Cum să fii ca fetele din academia alfa

Ai citit cărțile Academiei Alpha? Vrei să fii ca Triple Threat, Skye Hamilton, Allie Abbott sau Charlie Deery? Fetele alfa sunt inteligente, sofisticate, frumoase, talentați, talentați și au o cunoaștere extinsă a minții masculine. Ei știu ce doresc și cum să o obțină și sunt muncitori grei. Alfa sunt întotdeauna pe partea de sus, iar dacă nu reușesc, încearcă până când reușesc. Ei sunt motivați și de succes și sunt cunoscuți de toată lumea pentru fabulosul, talentul și munca lor grea. Dacă vrei să fii o fetiță Alpha, citește mai departe.

Paşi

 1. Dezvoltați mai multe talente.
  1
  Dezvoltați mai multe talente. Ești bun să inventezi? Dans? Artă? Scris? Acționând? Gătit? Cântând? Modelare? Un sport anume? Găsiți-vă talentele sau luați lecții în lucruri care vă fac apel și vedeți dacă sunteți buni la ei. Când găsești lucrurile la care ești bun, muncește din greu pentru ei. Luați cât mai multe lecții posibil și practicați tot timpul când nu aveți cursuri sau alte lucrări pentru a finaliza. Luați în considerare aplicarea pentru clasele sau școlile specializate care vă ajută să vă concentrați atenția asupra talentelor. (Triple Threat este o dansatoare uimitoare, iar ea practică tot timpul și este o regulă care respectă Alpha). Căutați cariere care fac acele lucruri în care sunteți buni și bucurați-vă. Dacă ceea ce faci pare "necoace" altora, uitați-le; ei vor fi o zi bună pentru tine.
 2. Fă ce trebuie să faci pentru a fi pe partea de sus.
  2
  Fă ce trebuie să faci pentru a fi pe partea de sus. Fii cel mai bun la tot ceea ce faci, sau fii bun la el. Ca un exemplu: Triple Threat este ultimul Alpha care respectă legea, care respectă regulile și face uimitor în tot ceea ce face. Skye Hamilton a fost cea mai bună dansatoare din Westchester, ceea ce a aterizat-o la Academia Alpha.
 3. Excelent în școală, și să fie inteligent.
  3
  Excelent în școală, și să fie inteligent. Un Alpha nu este prost; ea nu folosește clase vulgare vulgare sau eșecuri. La Academia Alpha, singurul mod în care poți să cumperi ceva este acela de a obține As. (Așa cum spunea Shira, "Ai putea să trăiești de la un A timp de o săptămână, dar un F te va lăsa mai slăbit decât salmonela. Asta e la fel ca viața m'dear: Tu eșuezi, e foame"). an scolar. Dacă este prea ușor, obțineți un A +. B-urile sunt acceptabile, dar nu sunt cele mai bune. Extindeți-vă vocabularul, citiți cărți și asigurați-vă că notele dvs. sunt în sus. Niciodată nu folosești limbajul vulgar, pentru că te face să arați prost. Aplicați pentru burse dacă începeți anul senior. Aplicați cât mai mult posibil. Primești sponsorizări și participă la extracurricule școlare și la filantropie. Acesta vă va face cea mai mare recunoaștere și având activități diferite arată foarte bine în colegiu aplicații.
 4. Nu cedati niciodata.
  4
  Nu cedati niciodata. Crezi că fetele au făcut asta de fiecare dată? Nu! Trebuiau să încerce să fie cei mai buni, trebuiau să lucreze pentru asta. Dacă nu puteți ateriza acea piruetă, exersați în fiecare zi până când puteți. Skye Hamilton a spus că Triple era ca un "robot mai puțin social", dar ia permis să fie cel mai bun dansator din clasă. Shira nu ar fi tolerat niciodată plânsul în timpul eșecului. În Belle of the Brawl, ea a spus: "Eșecul ar trebui să vă facă să încercați, nu CRY."
