Cum să citești o scurtă poveste

Atunci când citezi o scurtă poveste pentru un eseu, trebuie să oferiți informații despre povestea scurtă și despre antologia sau site-ul pe care l-ați găsit. Structura specifică a citării va varia în funcție de stilul de citare urmat.

Cap 1
Mla

 1. Includeți numele autorului și numărul paginii.
  1
  Includeți numele autorului și numărul paginii. Fiecare citare în text trebuie să includă numele de familie al autorului care a scris povestirea și numărul paginii din care ați obținut informațiile citate sau sintetizate. În mod obișnuit, ambele informații sunt incluse într-o paranteză setată plasată direct după informațiile împrumutate și înainte de orice punctuație: Exemplu:

Cap 2
Apa

 1. Furnizați autorul și datele.
  1
  Furnizați autorul și datele. De fiecare dată când împrumuți informații directe sau indirecte din scurta poveste, trebuie să urmați informațiile cu numele de familie al autorului, anul publicării inițiale și anul publicării antologiei în care ați găsit povestea. ] În mod obișnuit, toate aceste informații vor fi furnizate în paranteze după citarea sau rezumatul și care precedă orice punctuație: Exemplu:
 2. Includeți numerele paginilor pentru citatele directe.
  2
  Includeți numerele paginilor pentru citatele directe. Când citați direct textul lucrării, trebuie să includeți și numărul paginii pe care ați găsit citatul după datele publicării. [4] Numărul paginii ar trebui să rămână întotdeauna în paranteze, indiferent dacă autorul și datele apar acolo sau în propoziție. Exemplu:

Cap 3
Chicago

 1. Furnizați toate titlurile, numele și informațiile complete de publicare.
  1
  Furnizați toate titlurile, numele și informațiile complete de publicare. Numără nota de subsol în funcție de momentul în care apare în text. Urmați-l cu numele complet al autorului, titlul povestii și publicarea informațiilor pentru antologia în care apare. Încheiați întreaga notă indicând numărul paginii pe care ați găsit informațiile împrumutate. Exemplu:
 2. Scurtați referința pentru referințe ulterioare.
  2
  Scurtați referința pentru referințe ulterioare. Dacă trebuie să faceți referire la aceeași lucrare mai târziu, folosiți formularul scurt. Menționați numai numele de familie al autorului, titlul povestirii și numărul paginii. [5] Exemplu: