Cum să fii un gamin

Ai văzut filmul Marele Gatsby sau ai citit cartea? Gamine Girls au un mare apel! Stilul lor din anii 1920 este similar cu cel al flapsurilor; au parul foarte scurt și încă arată foarte frumos și feminin. Acest articol vă va ajuta să vă dați sfaturi despre obținerea esenței aspectului.

Paşi

 1. Determinați dacă puteți purta acest aspect sau nu.
  1
  Determinați dacă puteți purta acest aspect sau nu. Cele mai multe Gamine Girls sunt deja în mod natural "gamine ca" și nici măcar nu o cunosc. Ești jucăușă? Drăguţ? Distracție de a fi în jur? Slab sau subțire? Câteodată gagici sau stângaci? Tinerețe în aparență? Au ochi mari? Bărbații par să le placă în jurul tău? Atunci poti fi o fata Gamin!
 2. Luați un pixie scurt, cum ar fi tăierea părului.
  2
  Luați un pixie scurt, cum ar fi tăierea părului. Puteți obține o tăietură care este multi-strat, unele bangs, și să obțineți unele bretonuri sau bretonuri. Trebuie să aveți părul scurt în spate, astfel încât gâtul să fie expus! Uită-te la 1920 fete și apoi întreabă-ți stilistul de par pentru o tăietură pe care o crede că o va flatar forma feței tale. Părul tău trebuie să fie scurt pentru a fi considerat o adevărată fată Gamin.
 3. Scoateți dermatograful și rimelul!
  3
  Scoateți dermatograful și rimelul! Ochii tai trebuie sa fie flirtati si trebuie sa-i joci pentru a obtine tot atentia pe ochii tai! Dacă aveți ochi verzi, ochi luminați sau ochi albaștri ... utilizați nuanțe de maro deschis sau de culoare maronie în ochi pentru a le juca. Dacă aveți ochi negri, folosiți nuanțe negre, maro închis sau nuanțe naturale de ardezie gri. Dacă utilizați purpuriu numai ca o căptușeală. Ochii dvs. nu ar trebui să aibă în mod evident o umbră de ochi. Puteți utiliza ochelarii pentru a le forma într-un mod flirtat dacă alegeți adăugând o aripă ușoară la capătul superior al liniei genelor.
 4. Formeaza-ti usor sprancenele.
  4
  Formeaza-ti usor sprancenele. S-ar putea să le luați mai puțin subțire pentru a vă deschide mai mult ochii. Fetele Gamine au de obicei sprâncene foarte bine modelate. Puteți să le acoperiți cu grijă acasă, atâta timp cât sunt îngrijite și au mai mult spațiu de dedesubt pentru a vă deschide arcul. Vreți "ochi doe" și sprâncenele trebuie să fie subțiri sau foarte îngrijite și îngrijite pentru a fi Gamine.
 5. Încercați să amestecați drăguț tricouri cu "blugi casuali subțiri" sau blugi tăiați cu cizme și purtați o jachetă scurtă de denim, o jachetă de piele sau ceva "boxy" pe partea de sus.
  5
  Încercați să amestecați drăguț tricouri cu "blugi casuali subțiri" sau blugi tăiați cu cizme și purtați o jachetă scurtă de denim, o jachetă de piele sau ceva "boxy" pe partea de sus. Fetele Gamine arata "feminine" dar au un aspect tomboy. Deci, nu purtați sexy peste rochii sau haine de sus. În schimb, uita-te pentru fuste scurte moi scurte, t-shirts v gât, jachete scurte și blazers. Încearcă să te uiți ca și când nu pierzi timpul cu "moda". Gamine Girls se concentrează pe frumusețea lor NATURAL.
 6. Purtați buze lipsite de buze sau buze goale.
  6
  Purtați buze lipsite de buze sau buze goale. În timpul zilei, trebuie să purtați nuanțe foarte mici de ruj, dacă alegeți să purtați deloc. Sau poți purta balsam de buze în loc. Gamine Girls nu poartă o cantitate evidentă de machiaj. În timpul nopții ... poți purta o culoare mată îndrăzneață de Red, pentru că se pare ca o fată drăguță din anii 1920 ... care încearcă pentru buzele roșii pentru prima dată. Gamine Girls nu sunt conștienți de "frumusețea și atracția lor puternică", așa că trebuie să fii jucăuș cu ea.
 7. Dezvoltați un hobby artistic sau citiți cărți interesante!
  7
  Dezvoltați un hobby artistic sau citiți cărți interesante! Gamin Girls sunt neobișnuit de talentați în ceva. Cele mai multe fete Gamina iubesc să picteze, să atragă, să danseze balet, să fie actrițe, * clasa dramatică și să facă ceva interesant și interesant. Citirea multor carti inteligente (cum ar fi Sophocles, filozofie, Aristotel, carti religioase si alte activitati "spirituale si intelectuale" sunt ceea ce face ca Gamin Girls sa fie atat de atragatoare!) Majoritatea artistilor au folosit "Gamine Girls" ca muse in arta, desen, pictura si alte eforturile creative ca muzica clasică.
 8. A canta la un instrument.
  8
  A canta la un instrument. Trebuie să puteți să cântați, să scrieți muzică sau să jucați chitară, bas, tobe sau ceva care nu este foarte comun sau profund feminin. Dacă joci ceva exotic ca ... harpa, vioara, violoncelul și orice altceva care te inspiră te va câștiga puncte Gamine. Poți să cânți la pian, dar trebuie să fii foarte bun la asta dacă o faci.
 9. Râzi foarte mult, au un bun simț al umorului și vor să-ți arăți laturile tale jucătoare și de inspirație.
  9
  Râzi foarte mult, au un bun simț al umorului și vor să-ți arăți laturile tale jucătoare și de inspirație. Nu puteți fi depresiv, întunecat, rău sau orice altceva de această natură dacă doriți să fiți iubiți ca o femeie Gamine. Spuneți puțin la început, apoi deschideți încet prietenii, datele și oricine altcineva în viața voastră. Trebuie să arătați la început "misterul" și apoi să arătați părțile distractive, astfel încât persoana crede că le-ați deschis doar la ei! Aceasta este ceea ce face o fetiță Gamine atât de irezistibilă!
 10. Distrează-te cu noul tău stil!
  10
  Distrează-te cu noul tău stil! Oamenii vor începe să te trateze ca pe o Gamin Girl, dacă arăți partea. Adevărata femeie Gamine este "cam înălțată, subțire, gălăgioasă la început, amuzantă, dulce, jucăușă și mereu drăguță drăguță, indiferent de ceea ce face ea. Are un apel tomboy pentru că îi place să facă lucruri băietești și este aventuroasă și dornici să-i murdărească mâinile, ceea ce o face atât de atrăgătoare pentru bărbați!
 11. Stai cu băieții!
  11
  Stai cu băieții! Gamine Girls sunt invitate în mod natural în cercurile băieților și, de obicei, ele sunt singura fată care iese cu băieții și bărbații. Poti avea cateva fete care sunt prieteni dar adevarate Gamine Girls sunt ultra-drăguț caută în fiecare mulțime!
 12. Purtați cercei și culori roșii adânci de roșu pe timp de noapte!
  12
  Purtați cercei și culori roșii adânci de roșu pe timp de noapte! Atunci când băieții te văd ... ei cred că e atât de drăguță, chiar dacă e misto ca noi! Asta e Gamine pentru tine!