conexiunea folosind "autostrada_token" și "autostrada_token_secret" stocate.
  9
  Inițializați conexiunea folosind "autostrada_token" și "autostrada_token_secret" stocate.
 10. Solicitați un access_token pentru a fi utilizat pentru a accesa datele și acțiunile utilizatorilor.
  10
  Solicitați un access_token pentru a fi utilizat pentru a accesa datele și acțiunile utilizatorilor.
 11. Terminat.
  11
  Terminat. În acest moment, utilizatorul dvs. este conectat și puteți efectua apeluri către API-urile de conectare socială Twitter. [1] Ați stabilit cu succes o autentificare utilizând Twitter pe pagina dvs.!