Cum să ai o relație romantică cu cineva care a fost abuzat sexual

Chiar dacă intențiile voastre sunt nobile, o relație romantică cu cineva care a fost abuzat sexual poate fi o situație delicată. Iată câteva sfaturi despre călcarea ușoară, astfel încât prezența voastră în viața cuiva să ajute, mai degrabă decât să-i rănească.

Paşi

 1. Construiți încrederea și cunoașteți persoana mai întâi ca prietenă.
  1
  Construiți încrederea și cunoașteți persoana mai întâi ca prietenă. Nu vă grăbiți într-o relație romantică.
 2. Asculta.
  2
  Asculta. Dați persoanei toate motivele pentru a fi confortabil vorbind și împărtășiți sentimentele și preocupările cu dumneavoastră.
 3. Cereți permisiunea înainte de a încerca ceva nou.
  3
  Cereți permisiunea înainte de a încerca ceva nou. Asigurați-vă clar că veți respecta preferințele partenerului dvs. Acest lucru vă pune partenerul în controlul situației. Dacă ei spun nu, înseamnă că nu. Cel mai rău lucru este să provocați sentimentul de neputință în situația respectivă.
 4. Ia-o usor.
  4
  Ia-o usor. Nu este nevoie să vă grăbiți și este nevoie de timp pentru a vă reface încrederea. Faceți-i să se simtă iubiți și să-i încurajeze cu un sprijin blând.
 5. Iubeste-le, sa nu le vii.
  5
  Iubeste-le, sa nu le vii. "Ești frumoasă în seara asta" și "Te iubesc" va fi mult mai blândă decât să faci cu nerăbdare ceea ce vrei să faci cu ei în pat. Orice pustiu poate fi foarte înspăimântător, agresiv și înfricoșător.
 6. Dați-le spațiu și timp.
  6
  Dați-le spațiu și timp. Oricât de dornici ar fi să fiți, amintiți-vă că se pot simți extrem de răniți și de frică și că au nevoie doar de cineva care să fie acolo pentru ei, nu doar de avantajele romantice.
 7. Știți și clarificați că veți fi acolo pentru ei.
  7
  Știți și clarificați că veți fi acolo pentru ei. Asigurați-vă clar că nu este vorba doar de un stand de o noapte sau de ceea ce vrei.