Cum să fii un lunetist scout airsoft

Un lunetist de tip Airsoft este un lunetist care nu doar iese si joaca rolul de lunetist normal. În schimb, el sau ea va juca rolul de lunetist și va comunica cu colegii de echipă. Acest lucru permite o șansă de a lua conducerea și de a câștiga o victorie plină de satisfacții pentru echipa dvs.

Paşi

 1. Colectați-vă echipa și asigurați-vă că toată lumea are un set de cap / radio, de preferință un head set pentru a rămâne cât de stealthy posibil.
  1
  Colectați-vă echipa și asigurați-vă că toată lumea are un set de cap / radio, de preferință un head set pentru a rămâne cât de stealthy posibil.
 2. Du-te la câmp.
  2
  Du-te la câmp. Ați achiziționat suficiente seturi de cap / radio, pușcă, BBs, costum de ghillie (opțional) și un câmp de jucat. Odată ce elementele necesare au fost dobândite capul la câmp cu team.Â
 3. Configurați tabăra.
  3
  Configurați tabăra. Un lunetist ar încerca în mod normal să se instaleze într-un loc bine ascuns pentru a-și susține echipa, dar dacă vrei să fii un lunetist, trebuie să te înființezi într-o poziție în care poți observa întregul câmp de luptă. Dacă nu există deal, turn, fortăreață etc, atunci găsiți cel mai înalt punct pe câmp sau urcați un copac (nu la fel de bine ca altceva).
 4. "Vorbește lunetist" cu echipa ta.
  4
  "Vorbește lunetist" cu echipa ta. Ex.) Spui că vezi acest copac singuratic la "cinci", la aproximativ 150 de metri (492,1 ft). Coechipierul tău spune da. Apoi, spuneți că mergeți la aproximativ 100 de metri (328,1 ft) în jos, apoi la 20 de metri (65,6 ft) la "trei" dvs., adică unde este lunetistul. "Vorbitorul lunetist" este mult mai eficient decât să observați ceva în mod direct. Acest lucru se datorează faptului că va permite coechipierilor dvs. să obțină o viziune mai specifică asupra locului în care este ținta, decât să spună că este în spatele acelui copac. A
 5. Ține focul!
  5
  Ține focul! ȚINE-L! Când observi un dușman pe care nu-l aprinzi dacă nu-ți faci focul. Poate suna plictisitor, dar munca în echipă este mult mai bună decât a fi văzută și a pierde în fața unei victorii la mică distanță.
 6. Ia-te aproape și personal.
  6
  Ia-te aproape și personal. Uneori se cheamă să se apropie și să iasă din zona de confort. Puneți cu dvs. un pistol doar în cazul în care cealaltă echipă vă atrage atenția. Când sunteți aproape și personal, crawlerea mică vă poate salva pielea. Nu aduceți pușca, ci folosiți doar pistolul. Folosiți numai pistolul dvs. atunci când este necesar să faceți acest lucru. "Regula numărul 1" este de a aduna apoi vorbi. Aceasta înseamnă reconcilierea zonei periculoase, apoi regruparea la o zonă sigură pentru a vorbi despre Intel găsit.