 5. Fii feroce de competitiv.
  5
  Fii feroce de competitiv. Indiferent ce faci, întotdeauna ieși în sus. Poate nu este întotdeauna o competiție, dar singura modalitate de a fi cea mai bună este să învingi restul. Asta este ceea ce este vorba despre un Alpha: munca grea de a se vinde. Nu poți fi un Alpha ca număr 2 - dacă nu ești un creion - ceea ce este foarte puțin probabil. Numărul 2. Scrisoarea B. Locul al doilea este scris BETA. Nu Alpha. Studiați pentru aceste teste pentru a obține cea mai înaltă calitate. Practicați-vă instrumentul astfel încât să puteți fi cel mai bun din clasa trupei. Dans ore suplimentare, astfel încât să puteți fi dansator de balet de top în clasa ta. Beat restul, fii cel mai bun!
 6. Sprijin, nu sabotează.
  6
  Sprijin, nu sabotează. În viața reală, mizele nu sunt atât de mari atunci când vine vorba de a fi cele mai bune. În loc să fii competitiv brutal față de colegul tău Alfa și să încerci să fii mai bun decât sunt, concentrează-te pe singura cale să fii cu adevărat cel mai bun - să fii mai bun decât sinele tău trecut. Când vine vorba de prieteniile tale cu alte fete, este mai bine să te susții unul pe altul, deoarece mulți alfani merg acolo și nu există nici o cale să fii cu adevărat "mai bun" decât altcineva. NU iesiti din calea sa sabotati competitia, chiar daca aveti o vendeta personala impotriva lor. Poți să-i dai jos câteva cârlige la început, dar oamenii vor afla în cele din urmă și vor apărea în mare măsură.
 7. Urmăriți-vă cu atenție dieta.
  7
  Urmăriți-vă cu atenție dieta. La Academia Alpha, totul este adaptat nevoilor lor dietetice speciale. Dacă sunteți cântăreață, probabil că veți avea nevoie de un ceai îndulcit cu miere pentru a vă îmbunătăți vocea. Dacă sunteți dansator, veți avea nevoie de bare de proteine ​​și de shake-uri. Dacă sunteți inventator, compozitor, actriță sau scriitor, probabil că veți avea nevoie de mâncare creieră, cum ar fi fructe uscate și fructe de popcorn cu conținut scăzut de grăsimi. Mâncați mese sănătoase, săriți alimente grase și evitați prea multă carne roșie. În majoritatea cazurilor, mâncați păsări de curte, fructe de mare și proteine ​​pe bază de plante. Nu trebuie să mănânci ca o persoană anorexică (și nici să dezvolți o tulburare de alimentație), doar să mâncați și să acordați o atenție deosebită fiecărei mușcături și când aveți chiar și cel mai mic sentiment de a fi plin, chiar dacă nu ați terminat alimente, puneți furculita jos. Includeți o mare varietate de alimente sănătoase în dieta dumneavoastră. Acestea servesc o mulțime de mâncăruri exotice și bogate în vitamine și antioxidanți la Academia Alpha: curry, croissants, ceai de hibiscus de musetel, sorbet de fructe acai, etc.
 8. Intrați în formă.
  8
  Intrați în formă. Fiecare Alpha trebuie să aibă o stare bună de sănătate și o formă bună pentru a-și îndeplini îndatoririle. Alpha este o mașină cu inimă. Are o minte ascuțită și un corp tonifiat. Găsiți un regim de exerciții dacă nu faceți nimic fizic. Participați la un sport; orice sport sau activitate fizică ar trebui să facă. (Academia Alpha are place, fiecare sport / club in existenta) Fie ca este vorba de exercitii extra pentru balet, fie pentru a juca fotbal, trebuie sa fiti in forma.
