Cum să vă bucurați de muzică și să găsiți noi talente

Muzica este strălucită. Te poate face sa te simti uimitor si sa te distrezi foarte mult. În plus, există atât de mulți artiști și trupe de a alege! Doriți să vă bucurați mai mult de muzică? Doriți să găsiți și alte talente acolo? Acest articol este răspunsul cum.

Paşi

 1. Aflați și aflați ce fel de muzică vă aflați.
  1
  Aflați și aflați ce fel de muzică vă aflați. Desigur, ați putea fi în mai multe tipuri, fie că este vorba de rock, pop sau clasic. Ascultați diferite tipuri și vedeți ce vă place.
 2. Aveți un CD player în camera dvs., astfel încât să puteți asculta muzică ori de câte ori vă place când sunteți acolo.
  2
  Aveți un CD player în camera dvs., astfel încât să puteți asculta muzică ori de câte ori vă place când sunteți acolo. Aveți și o colecție frumoasă de CD-uri. Păstrați-le în rack-urile CD-urilor, astfel încât nu va trebui să căutați în întreaga cameră doar pentru a găsi un disc. Păstrați-le în cazurile lor, deoarece nu fac acest lucru aproape sigur cauzează zgârieturi pe ele și poate ruina calitatea.
 3. Căutați în diferite magazine pentru a vedea ce au.
  3
  Căutați în diferite magazine pentru a vedea ce au. HMV este un loc fantastic pentru a obține muzica dvs., deoarece multe, multe CD-uri sunt întotdeauna disponibile. Nu plătiți prea mulți bani pentru un CD. Puteți găsi câteva oferte excelente, cum ar fi 2 / $ 10, iar cel mai bine este să nu cumpărați single-uri pe măsură ce obțineți doar câteva melodii, atunci când aveți un album pentru un preț bun; veți obține o mulțime de cântece.
 4. Du-te pe YouTube!
  4
  Du-te pe YouTube! Este cel mai bun loc pentru a asculta muzică și artiști noi despre care ați auzit, dar nu ați ascultat încă. Continuați, pentru că ați putea găsi ceva ce vă place!
 5. Căutați postere ale vedetelor preferate ale muzicii în reviste sau imagini de pe internet.
  5
  Căutați postere ale vedetelor preferate ale muzicii în reviste sau imagini de pe internet. Puteți lipi afișele de pe peretele dormitorului cu clei de lipit și fixați câteva poze în panoul de gardă. În acest fel, oricine va intra în camera dvs. poate vedea cât iubiți artiștii și ce artiști doriți!
 6. Când te duci la discoteci și cântecele tale preferate se aprind, dansați!
  6
  Când te duci la discoteci și cântecele tale preferate se aprind, dansați! Este un mod minunat de a avea un timp distractiv, de a rămâne în formă și de a asculta multe melodii.
 7. Doar bucurați-vă de sunetele pe care le iubiți.
  7
  Doar bucurați-vă de sunetele pe care le iubiți.