 9. Au bazele de igienă și îngrijire jos plat.
  9
  Au bazele de igienă și îngrijire jos plat. Un Alpha este pe deasupra tuturor și este imaculat! (Nu te aseamănă cu AJ - în cărți se spune că patul ei și masa de noapte sunt o mizerie completă! Fundația pe foile ei! Allie chiar a greșit AJ pentru că a fost un dihor ascuns în patul ei!) Carry în jurul valorii de mini sticle de Purell ca Allie A. Du-te în fiecare zi, radeți și purtați antiperspirant / deodorant. Spălați-vă părul cel puțin în fiecare zi, condiție și folosiți bomboanele dacă trebuie. Clătiți-vă părul cu apă rece atunci când spălați și condiționați părul pentru a face să strălucească. Lăsați-l să se usuce la aer sau dați-i o suflare perfectă. Nu aveți niciodată probleme de piele sau acnee. Faceți un bronz dacă doriți și găsiți produse faciale / corporale care vă lasă pielea netedă, moale și fără cusur. Personalizați-vă utilizarea produselor de piele în funcție de nevoile dvs. Piele moale? Curatare facială! Acnee? Acidul salicilic se spală! Lackluster? Vitamina / hidratant bogat in antioxidanti. Dacă problemele de piele sunt persistente sau dureroase, mergeți la un dermatolog pentru un regim adaptat nevoilor dumneavoastră. Purtați întotdeauna protecție solară și machiaj cu SPF în el pentru a preveni îmbătrânirea prematură - chiar dacă nu ardeți la soare. Aveți o manichiură și pedichiură care arată frumos și profesional făcut.
 10. Aflați cum să aplicați machiajul fără probleme pentru a îmbunătăți caracteristicile naturale.
  10
  Aflați cum să aplicați machiajul fără probleme pentru a îmbunătăți caracteristicile naturale. Pielea perfectă, obrajii roz, buzele roz și ghimpele păpușilor sunt ideale (fetele Academiei Alpha știu ce arată cel mai bine pe ele). Nu folosiți prea mult machiaj. Tot ce ai nevoie este: # ** corector / fundație sau colorant de buze colorat / luciu / balm rimel (mănuși false dacă doriți cele mai groase) fard de obraz (dacă doriți) fard de obraz (un marker poate fi folosit pentru accentuarea structurii osoase) Puteți folosi branduri de la Sephora, care este, de obicei, ceea ce utilizează fetele. Cu toate acestea, există unele produse de medicamente de la Loreal Paris, Revlon, Maybelline și Cover Girl care funcționează frumos. Încercați diferite mărci pentru a vedea ce funcționează cel mai bine pentru dvs.
 11. Părțiți perfect părul. Dacă aveți ceva în afara locului, vă rugăm să nu lăsați părul să vă fie.
  11
  Părțiți perfect părul. Dacă aveți ceva în afara locului, vă rugăm să nu lăsați părul să vă fie. Asigurați-vă că părul este perfect și frumos de fiecare dată. Arătați întotdeauna minunat oriunde ați merge. Utilizați produse de păr care funcționează pentru tipul de păr. Puneți o perie mini / pieptene și un spray de par de călătorie în pungă pentru a vă atinge coapsele pe tot parcursul zilei. Acest lucru este util în special dacă sunteți predispus la zbor sau la frizz.
 12. Imbraca-te bine.
  12
  Imbraca-te bine. (Ați văzut vreodată un Alfa în transpirații și o haină? Și dacă aveți, ce purtau ?, Probabil un hoodie drăguț de la Victoria's Secret Pink și transpirații slabe Abercrombie au fost introduse în cizme Ugg). Nu aveți nevoie să fiți bogați pentru a avea un dulap mare și nu trebuie să fie în întregime designer; salvați mângâierea pentru o ocazie specială sau un obiect practic pe care îl veți folosi mult, ca o geantă de mână. Aveți o garderobă destul de extinsă, și includeți rochiile măgărite, blugi, blaturi, fund, haine de lounging, haine de weekend. Fiti doar in stil si asigurati-va ca hainele arata frumos pe tine.
 13. Fi incredibil de matur și sofisticat.
  13
  Fi incredibil de matur și sofisticat. Cumpărați o aplicație iPod Touch (versiunea reală a aPod) și folosiți-o ca organizator. Nu lăsa lucrurile mici pe care alții să te deranjeze. Aveți o geantă de mână / rucsac de designer (sau cel puțin una super-drăguță care se potrivește cu toate echipamentele) și păstrați toate lucrurile în ea: punga de machiaj, telefonul mobil, iPod-ul, guma de mestecat, perii, elastica / bobby-pini etc.
 14. Aflați cum să atrageți și să acționați în jurul valorii de Alpha Male.
  14
  Aflați cum să atrageți și să acționați în jurul valorii de Alpha Male. Aflați cum să flirtați și cum să atrageți băieții pe care îi doriți. Amintiți-vă să vă mențineți prioritățile. Poți să ai o relație cu un băiat, fără a cădea la o clasă sau fără să faci un pas în balet. "Băieții sunt jucării - doar pentru a fi jucat după ce lucrurile importante sunt terminate". Citiți articole despre băieți online și în reviste precum Cosmopolitan. Află cum să vorbești cu băieții și să fii încrezător. Vorbește cu băieții tot timpul și arată bine pentru băieți! Flirt, fete, flirt ca nebun!
 15. Fii cunoscut pentru ceva.
  15
  Fii cunoscut pentru ceva. După ce ați finalizat toți acești pași, trebuie să ieșiți și să faceți ceva cu el. Încheiați un contract cu o agenție de talente, mergeți la convorbiri, încercați pentru Spărgătorul de Nuci al școlii de balet când știți că cercetașii vor fi acolo. Amintiți-vă să începeți mic înainte de a merge mare - așa este. Asigurați-vă cât mai multe conexiuni în zona dvs. de expertiză posibil, nu știți niciodată când vor veni la îndemână sau vor oferi ocazii de viață o singură dată.
 16. Dă-i drumul, fii un pic nepăsător - este singurul mod în care te poți distra.
  16
  Dă-i drumul, fii un pic nepăsător - este singurul mod în care te poți distra. Doar pentru ca esti super-eficienta nu inseamna ca nu poti sa te distrezi din cand in cand. Du-te și întâlniți băiatul dvs. Brazil târziu noaptea, trimiteți-l, flirtezi, riscați. Nu numai că Academia Alpha este un Paradis, dar fetele se distrează făcând tot ce fac. (Fetele Jackie O s-au strecurat să se întâlnească cu băieții din Alphas și aproape că au fost prinși. Dar ei se distrau să o facă.)
 17. Fă-te cunoscut.
  17
  Fă-te cunoscut. Faceți-vă cunoscut în întreaga școală, astfel încât, chiar dacă nu cunoașteți pe toată lumea, absolut toată lumea știe despre TINE. (Fetele Alpha sunt cunoscute pe tot parcursul școlii - și în lume - ca cele mai bune). Fii distractiv și de ieșire, foarte social și dulce. Fiți încrezători și discutați cu oamenii, întrebați-i despre ei înșiși sau complimente pe un costum. Zâmbiți la oameni. Vorbește cu absolut toți cu care vii în contact. În același timp, păstrați un cap bun pe umeri și evitați să fiți manipulați de alții, mai ales de băieți.
 18. Fii tu insuti.
  18
  Fii tu insuti. La sfârșitul zilei, singura modalitate de a fi cu adevărat un Alfa este să fii tu. Alphas sunt indivizi unici cu un singur lucru în comun - unitatea, dorința și hotărârea de a câștiga. Călătoria Alpha este una dificilă, plină de provocări și obstacole. De aceea este extrem de important să nu vă pierdeți pe drum. Tu esti - si asta te face special. Aveți toate materiile prime. Acum, tot ce trebuie să faceți este să ieșiți și să lucrați pentru ceea ce doriți. Asta te face un Alfa.